- 20 Temmuz 2019
- 251
- 68
- 98
- 26
Amin inşallah beklemek çok zorlaştı gün geçmiyor sankiAteş basması çok belirgin olmasa da vardı bende de. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah beklemek çok zorlaştı gün geçmiyor sankiAteş basması çok belirgin olmasa da vardı bende de. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah.
İnşallah Cnm hala devam ediyor kasık ağrısı adetime 4 gün var Cnm bakalım bekliyorumBu belirtiler devam ederse hamile olma ihtimalin var bence. Ne zaman test günün?
Çok sulu değil Cnm koyu biraz senin test günün ne zamanSık idrara çıkma hariç aynı belirtiler bende de var kasıklarım adet olacağım zaman ki gibi ağrıyo dünden beri akıntın sulu mu canım nasıl
Canım ben adetime 7 gün varken yani aşılamanın 11.günü öğrendim hamile olduğumu. Aslında kan testi versen ya da idrar testinde de öğrenebilirsin. İdrarda da 5 gün varken çıktı. Ben çok sabırsız bir insanım çünkü. Benim öyle akıntım olmadı. Dün doktorda öğrendim 3üz tutunmuş ama çok sağlıklı değil 3.olan dedi ya ikiz ya tek devam edebilir dedi. Baktırabilirsin inşallah seninde mucizen seninledirÇok sulu değil Cnm koyu biraz senin test günün ne zaman
Pazartesi kan tahlili yaptırcamÇok sulu değil Cnm koyu biraz senin test günün ne zaman
Aa masallah Allah kucağına almayi da nasip etsin inşallah adetime az kaldı Cnm bekleyim bakalm inşallah tutmuştur tutmazsa hemen tüp bebeğe başlarızCanım ben adetime 7 gün varken yani aşılamanın 11.günü öğrendim hamile olduğumu. Aslında kan testi versen ya da idrar testinde de öğrenebilirsin. İdrarda da 5 gün varken çıktı. Ben çok sabırsız bir insanım çünkü. Benim öyle akıntım olmadı. Dün doktorda öğrendim 3üz tutunmuş ama çok sağlıklı değil 3.olan dedi ya ikiz ya tek devam edebilir dedi. Baktırabilirsin inşallah seninde mucizen seninledir![]()
Allah razı olsun canım inşallah. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu. Bizde tüp istedik ilk başlarda tüp daha garanti bana göre. İnşallah tutar da gerek kalmaz.Aa masallah Allah kucağına almayi da nasip etsin inşallah adetime az kaldı Cnm bekleyim bakalm inşallah tutmuştur tutmazsa hemen tüp bebeğe başlarız
Maşallah ne güzel Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım ben adetime 7 gün varken yani aşılamanın 11.günü öğrendim hamile olduğumu. Aslında kan testi versen ya da idrar testinde de öğrenebilirsin. İdrarda da 5 gün varken çıktı. Ben çok sabırsız bir insanım çünkü. Benim öyle akıntım olmadı. Dün doktorda öğrendim 3üz tutunmuş ama çok sağlıklı değil 3.olan dedi ya ikiz ya tek devam edebilir dedi. Baktırabilirsin inşallah seninde mucizen seninledir![]()
Allah razı olsun canım. 10 aydır tedavi görüyordum nasip oldu sakın tedaviyi bırakmayın. Rabbim sizlere de nasip etsin.Maşallah ne güzel Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Amin inşallah ben 3 senedir görüyorumAllah razı olsun canım. 10 aydır tedavi görüyordum nasip oldu sakın tedaviyi bırakmayın. Rabbim sizlere de nasip etsin.
Dile kolay biliyorum bak sen benden daha fazla tedavi görmüşsün birbirimizi çok iyi anlarız. Ben her adet olduğumda biraz üzüldükten sonra acaba ne yapabilirim diye düşünüyordum. Hep yapılabilecek bir şeyler olduğuna inandım. Eşimin tedaviyi reddettiği zamanlar oldu tartışarak ikna etmeye çalıştım. Allah çok büyük inşallah fazla uğraştırmadan sana da nasip etsin.Amin inşallah ben 3 senedir görüyorum
Amin inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Zor beklemek tedavilerden olumsuz dönmek daha zorDile kolay biliyorum bak sen benden daha fazla tedavi görmüşsün birbirimizi çok iyi anlarız. Ben her adet olduğumda biraz üzüldükten sonra acaba ne yapabilirim diye düşünüyordum. Hep yapılabilecek bir şeyler olduğuna inandım. Eşimin tedaviyi reddettiği zamanlar oldu tartışarak ikna etmeye çalıştım. Allah çok büyük inşallah fazla uğraştırmadan sana da nasip etsin.
İnşallah Cnm hayırlısı Allah'tanAllah razı olsun canım inşallah. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu. Bizde tüp istedik ilk başlarda tüp daha garanti bana göre. İnşallah tutar da gerek kalmaz.
Amin canım gerçekten çok zorAmin inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Zor beklemek tedavilerden olumsuz dönmek daha zor
Bende aynı adet olduğum zaman çok üzülüyorum sonra toparlıyorum sağolsun eşim de çok moral veriyorAmin inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Zor beklemek tedavilerden olumsuz dönmek daha zor
Benim eşimde öyle oda öyle olmasa zor toparlanırımBende aynı adet olduğum zaman çok üzülüyorum sonra toparlıyorum sağolsun eşim de çok moral veriyor
Sen ne zaman test yapıcaksınBende aynı adet olduğum zaman çok üzülüyorum sonra toparlıyorum sağolsun eşim de çok moral veriyor
Adetime 3 gün var Cnm o yüzden test yapmiycm eğer olmazsam o zaman yaparım seninSen ne zaman test yapıcaksın
Aynen Cnm yaBenim eşimde öyle oda öyle olmasa zor toparlanırım
Benim adetime 9 gün var daha canım ben pazartesi kan tahlili yaptırcamAdetime 3 gün var Cnm o yüzden test yapmiycm eğer olmazsam o zaman yaparım senin