2 ay içinde düğün yapılır mı? :(

ya konunu hiç okumadım...

başlıktan yola çıkarak sana melek kartı çektim,içimden geldi

ve meleğin zamana bırak diyor....melekelrine zaman ver:26:

düğü yapılırsa evlendiğin memlekette tek başına sakin sakin çalışırsın .... iki ay içinde düğü yapılırmı soruuna gelince sen zaten anlattığına göre nişanlını alesini tanıyorsun artık yani belli şeyleri aşmışsınzdır düzen kurulurmu diye sorarsan para varsa her düzen kurulur merak etme çarşılar eşya çeyiz dolu ki atık çyiz diye bişey de kalmadı herşeyi kullanacağın kadar abartmadan al mobilyada çok şatafata kaçma çok pahalıya kaçma tayini insanın mobilya neyine kendimden bilyorum:)

kartın diyor ki değişimi kucakla...gelecek olan yenilikler hayrına olucaktır...

arkadaşım büyük ihtimalle evet...

Aslında dediğiniz gibi para olunca hepsi oluyo da işte bi şekilde yapılacak mutlaka. sınav sonucum düşük gibi gelince çok üzüldüm ve artık beklememiz için hiç bi neden kalmadığını düşündüm ki hala da öyle düşünüyorum ama aceleye de gelsin istemiyorum. Zaten herkes aynısın söylüyo tayinci adamsın. kim görecek senin evini uzakta. ben de zaten çok bi şey istemiyorm azıcık aşım kaygısız aşım .

Nişanlımın ailesiyle hani nasıl desem öyle çok dünür ilişkisi yok daha yakınlar aileler. o konuda hani şunu alma bunu böyle yap sıkıntısı çok şükür olmaz. ama işte aklımda bin tane soru var. çok teşekkür ederim içimi rahatlattığın için.

kartın diyor ki değişimi kucakla...gelecek olan yenilikler hayrına olucaktır...

arkadaşım büyük ihtimalle evet...

Ayy var ya şu an yanımda olsan sarılcam öpcem seni :) allah'ım inşallah olur. çok istiyorum atanmayı. her şeyden çok. hayırlısıyla verir rabbim inşallah. Diğer kartla da uyumlu oldu sanki. Düğün için acele etme :) ve gelecek olan yenilikler. :) :) :)

:) ben haberlerini bekliyoummm

hep mutlu ol....

Benim eşimde atama bekliyoelim nişanlı kalalım diyordu olurmuş mu canım dedim 1 ayda evlendik herşey tamdı hatta o kadar rahatlık ki eşyayı ile düğüne 1 hafta kala aldık. Gerçi şimdi boşanıyoruz neyse bu konuyla alakası yok. 1 günde mobilyacıları gezer ertesi gün karar verirsin aklında bulunsun koltuk renk değişimi istiyorsan senden 3 hafta zaman istiyorlar ona göre ayarla zamanı. Ben gelinliğimi diktimizin 10 günde dikildi ve hiç bir sorun yoktu herşey çok güzel geçmişti. Perdecilerde dikim için 1 hafta istiyorlar ona göre yaparsan planın yetiştirirsin hemde hiç kasmadan.

zaten hep şey derdim ben gelinlik diktirmeye ne gerek var hazır al ya da ne bileyim direk ilk gördüğünü al diye. zaten aklımda olan şeyler belli hep bu senenin belli başlı eşyaları. ben boşuna telaş yaptım sanki :) bi günde gidilse ikinci güne parayı verip alacaksın. işte oturacağım yer uzak olunca eviydi şeysiydi derken. bakalım ne olacak.

boşanıyo olmanıza da çok üzüldüm. inşallah hakkınızda hayırlısı olur.

Benimde uzaktı ama seninki daha çok uzakta bilmiyorum benim 1-2 saatlik yoldu. Ama belki şöyle yapabilirsin bilindik markalardan koltuğunu seçer gideceğin şehirde o markayla anlaşırsın. Evet ben şu an ağlarken o mışıl mışıl uyuyor sanki bişey olmamış gibi.

Birde ev için sahibinden.com dan kiralık evlere bakabilirsin ben öyle bulmuştum resimlerden pis olup olmadığı anlaşılıyor zaten ev sahibini hemen eşime araştırmıştım evi görmeye gidildiğinde resimlerdeki gibi temizdi yani o işçide hemen yapmıştık. Şimdi farkına vardımda Allah bana ne kadar çok yardı etmiş herhalde istenmeyen gelin olduğum için bari bu yönden gülsün diye açıyıp sorunsuz geçirmemi istedi illerdeki sorunlar daha beter olacağından istenmeyen gelin ve bi türlü seni kabullenmeyin eş görende bizim 8 sene sevgilim sonunda evlendiğimiz anlaşılmaz

bende ani bi kararla nisanlandim hemen 45 gun sonrada dugunumuzu yaptik:) hatta kayinvalide baska sehirde, biz baska sehirde , esim baska sehirdeydi(esimin oldugu yere yerlestik) buna ragmen sorun cikmadi. yani yapmak isterseniz olur neden olmasin:) allah yuva yapana yardim eder derler canim:)

senin seneye atanıp atanamayacağında belli değil.. yerinde olsam ekim-kasıma kadar evlenirdim.. biz 2011 eylülde nişanlandık ocakta evlendik 3 ay içinde herşeyimiz hazırdı.............hiç sıkıntı olmadı hatta çok kafa yormadığından çok daha güzel oldu herşey içime sinmeyen hiç bişey de olmadı....arada kalmak çok zor......eğer eşinin maaşı yetecekse sen o yıl çalışmaz atanmak için çalışırsın........ yetmeyecekse de şimdi olduğu gibi hem çalışır hem kpss ye hazırlanırsın

Benim de 2-2,5 ay gibi bir sürede oldu düğünüm. hatta 2 düğün yaptık ve ben, eşim, eşimin ailesi ve benim ailem hepimiz farklı yerlerdeydik. 4 ayrı şehiri ve 2 düğünü organize etmek hiç de kolay olmadı ama eşim de o kadar yardımcı oldu ki altından kalktık. çok detaya girmeden yaşanacak seviye büyük eşyalarını al gerisini de evlendikten sonra keyfini çıkara çıkara geze toza al derim. Ufak tefek eksikler mutlaka oluyor ama sonrasında da yapılacak şeyler. Büyük eşyalarda bile yıllar sonrasında değiştiriyosun çok da eşyaymış evmiş düşünüp hırpalama kendini. yorulan üzülen sen oluyosun. hımm bide şu adetler konusunda asgaride davranın onlar da çok detay oluyor çünkü. Kesinlikle evlenmek için hazırlıklara başlayın derim ben kasım başında evlenmiştim. ekim sonu kasım başı yapabilirsiniz düğünü ve hayli hayli yetişir her şey.

Ben 1 seneyi az bulurken 1 ayda, 45 günde evlenenleri duyunca gözlerim faltaşı gibi açılıyor.
Maddi durumla alakası olduğunu düşünüyorum.
Şimdiden hayırlı olsun.

tercih meselesi, evlilik dediğin yıldırım nikahıyla aynı günde de olur,ben önceden bi mekan beğenmiştim ve orda evlenmek istiyodum istediğim tarih dolu olduğundan beklemek durumunda kaldım beklemeyi tercih ettim ama sen evleniyimde mekan önemli değil diyosan herhangi bi yeri ayarla evlen, ama düğünler hep bayram sonrasına birikti mekanlarda yer bulmakta zor

maddiyat varsa iki günde de yaparsın düğünü iki ay hayli hayli yeter yani, sıkıntıya düşmeyeceksen yap daha fazla uzatma. nişanlılık sıkıntılı bi evre, sevgili olsan beklersin de nişanlıyken zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…