Aşılama 2. aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sinyora

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2006
577
8
118
44
Sakarya
kızlar herkese merhaba
bende ilk aşılamamı yaptırdım 5 şubatta
sonuç negatif hatta teste bile gerek kalmadı 12. gününde regl belirtileri başladı ve bugün reglim tam olarak başladı,
ben araştırma hastanesinde yaptırdım ilk aşılamamı,sizlere sorum şu olacak ;
özel hastanede aşılama yaptırmak şansı arttırırmı ve
ilk denemeden sonra ikinci aşılama için geçmesi gereken bi süre varmı ,
yani yarın gitsemmi doktora bir daha ki ayı mı beklesem bilemedim,
bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim,
allahım isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

merhabalar.... ben de geçen ay aşılama yaptırdım tutmadı bu ay yine yaptırdım. zaten aşılamadan ssonra regl olsan bile 2. ya da 3. gün doktora gidip kist oluşmuşmu diye baktırmak gerekiyor. yumurtlama için klomen ya da gonal f kullanıldıysa bunlar aşırı uyarılma sonucu kist ya da kanama yaptığı için yapılıyor bu kontrol. ama herhangi bir sorun yoksa ara vermeden devam edilebilir. siz aşılama öncesi ne kullandınız?

bende gonal-f kullandım ,
yani regl akıntım çok az şu an,3 gün süren lekelenmem oldu bugünden sonrasına bakacağım artık,
ben yarın gideyim doğru söylüyorsun,peki sen özel hastanedemi yaptırıyorsun aşılamayı,
birde 2. aşılamada tutma ihtimali 1. aşılamayla aynı mı acaba

ben özel hastanede yaptırıyorum. yani yumurtalıklar uyarıldığı için tedaviye cevap verme ihtimali artıyor ama sonuçta bu işler kısmet işi diye düşünüyorum ben. yani tutacağı varsa tutuyor işte. siz de problem nedir ben pko luyum.

evet doğru söylüyorsun gerçekten kısmet,allahın takdiri yani,
benim eşimde sorun var sperm sayısı az ,
çok oldum ama bi soru daha sormak istiyorum,
özel de ne kadara mal oluyor aşılama,
inşallah bu sefer yüzün güler allahım bi bebiş nasip eder sana da

evet doğru söylüyorsun gerçekten kısmet,allahın takdiri yani,
benim eşimde sorun var sperm sayısı az ,
çok oldum ama bi soru daha sormak istiyorum,
özel de ne kadara mal oluyor aşılama,
inşallah bu sefer yüzün güler allahım bi bebiş nasip eder sana da

özelde aşılama 1500 tl. artı ilaçlar ve tahliller oluyor tabii. ama çok farklı fiyatlar var. benim özel muayenehane ve doktorum profesör o yüzden olabilir ama mesela dün biri yazıyordu istanbulda beylikdüzü medilife özel hastanesinde aşılama 375 tl ye yaptırdım diye.

Back
X