2 araba dolusu:(

canim kabul etmem sansim yok cunku bu toplu grup.amcalar falan uzun zamandor gelmek ostiyodu kabul edemiyoduk esimin derslerinden falan birazda isimize gelmiyodu bu sefer gorumcem ayip oliyo artik dedi ayarlamis butun sulaleyi toplayip geliyo
Hepsini aynı anda almasaydınız sizde . Altından kalkamayacağınızı söyleseydiniz.
Büyükleri bi akşam , genç kısmı daha sonra alabilirdiniz

yada buyuk servis tabaklarina 4 tabak seklinde soyup dograyip catal koyup masalara koysam herlez catallasin ayri tabak isi de canimi sıkiyor gorumcem kaynanam teyzeler hepsi ole yapiyo
Kız iyice saçmaladın ağızlarına da koy bari. Büyük salata kaselerine meyveliklere vs ne varsa ayrı ayrı koy mevyeleri. Elmayı birine , mandalinayı birine artık ne meyve varsa. Orta sehbaya koy hepsini tabakları da diz üst üste . Bıçakları da koy. Herkes alır. Yada sıradan başlarsınız ne istersşniz meyve diye sorar tabağa koyar tek tek verirsin .bukadar insana tabak yetiştirmek mümkün mü ? Takım olmasada olur zaten okadar kişilik takım yok . Kimse bunlar takım olsaydı diye düşünmez

valla tabaklarina 2 ser tane koya.zatem cnm anca yetiyor doymassalarda evlerinde ywsinler ben tadimlik yapiyom vyarada 2 su bardag mercimege 3 su barda bulgur az olmaz dimi

bicakla koy7nca yine ayri tabak gerekiyor bide meyve copleri icin tabak isi cikiyo

Ben ağırladım vallahi enaz 35 kişilerdi . Tüm halalar amcalar yengeler kuzenler. Şimdikinaklım olsa aslaa. Ne manyakmışım be

valla tabaklarina 2 ser tane koya.zatem cnm anca yetiyor doymassalarda evlerinde ywsinler ben tadimlik yapiyom vyarada 2 su bardag mercimege 3 su barda bulgur az olmaz dimi
30 kişilik aç bir gruba yetmez sanki tabi yine de sen bilirsin bebekte varmış börek daha kolay olur diye demiştim hazırla at fırına pişsin ama köfte ıslat yeşillik yıka doğra yoğur sık bi dünya zaman.
Yardıma gelesim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…