2 araba dolusu:(

Öyle görmek isteyen her türlü bi kulp bulur memnun edemezsinki,
Varsın o temiz olsun sen pis ol..
aynen oyle zaten aksi gibi nerde ufak bi toz var hep oralaara ya gorumcem ya kaynanam catiyor allahim kafayo yicem ya..ama cok agirima gidiyor pis kelimesi ..amacim o kelimeyi onlara bi guzel yalatmak

Bende gündüz gelecekler sandım, akşam için abartılı değilmi menünüz. Tuzlu şekerli pasta yapın, birde yufka böreği tamamdır. Erkeklerde hoşlanmaz zaten öyle köfteden falan . Neyse bu benim fikrim size kalmış . Bozulmaz yiyecekleriniz

kuru pasta aldim hazir kuru yemis mercimekk kofte yogurlu salata canim.bilemiuorum.cok asiri istahlilar bizde onlara caya gidiincr hep dokturuyolar ayip olmasin diye iste..mercimek.koftesini cok severler bide erkeklero o tarafin ondan onu dusundum

Öyle görmek isteyen her türlü bi kulp bulur memnun edemezsinki,
Varsın o temiz olsun sen pis ol..
canim.bide meyve servisi kabusu var ..gorumcemlere gittimizde asiri kalabalik da olsa herkeeze ayri tabak meyve veriyor ben nasil yapicam ya zaten yeterli takim tabaklarim.yok

kuru pasta aldim hazir kuru yemis mercimekk kofte yogurlu salata canim.bilemiuorum.cok asiri istahlilar bizde onlara caya gidiincr hep dokturuyolar ayip olmasin diye iste..mercimek.koftesini cok severler bide erkeklero o tarafin ondan onu dusundum
Catala gelecek bi tatlı fena olmaz :)

canim.bide meyve servisi kabusu var ..gorumcemlere gittimizde asiri kalabalik da olsa herkeeze ayri tabak meyve veriyor ben nasil yapicam ya zaten yeterli takim tabaklarim.yok
Canım sen onlar gibi olmak zorunda degilsin,
Zaten o orduyada kasayla meyve almak gerek,
Direk kasayı ortaya koy

Misafirleriniz toplam kaç kişi?

islerinin durumuna gore aslinda, bence erken de yapabilirsin ama ikramlarin tazeligi konusunda titizlenecek insanlar gelecek gibi anladim ben. Kafan rahat olsun, saat 4 gibi falan yap.
saat 4 te ben bilmem hanhi koltugun diplerini bilmem kacinci kez temizler halde olurum.acep:s balkonlarda yikancak daha

şu durumda kaynananın, görümcenin senin akrabalara mahcup olmaman icin ev sahibi gibi sana destek atması gerekirken iyice köstek oluyorlar. allah sabir versin sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…