• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2.aşılaması tutanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Nasipp61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
2.691
En iyi cevaplar
1
2.217
133
Selam arkadaşlar Allah kısmet ederse 2.aşılamamı olacağım 1 ay sonra size sorum aşılaması tutanlar ne yedi içti bu iyi geliyor dediğiniz bir şey var mi ?
Bir de nasıl kilo vereceğim bilmiyorum ilaçlar daha çok kilo aldırıyor şuan diane 35 kullanıyorum ve metofin 1000 kullanıyorum bir de prowomen kullanıyorum 🙍🏼‍♀️
yine hüsranla sonuçlanacak diye ümidimde yok 2.de tutanlar var 🥺

Selam arkadaşlar Allah kısmet ederse 2.aşılamamı olacağım 1 ay sonra size sorum aşılaması tutanlar ne yedi içti bu iyi geliyor dediğiniz bir şey var mi ?
Bir de nasıl kilo vereceğim bilmiyorum ilaçlar daha çok kilo aldırıyor şuan diane 35 kullanıyorum ve metofin 1000 kullanıyorum bir de prowomen kullanıyorum 🙍🏼‍♀️
Selam canım kimse bişey yazmamış aşılaman tuttumu

Selam canım kimse bişey yazmamış aşılaman tuttumu
Ben birinci aşılamada çok dikkat ediyordum yataktan çıkmıyordum ikinciyi oldum şuan yedincİ günümdeyim hiç kafama takmıyorum işimi yemeği yapıyorum yatağa yorulunca uzanıyorum Allah nasip ederse tutar inşallah

Back
X