2.ameliyat olalı 2 hafta oldu ve 2. Bir hayal kırıklığı :(

flower87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
2
0
36
Antalya
Dış görünüşüme çok önem veren bir insanım..ince noktalara dikkat ederim kısacası takıntılıyım.. 1 yıl önce k.b.b doktoruna ameliyat olmuştum..ilk ameliyatım kötü değildi eski burnumla arasında çok az fark vardı..TEKRAR 2.AMELİYATIMI 2HAFTA ÖNCE OLDUM..ANCAK BU AMELİYAT 1.SİNDEN DAHA KÖTÜ..ben şunu anladım ; arkadaşlar k.b.b doktrundan estetikçi olmaz..eğer estetik yaptırmak istiyorsanız gidin plastik cerrahına..adam estetik açıdan bakıyor..heykeltraş yapar gibi..benden tavsiye..şimdi bni 3. Ameliyat bekliyor...:58:

Son düzenleme:
Geçmiş olsun, ben revizyonu asla göze alamazdım, almam da, fazla takıntı yapmamaya çalışın.

çok üzülüdüm gerçekten insanın hayal edipte çok farklı bişiyle karşılaşması kötü olsa gerek.3. doktorunu çok iyi araştır hemen karar verme bence

Dış görünüşüme çok önem veren bir insanım..ince noktalara dikkat ederim kısacası takıntılıyım.. 1 yıl önce k.b.b doktoruna ameliyat olmuştum..ilk ameliyatım kötü değildi eski burnumla arasında çok az fark vardı..TEKRAR 2.AMELİYATIMI 2HAFTA ÖNCE OLDUM..ANCAK BU AMELİYAT 1.SİNDEN DAHA KÖTÜ..ben şunu anladım ; arkadaşlar k.b.b doktrundan estetikçi olmaz..eğer estetik yaptırmak istiyorsanız gidin plastik cerrahına..adam estetik açıdan bakıyor..heykeltraş yapar gibi..benden tavsiye..şimdi bni 3. Ameliyat bekliyor...:58:

Gecmis olsun cnm ya bnde senin gibi takintili biriyim. Burun Ameliyati olmayi dusunuyorum sen kime olmustun ameliyatlarini??

aynen bende senin gibiyim plastik cerrahina oldum ama revizyon olcam ama korkuyorum kulaktan kikirdak alcaklar sonbaharda olmayi dusunuyorum ins iyi olur

Back
X