Gebeliğe Hazırlık 2. Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlacik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2023
211
52
28
32
Herkese merhaba 😊 Dün 2. aşılamamı yaptırdım fakat aşılama sonrası bi miktar kanamam oldu. Benimle aynı durumu yaşayan var mı ve yaptırdığım yer bana ağır olmadığı sürece normal hayatıma devam edebileceğimi söyledi. Aşılama sonrası belirli Bi istirahat süresi var mı bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim

Herkese merhaba 😊 Dün 2. aşılamamı yaptırdım fakat aşılama sonrası bi miktar kanamam oldu. Benimle aynı durumu yaşayan var mı ve yaptırdığım yer bana ağır olmadığı sürece normal hayatıma devam edebileceğimi söyledi. Aşılama sonrası belirli Bi istirahat süresi var mı bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim
Merhaba bende pazartesi 2 aşılamamı yaptırdim benimde aşılamadan bi kaç saat sonra cok hafif lekem oldu bir daha olmadi ilk aşilamamda hic olmamişti bunda oldu uzur surmedigi icin sorun olmaz diyorlar bide bana doktorum mumkun oldukca ağır kaldirma elini yukari cok kaldirma onin disinda normal hayatina devam et dedi ama ben yinede firsat buldukca bol bol istirahat yapiyorum

Merhaba bende pazartesi 2 aşılamamı yaptırdim benimde aşılamadan bi kaç saat sonra cok hafif lekem oldu bir daha olmadi ilk aşilamamda hic olmamişti bunda oldu uzur surmedigi icin sorun olmaz diyorlar bide bana doktorum mumkun oldukca ağır kaldirma elini yukari cok kaldirma onin disinda normal hayatina devam et dedi ama ben yinede firsat buldukca bol bol istirahat yapiyorum
Benim de dün oldu kanama durdu sonra bende üstünde durmadım o yüzden. İnşallah bu sefer tutar hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ☺️

Ara ara oluyor. Test yapmadan olumsuz düşünmeyin. Hiç belirtisi olmayıp hamile kalan da oluyor
Siz adet olmadınız demi henüz. Ben aniden ayağa kalkınca karnıma adet sancısı gibi bir ağrı saplanıyor. Sanki yumurtalarm kopacak gibi İnce bir damar patlayacak gibi. Ardından da adet sancısı giriyor net bir şekilde. Sonra geçiyor. Tekrar ağrıyor. Ve diyorum olmadı tutmadı. Çünkü aynı adet sancısı. Kendime de söz verdim 14. 15. Günler test yapacağım. Rabbim kimseyi ümitsiz etmesin. Hepimizi sevindirsin. İstemez miyiz bizde beşik alalım kıyafet alalım isim düşünelim. Bebeğimizin kokusunu içimize çekelim 😞

Back
X