- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
hepside sevmedigim kisiler ondan bukadar geriliyorum cnm temizlik konusunda en cok dahahah seni anlayabiliyorum ama sakin ol ya zaten halledecek birisin
kotu zamanlar gecirdik cnm akrabalarina rezil etti kadin beni pise cikardi adimi..akrabalari da gorsun bakalim.pis kimmisİkramlıklara bişey olmazda,
Sen sakin olmayı dene..
Begenmeyen bidaha gelmesin,
Boşver...
kesinlikle cnm hazir yogurtla yapiyorum boliyosun kati oluyor o da ve bol.mayanoz ama bekledikce dolapta hali nasil olur jicbilmiyorimMakarna salatasini suzme yogurtla yap, hem kivami hem de tadi daha guzel oluyor. Azicik da mayonez koy icine.
Öyle görmek isteyen her türlü bi kulp bulur memnun edemezsinki,kotu zamanlar gecirdik cnm akrabalarina rezil etti kadin beni pise cikardi adimi..akrabalari da gorsun bakalim.pis kimmis
aynen oyle zaten aksi gibi nerde ufak bi toz var hep oralaara ya gorumcem ya kaynanam catiyor allahim kafayo yicem ya..ama cok agirima gidiyor pis kelimesi ..amacim o kelimeyi onlara bi guzel yalatmakÖyle görmek isteyen her türlü bi kulp bulur memnun edemezsinki,
Varsın o temiz olsun sen pis ol..
Tum malzemelerini hazir et, yika koy kenara, en sona dograyip karistirmasi kalsin 5 dakikada halledersin:)kesinlikle cnm hazir yogurtla yapiyorum boliyosun kati oluyor o da ve bol.mayanoz ama bekledikce dolapta hali nasil olur jicbilmiyorim
yani erken yapmami diyosunTum malzemelerini hazir et, yika koy kenara, en sona dograyip karistirmasi kalsin 5 dakikada halledersin:)
kuru pasta aldim hazir kuru yemis mercimekk kofte yogurlu salata canim.bilemiuorum.cok asiri istahlilar bizde onlara caya gidiincr hep dokturuyolar ayip olmasin diye iste..mercimek.koftesini cok severler bide erkeklero o tarafin ondan onu dusundumBende gündüz gelecekler sandım, akşam için abartılı değilmi menünüz. Tuzlu şekerli pasta yapın, birde yufka böreği tamamdır. Erkeklerde hoşlanmaz zaten öyle köfteden falan . Neyse bu benim fikrim size kalmış . Bozulmaz yiyecekleriniz
canim.bide meyve servisi kabusu var ..gorumcemlere gittimizde asiri kalabalik da olsa herkeeze ayri tabak meyve veriyor ben nasil yapicam ya zaten yeterli takim tabaklarim.yokÖyle görmek isteyen her türlü bi kulp bulur memnun edemezsinki,
Varsın o temiz olsun sen pis ol..
islerinin durumuna gore aslinda, bence erken de yapabilirsin ama ikramlarin tazeligi konusunda titizlenecek insanlar gelecek gibi anladim ben. Kafan rahat olsun, saat 4 gibi falan yap.yani erken yapmami diyosun
Catala gelecek bi tatlı fena olmaz :)kuru pasta aldim hazir kuru yemis mercimekk kofte yogurlu salata canim.bilemiuorum.cok asiri istahlilar bizde onlara caya gidiincr hep dokturuyolar ayip olmasin diye iste..mercimek.koftesini cok severler bide erkeklero o tarafin ondan onu dusundum
pudingli bi tatli var cnm buaksam dan yaptim oniCatala gelecek bi tatlı fena olmaz :)
Canım sen onlar gibi olmak zorunda degilsin,canim.bide meyve servisi kabusu var ..gorumcemlere gittimizde asiri kalabalik da olsa herkeeze ayri tabak meyve veriyor ben nasil yapicam ya zaten yeterli takim tabaklarim.yok
saat 4 te ben bilmem hanhi koltugun diplerini bilmem kacinci kez temizler halde olurum.acep:s balkonlarda yikancak dahaislerinin durumuna gore aslinda, bence erken de yapabilirsin ama ikramlarin tazeligi konusunda titizlenecek insanlar gelecek gibi anladim ben. Kafan rahat olsun, saat 4 gibi falan yap.
inanirmisin zaten onlar gelcek diye 1 kasaya yakin meuve aldik dolaba sigmadi orda bueda duriuo nasil servis edicem de cabasiCanım sen onlar gibi olmak zorunda degilsin,
Zaten o orduyada kasayla meyve almak gerek,
Direk kasayı ortaya koy
yetiskin toplam 25 cocuklar ayriMisafirleriniz toplam kaç kişi?
Kaç kişi gelcek ?inanirmisin zaten onlar gelcek diye 1 kasaya yakin meuve aldik dolaba sigmadi orda bueda duriuo nasil servis edicem de cabasi
şu durumda kaynananın, görümcenin senin akrabalara mahcup olmaman icin ev sahibi gibi sana destek atması gerekirken iyice köstek oluyorlar. allah sabir versin sana..canim.bide meyve servisi kabusu var ..gorumcemlere gittimizde asiri kalabalik da olsa herkeeze ayri tabak meyve veriyor ben nasil yapicam ya zaten yeterli takim tabaklarim.yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?