Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay nasıl mutlu oldum bu yazdığınızı okuyunca :) Oğlum 19 aylık, kızım doğduğu zaman araları 22 ay olacak. Nasıl olacak diye düşünüyordum, endişeleniyordum ister istemez.. Moral oldu bu yazdıklarınız bana :)İki yaş araları olmayan iki bebeğim var, büyük olan kardeşi geldiğinde 21 aylıktı. İlk zamanlar bebek sadece emip uyuyup ağladığı için yok saydı kardeşini, kendi hayatına devam etti tepkide göstermedi, sonra işler değişip kardeşi emeklemeye başlayınca, artık ona bebek diye hitap etmeyi bıraktı, önce biraz kıskandı oyuncaklarını filan, şimdi büyük olan neredeyse dört yaşında olacak, birbirlerine çok bağlılar, parka gitsek küçük abi diye dolanır, bulamasa oyun bile oynamaz arar,büyük olan sabırsılıkla küçüğün uyanmasını bekliyor, sabah uyandıklarında bile birbirlerine sarılıyorlar, çok bağlılar ikiside birbirine.Her şey rayına oturuyor zamanla.
Endişelerinizin gitmesine sevindim.Merak etmeyin eminim çok güzel anlar yaşayacaksınız, iyiki yaş araları bu kadar yakın diyorum ben, sadece kardeş olmuyorlar çünkü, aynı zamanda çok yakın iki arkadaşta oluyorlar.Birbirleri olmadan yapamıyorlar, hangisinin canı yansa diğeri gidip saçını okşuyor, geçecek filan diyor.Küçüğe birazcık sesim yükselse büyük hemen gelip gel kardeşim sen benim yanıma diyor.Gerçekten muhteşem anlara tanık oluyorsunuz, iyi ve mutlu doğumlar dilerim bu arada.Ay nasıl mutlu oldum bu yazdığınızı okuyunca :) Oğlum 19 aylık, kızım doğduğu zaman araları 22 ay olacak. Nasıl olacak diye düşünüyordum, endişeleniyordum ister istemez.. Moral oldu bu yazdıklarınız bana :)
cok guzel ya benimde 6 aylik bebegim var kardesi olursa ins sizinki gibi olur aralariEndişelerinizin gitmesine sevindim.Merak etmeyin eminim çok güzel anlar yaşayacaksınız, iyiki yaş araları bu kadar yakın diyorum ben, sadece kardeş olmuyorlar çünkü, aynı zamanda çok yakın iki arkadaşta oluyorlar.Birbirleri olmadan yapamıyorlar, hangisinin canı yansa diğeri gidip saçını okşuyor, geçecek filan diyor.Küçüğe birazcık sesim yükselse büyük hemen gelip gel kardeşim sen benim yanıma diyor.Gerçekten muhteşem anlara tanık oluyorsunuz, iyi ve mutlu doğumlar dilerim bu arada.
Hircin bir cocuk, anneme birakacagim insallhhemen benimsemeyebilir.
ama zamanla onu ihmal etmediğinizi görürse, kıskansa bile bunu tolere edebilir.
doğum sırasında onu kime emanet edeceksiniz?
bu konuda ona sürpriz yaşatmayın. hastaneye gidip bebeği alacağınızı söyleyin.
karnınızı sevsin, ismine karar verdiyseniz seslensin.
doğduğunda küçük olduğu için, meme emeceğini, kucağınızda taşımanız gerektiğini şimdi bile anlatabilirsiniz.
bir de genel olarak kızınız uyumlu bir çocuk mudur? hırçın mıdır? bunlar da önemli..
Benim iko oglum arasinda 1 5 yas var bi sorunda yok gayet normal yasantiya devam yani sadece karsilasitrma yapilmamsi lazim2.5 yasinda kizim ve 3ay sonra kardesi olacak Kizim daha kucuk kardesi dogdugunda bi kiskanclik yada bi sorun olurmu benden uzaklasirmionun kotu hissetmemesi icin ne yapmaliyim
InsallahAyy ne güzel ikinci kız geliyor maşallah :)
İnşallah benimde ikinci çocuğum kiz olur![]()
16 ay var aralarinda benimkilerin .. cok guzel...2.5 yasinda kizim ve 3ay sonra kardesi olacak Kizim daha kucuk kardesi dogdugunda bi kiskanclik yada bi sorun olurmu benden uzaklasirmionun kotu hissetmemesi icin ne yapmaliyim
TesekkurlerBenim kardeşimle ilgili hatırladığım ilk şey hastaneden gelirken bana da 3 tekerlekli bisiklet almışlar ve bunu sana kardeşin getirdi demişler. Olayları hatırlamıyorum ama o hissi hatırlıyorum ve kardeşimi hiç kıskanmamışım zaten büyüdüğümüzde de yakın arkadaşlar olduk. Sanırım büyüğe ayrılan ilgi ve zamanı azaltmazsanız ve siz bebekle ilgilenirken babası da büyükle ilgilenirse kıskanmayabilir.
Kızınızın da bebek olduğunu unutmazsanız sorun kalmaz diye düşünüyorum. Allah bağışlasın iki yavrunuzu da![]()