M mmee Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2014 58 20 48 Adana 26 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mmee #1 bu ay ikinci aşılamam yapılacak biraz korkuyorum biraz heyecanlıyım... lütfen bir şeyler söyleyin...
E ekruca29 Canım Bebeğim Kayıtlı Üye 14 Nisan 2014 50 20 28 3 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi mmee #2 mmee .!.: bu ay ikinci aşılamam yapılacak biraz korkuyorum biraz heyecanlıyım... lütfen bir şeyler söyleyin... Genişletmek için tıkla... Mrb cnm bende Aralık BAŞINDA 2. Aşılamamı oldum stres yapma sakin ol Allah'ın izniyle olur ben pozitif Yanıt aldım haftaya kalp atımını duycaz inş Allah yardımcın olsun
mmee .!.: bu ay ikinci aşılamam yapılacak biraz korkuyorum biraz heyecanlıyım... lütfen bir şeyler söyleyin... Genişletmek için tıkla... Mrb cnm bende Aralık BAŞINDA 2. Aşılamamı oldum stres yapma sakin ol Allah'ın izniyle olur ben pozitif Yanıt aldım haftaya kalp atımını duycaz inş Allah yardımcın olsun
M mmee Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2014 58 20 48 Adana 3 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi mmee #3 inşşşşşşş