• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2.aşılaması tutanlarrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Nasipp61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
2.691
En iyi cevaplar
1
2.217
133
Selam arkadaşlar Allah kısmet ederse 2.aşılamamı olacağım 1 ay sonra size sorum aşılaması tutanlar ne yedi içti bu iyi geliyor dediğiniz bir şey var mi ?
Bir de nasıl kilo vereceğim bilmiyorum ilaçlar daha çok kilo aldırıyor şuan diane 35 kullanıyorum ve metofin 1000 kullanıyorum bir de prowomen kullanıyorum 🙍🏼‍♀️
yine hüsranla sonuçlanacak diye ümidimde yok 2.de tutanlar var 🥺

Selam arkadaşlar Allah kısmet ederse 2.aşılamamı olacağım 1 ay sonra size sorum aşılaması tutanlar ne yedi içti bu iyi geliyor dediğiniz bir şey var mi ?
Bir de nasıl kilo vereceğim bilmiyorum ilaçlar daha çok kilo aldırıyor şuan diane 35 kullanıyorum ve metofin 1000 kullanıyorum bir de prowomen kullanıyorum 🙍🏼‍♀️
yine hüsranla sonuçlanacak diye ümidimde yok 2.de tutanlar var 🥺
Ben bu konuyla baya cebelleşen kişilerdenim.Üstüm kocaman alt kısmım zayıftı bölgesel zayıflamaya gittim 1 yılda yaklasık 30 kilo verdim ve sonra aşılama için devlete gittim sonuç negatif sonra Esra Çabuk C. tanıştım 2. denemem tuttu şuan 4 aylık hamileyim.Diane 35 kilo verdirir bende kullandım insülin direncin var sanırım benim gibi.Diyet ve ekstra cihazlara girersen zayıflamana yardımcı olur.

Ben bu konuyla baya cebelleşen kişilerdenim.Üstüm kocaman alt kısmım zayıftı bölgesel zayıflamaya gittim 1 yılda yaklasık 30 kilo verdim ve sonra aşılama için devlete gittim sonuç negatif sonra Esra Çabuk C. tanıştım 2. denemem tuttu şuan 4 aylık hamileyim.Diane 35 kilo verdirir bende kullandım insülin direncin var sanırım benim gibi.Diyet ve ekstra cihazlara girersen zayıflamana yardımcı olur.

4 aylık mı ?

Ben şuan hamileyim binlerce şükürler olsun çok heycanlıyım :) İlki olumsuzdu ama 2.sinde hayırlı haberi alabildik daha perş günü test kontrol herşey pozitif :)Esra Çabuk Cömert'e gidiyorum Ankara'da Allah inşallah kucağıma almayı da nasip eder.

bak bu mesajı Ağustos ayında yazmışsın !

Sizi Sağlık bakanlığına şikayet edeceğim, hasta yönlendirip menfaat sağladığınız için. Bu sitede 2 doktor ve 1 merkezin reklamını 3 hesapla yapıyorsunuz. Lütfen sizde bu üyeyi gerekli yerlere şikayet edin.

Back
X