- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.050
- 598
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Hepsini aynı anda almasaydınız sizde . Altından kalkamayacağınızı söyleseydiniz.canim kabul etmem sansim yok cunku bu toplu grup.amcalar falan uzun zamandor gelmek ostiyodu kabul edemiyoduk esimin derslerinden falan birazda isimize gelmiyodu bu sefer gorumcem ayip oliyo artik dedi ayarlamis butun sulaleyi toplayip geliyo
Kız iyice saçmaladın ağızlarına da koy bari. Büyük salata kaselerine meyveliklere vs ne varsa ayrı ayrı koy mevyeleri. Elmayı birine , mandalinayı birine artık ne meyve varsa. Orta sehbaya koy hepsini tabakları da diz üst üste . Bıçakları da koy. Herkes alır. Yada sıradan başlarsınız ne istersşniz meyve diye sorar tabağa koyar tek tek verirsin .bukadar insana tabak yetiştirmek mümkün mü ? Takım olmasada olur zaten okadar kişilik takım yok . Kimse bunlar takım olsaydı diye düşünmezyada buyuk servis tabaklarina 4 tabak seklinde soyup dograyip catal koyup masalara koysam herlez catallasin ayri tabak isi de canimi sıkiyor gorumcem kaynanam teyzeler hepsi ole yapiyo
Kız pilavda yufkayla iyi gidiyo amapilavi yufkaya sarip yiyen cinsler...makarna bile cok aslinda onlara cok kibar o bile
valla tabaklarina 2 ser tane koya.zatem cnm anca yetiyor doymassalarda evlerinde ywsinler ben tadimlik yapiyom vyarada 2 su bardag mercimege 3 su barda bulgur az olmaz dimiCanım o zaman başlık yanlış olmuş ordu gelecek olmalıymış
Neyse şaka bi yana 2 çeşit meze türü yapmanız gereksiz olur gibi hem o kadar adama mercimek köftesi epey uğraştırır onun yerine börek tarzı bi şey yapsan daha iyi olur sanki
hadi ya iyi mi gidiyor dersin :ssKız pilavda yufkayla iyi gidiyo ama
Yanına turşu bide sogan cücügü bide tuzlu ayran
Edemez kavga çıkartırım, ben kalkamam altından. Hele pasta börekle hiç işim olmaz. Bilir teklif dahi edemez, edebilemezHerifin ısrar ederde Mecbur kalırsan
allah razi olsun danisiyorum.cvp yazoyosuni en buyuk yardimbncedebiz gelelim yardima
Tabi kız misss canım çektihadi ya iyi mi gidiyor dersin :ss
bicakla koy7nca yine ayri tabak gerekiyor bide meyve copleri icin tabak isi cikiyoKız iyice saçmaladın ağızlarına da koy bari. Büyük salata kaselerine meyveliklere vs ne varsa ayrı ayrı koy mevyeleri. Elmayı birine , mandalinayı birine artık ne meyve varsa. Orta sehbaya koy hepsini tabakları da diz üst üste . Bıçakları da koy. Herkes alır. Yada sıradan başlarsınız ne istersşniz meyve diye sorar tabağa koyar tek tek verirsin .bukadar insana tabak yetiştirmek mümkün mü ? Takım olmasada olur zaten okadar kişilik takım yok . Kimse bunlar takım olsaydı diye düşünmez
25 kişiye yetmez o kadar bencevalla tabaklarina 2 ser tane koya.zatem cnm anca yetiyor doymassalarda evlerinde ywsinler ben tadimlik yapiyom vyarada 2 su bardag mercimege 3 su barda bulgur az olmaz dimi
ozaman yarin sende daveylisin o kadroya ayak uydurabilirsin senTabi kız misss canım çekti
Geliyorum o zaman zaten bi ben eksigimozaman yarin sende daveylisin o kadroya ayak uydurabilirsin sen
ama.2 ser denecik yiyecekler yetmezmi ki25 kişiye yetmez o kadar bence
30 kişilik aç bir gruba yetmez sanki tabi yine de sen bilirsin bebekte varmış börek daha kolay olur diye demiştim hazırla at fırına pişsin ama köfte ıslat yeşillik yıka doğra yoğur sık bi dünya zaman.valla tabaklarina 2 ser tane koya.zatem cnm anca yetiyor doymassalarda evlerinde ywsinler ben tadimlik yapiyom vyarada 2 su bardag mercimege 3 su barda bulgur az olmaz dimi
2 tane mercimek köftesi kime yetcek kızama.2 ser denecik yiyecekler yetmezmi ki
ay ayri tabak isini naptin allahim.insalah yardim eden olur gorumce de hamile bise yapmaz simdi digerleride yasliBen ağırladım vallahi enaz 35 kişilerdi . Tüm halalar amcalar yengeler kuzenler. Şimdikinaklım olsa aslaa. Ne manyakmışım be
karinlarini doyurup gelcekler zaten cayin yanina tadimlik anca canim bos tabak vermeyim.diye2 tane mercimek köftesi kime yetcek kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?