• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ablamın da boşanması kötü intiba bırakır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gamzeci

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2022
4.821
18.378
138
Ailesinde birden fazla boşanma olan var mı?

Benim 2 ablam var ikisi de boşandı boşanırken ne kavga ne çekişmeli dava olmadı. Aileler de araya da girip sorun çıkarmadı. Bizim aile zaten çirkef bir aile değil ablalarım biraz sevgi açı seni seviyorum diyene gittiler şimdi ikisi de boşandı.

Sormak istediğim soru şu; bu beni etkiler mi?

Yakınınızdan biri böyle bir kızla evlenmek istese ‘ 2 ablası da boşanmış sorunlu vs’ dermiydiniz?

Lütfen art niyetli olmadan, duyar kasmayacak olanların yorumlarını bekliyorum.

Seninle evlenecek adama ne ablalarının boşanmış olması, bunu sorun edecekse defolsun gitsin canım, herkesin evliliği kendine özeldir.

Ben de öyle düşünüyorum canım boşanmalar arttı burdaki apartmanda komşumun 3 cocuğu da boşanmış. Ama ne bilim kompleksli bir insanım, dış göz istedim

Her evlilik kendine özgüdür anlasamamis bosanmislar. Karşı tarafın bunu sorun etmemesi gerekir ediyorsa da kendi problemidir kaçarak uzaklas. Çünkü başta problem edip sonra tamam diyip evlense her sorun yaşadığında boşanmaları ortaya atıp laf edecek bı tiptir muhtemelen.

Benim 2 ablam var ikisi de boşandı boşanırken ne kavga ne çekişmeli dava olmadı. Aileler de araya da girip sorun çıkarmadı. Bizim aile zaten çirkef bir aile değil ablalarım biraz sevgi açı seni seviyorum diyene gittiler şimdi ikisi de boşandı.

Yakınınızdan biri böyle bir kızla evlenmek istese ‘ 2 ablası da boşanmış sorunlu vs’ dermiydiniz?

Bu da beni bırakır diye mi düşünecek eş adayınız😁 boşanma aşk gibidir. İki kişi arasındaki ilişkiyi bağlar. Onlarin ilişkisi farklı. Sizinki farklı. Ama eş adayı şunu düşünebilir. Demekki ailesi çocuklarını destekliyor. Bu kadınlar özgüvenli ve cesur kadınlar. Ve olmuyorsa da vazgecebiliyorlar diye düşünebilir. Bence öyle de düşünsün zaten. Değerini bilir, kıymetin artar😎 seni üzmemek için iki kere düşünür 😁

Bu da beni bırakır diye mi düşünecek eş adayınız😁 boşanma aşk gibidir. İki kişi arasındaki ilişkiyi bağlar. Onlarin ilişkisi farklı. Sizinki farklı. Ama eş adayı şunu düşünebilir. Demekki ailesi çocuklarını destekliyor. Bu kadınlar özgüvenli ve cesur kadınlar. Ve olmuyorsa da vazgecebiliyorlar diye düşünebilir. Bence öyle de düşünsün zaten. Değerini bilir, kıymetin artar😎 seni üzmemek için iki kere düşünür 😁

Ya ne güzel bir insansınız siz 😍 teşekkür ederim yorumunuz için

Ben ailelerinde boşanmış olmuş kadınlar için açıkçası olumlu düşünüyorum. Boşanma imkanı olan, boşanabilmiş yakın akrabaları görmek, bu sürece tanık olmak önemli bir şey. Ailesinde hiç boşanma olmayan kadın ya da erkek için, evlilik sanki bitmemesi gereken, ne yaşanırsa yaşansın zorlansın ama bitmesin fikrine sahip oluyor. Bu fikir de ilişki içersindeki karşısındaki insanda "benden vazgeçemez" düşüncesine neden olup ilişkiyi kötü etkileyebiliyor.

Benim anne tarafımda hiiiiiç boşanma yoktu, annemin kuzeni boşandı, iki sene sonra eski eşiyle yeniden evlendi. Baba tarafım ise öyle değil, boşanan hem kadın hem erkek akrabam var. Boşanmanın dünyanın sonu olmadığını görmek güzel bir şey.

Sorun teşkil etmez. Daha doğrusu sağlıklı insanlar için sorun teşkil etmez. Boşanmak evlenmek gibi doğal bir süreçtir.

Sen kalbini ferah tut. Kendi yapıp ettiklerin dışında bir şeyden endişelenme. Her şey güzel olacak de kendi içinde....

Evlenmek ne kadar normalse bosanmakta o kadar normal evlilikleri yurumemis bosanmislar güzellikle sizi etkiliyorsa zaten o adamla evlenmeyin normal karşılayan normal bir insanla evlenin 😉

Evlenmek ne kadar normalse bosanmakta o kadar normal evlilikleri yurumemis bosanmislar güzellikle sizi etkiliyorsa zaten o adamla evlenmeyin normal karşılayan normal bir insanla evlenin 😉

Haklısınız zaten buna sorun yapan erkek başka yerlerden de beni vurur. Kaçayım böyle düşünen olursa 😘

Sorun teşkil etmez. Daha doğrusu sağlıklı insanlar için sorun teşkil etmez. Boşanmak evlenmek gibi doğal bir süreçtir.

Sen kalbini ferah tut. Kendi yapıp ettiklerin dışında bir şeyden endişelenme. Her şey güzel olacak de kendi içinde....

Herşey güzel olacak 🤲🏻😘

Biz ailece dert etmeyiz. Kimse mutlu olmadığı birinin yanında sırf evli diye ömrünü heba etmek zorunda değil. (Ki bizim ailede boşanmış yok)

Sülalede bir lafı döner tahminimce, ama kimse de gelip yüzümüze birşey demez. Dedikodudan öteye geçemez, o da illa ki olur zaten. Yani sorun yaşamamış gelin de gelse, gene dedikodusu döner.

Bırakacağını sanmıyorum hatta ablalarının hiçbir şeye eyvallah etmeyen insanlar olduğunu(tamamen önyargı) kendisine saygısı olan insanlar olduğunu düşünürdüm.
Hoşuma bile giderdi bu durum aile sağlam yetiştirmiş diye ama siz sevgi açlığından oldu diyorsunuz ve önyargılarımın devreye girdiğini görüyorum bu durumda.
Demek ki karşınızdaki insana bağlı deneyimlerimden çıkarımlar yapabilir iyi veya kötü.
Hoş ben siz sorduğunuz için böyle bir durumda kardeşlerinin medeni durumlarına kadar bakacak olsam diyerek cevap verdim normalde bu durumlara bakarak karar verecek insan sizden uzak dursun yanlış insandır zira.
Her ilişki kendine özel çünkü.
Hiç böyle şeyleri düşünmeyin siz emin olun yeter.

Direkt olmuyor. ama benim bir tanıdığım kızın davranışlarında tuhaflıklar sezince ayrılma fikrini güçlendirmişti. Eğriye eğri doğruya doğru. Bu şekilde eğilimler olduğunu ben de gözlemledim.

Öyle insanlar elbette olucak. Burda bile okuyoruz annesi babasi ayri diye ön yargi ile karsilasa kadinlar. Ama öyle insanlari da zaten ailenize sokmak istemezsiniz. Bence bu konuda dürüst olmak lazim ve kendinizi eziklemeyin. Evlenmek gibi bosanmak da hak.

İki yeğenim var, biri iki kez boşandı, diğeri de ilk evliliğiydi ve ondan boşandı, onlarla aynı zamanlarda ben de boşandım. Hiçkimsenin de buna takıldığını sanmıyorum kaldı ki benim ailem biraz tutucu bakar bu olaya, gelinlikle girersin kefenle çıkarsın kafaları ama biz gene de üç kız boşandık:)
Yeğenlerim de muhtemelen şimdi isteseler gene evlenirler.
Konudan bağımsız, benim en büyük abim alkolik bir kumar bağımlısıydı ve alkol yüzünden genç yaşında vefat etti. Hiçkimse de sevmezdi, evine bakmazdı falan. Şimdi onun kardeşiyim diye bana önyargılı olabilirler miydi? Bu da aynı konu inanın.
Ha bir de, sözüm meclisten dışarı ama bu önyargı genelde boşanan kadının kendi akrabalarında yaşanır. Yani taş uzaktan gelmez. Biri bir şey diyorsa, bunu kendi yakınlarımız yapar genelde.
Bunun sizin hayatınızı etkileyeceğini hiç sanmıyorum. Mutlu olmaya bakın, elalem bu. Her zaman diyecek bir şey bulurlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X