2 araba dolusu:(

canim.bide meyve servisi kabusu var ..gorumcemlere gittimizde asiri kalabalik da olsa herkeeze ayri tabak meyve veriyor ben nasil yapicam ya zaten yeterli takim tabaklarim.yok
Meyveleri yıka koy ortadaki sehbaya, yanına tavak bıçak , isteyen istediği meyveden alsın yesin. Kalabalıkta böyle servisler zor olur.ayrıca akşam için yufka böregi hazırlayın tepsiye koyun sabahtan fırında beklesin, onlar gelince pişirin. Yanına da kurabiye , kek , tuzlu bir kaç bişey tamm.

şu durumda kaynananın, görümcenin senin akrabalara mahcup olmaman icin ev sahibi gibi sana destek atması gerekirken iyice köstek oluyorlar. allah sabir versin sana..
amin canim saolasin...ben yeni tasindim.bu eve yerleseli daha 3 gun oldu kiraciyim...daha tasinma evresinde haber yolladilar koltujlar bile gelmemisken tuller falan ..okadar bunaldimki ya onlar geleene kadar esyam gelmesse diye..maddi olarak da hic yardim.etmediler bide kalabalik.misafor toplayio gelmek of offff

25 kişiye mercimekli köfte,,,, kime neden yaranmaya çalışıyorsunuz. Kusursuz hizmet bekleyen ordu gibi gelmesin

yetiskin toplam 25 cocuklar ayri
Canım o zaman başlık yanlış olmuş ordu gelecek olmalıymış
Neyse şaka bi yana 2 çeşit meze türü yapmanız gereksiz olur gibi hem o kadar adama mercimek köftesi epey uğraştırır onun yerine börek tarzı bi şey yapsan daha iyi olur sanki

yada buyuk servis tabaklarina 4 tabak seklinde soyup dograyip catal koyup masalara koysam herlez catallasin ayri tabak isi de canimi sıkiyor gorumcem kaynanam teyzeler hepsi ole yapiyo

Ben kabul etmem lokanta mı işletiyoruz
canim kabul etmem sansim yok cunku bu toplu grup.amcalar falan uzun zamandor gelmek ostiyodu kabul edemiyoduk esimin derslerinden falan birazda isimize gelmiyodu bu sefer gorumcem ayip oliyo artik dedi ayarlamis butun sulaleyi toplayip geliyo

zaten annemden gittim.catal falan aldim.canim.caydanlik aldim
Şuan bence burda takılacağına sessizden halledebileceğin işlerini yap. Evi toparla mesela sadece süpürüp silmesi kalsın. İkramlık bile hazırlayabilirdin şu saate kadar

yada buyuk servis tabaklarina 4 tabak seklinde soyup dograyip catal koyup masalara koysam herlez catallasin ayri tabak isi de canimi sıkiyor gorumcem kaynanam teyzeler hepsi ole yapiyo
Senin yarın misafirden anlayacagın tek şey hizmet olacak ona koş buna koş,
Bide yenmezse boşa gitcek meyveler,
Sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…