- 11 Eylül 2012
- 98
- 5
- 48
- Konu Sahibi yoruldummm
-
ya konunu hiç okumadım...
başlıktan yola çıkarak sana melek kartı çektim,içimden geldi
ve meleğin zamana bırak diyor....melekelrine zaman ver:26:
düğü yapılırsa evlendiğin memlekette tek başına sakin sakin çalışırsın .... iki ay içinde düğü yapılırmı soruuna gelince sen zaten anlattığına göre nişanlını alesini tanıyorsun artık yani belli şeyleri aşmışsınzdır düzen kurulurmu diye sorarsan para varsa her düzen kurulur merak etme çarşılar eşya çeyiz dolu ki atık çyiz diye bişey de kalmadı herşeyi kullanacağın kadar abartmadan al mobilyada çok şatafata kaçma çok pahalıya kaçma tayini insanın mobilya neyine kendimden bilyorum:)Bana yardım edin ne olur her türlü fikrinize ihtiyacım var.
Ben öğretmenlik mezunuyum. Geçen sene mezun oldum sınava girdim düşük puan aldım atanamadım ve bu sene tekrar sınava hazırlanırım atanırsam diye bekledik ne düğün hazırlığı ne hiç bi şey yapılmadı aynı anda hem sınav hem o olmaz diye.
Bugün kpss sonuçları açıklandı ve gidip gitmeyeceğim belli olmayan bi puan aldım. Gidebilirim de ama çok düşük ihtimal. Asıl soruna gelecek olursak aşağıda da gördüğünüz üzere tam 1 yıl 8 aydır nişanlıyım ve biz hep bu sene atanırsam seneye kadar stajyerliğim kalkar seneye yaza da düğün olur diyoduk ama şu an hiç bi şey net değil hatta olumsuz.
Ben kendimi çok iyi biliyorum ki bi sene daha nişanlı kalmak beni çok çok yıpratacak. İlişkimiz çok daha zorlaşacak. Nişanlımla ben farklı şehirlerdeyiz ve ben kv ler ile aynı yerdeyim. Çok şükür aramız iyi ama mesela bu bayramda arayıp sormasalar annem baya bi ortalığı karıştıracaktı çok şükür bilezik aldı taktı nişanlım kendiliğinden bi sıkıntı yok artık. demem o ki ben burda kaldıkça böyle şeylerle arada kalcam bunalıp sıkılcam. Bi yandan ders çalışmam gerekecek bi yandan bi işe girmem gerekecek. Bu sene ücretli öğretmenlik yaptım. O yüzden doğru düzgün çalışamadım sınavıma. Bu sene de mutlaka çalışmam gerekecek ev maddi açıdan sıkıntılı.
Şimdi sizce seneye kadar beklenmeli mi yoksa bi iki ay içinde en geç ekime kadar düğün mü yapılmalı. eğer düğün yapılırsa iki ayda çok mu acele olur. yetişir mi her şey. hangisi mantıklı. bana bi yol gösterin ne olur. çok bunaldım her şeyden.
düğü yapılırsa evlendiğin memlekette tek başına sakin sakin çalışırsın .... iki ay içinde düğü yapılırmı soruuna gelince sen zaten anlattığına göre nişanlını alesini tanıyorsun artık yani belli şeyleri aşmışsınzdır düzen kurulurmu diye sorarsan para varsa her düzen kurulur merak etme çarşılar eşya çeyiz dolu ki atık çyiz diye bişey de kalmadı herşeyi kullanacağın kadar abartmadan al mobilyada çok şatafata kaçma çok pahalıya kaçma tayini insanın mobilya neyine kendimden bilyorum:)
kartın diyor ki değişimi kucakla...gelecek olan yenilikler hayrına olucaktır...
arkadaşım büyük ihtimalle evet...
Ayy var ya şu an yanımda olsan sarılcam öpcem seni :) allah'ım inşallah olur. çok istiyorum atanmayı. her şeyden çok. hayırlısıyla verir rabbim inşallah. Diğer kartla da uyumlu oldu sanki. Düğün için acele etme :) ve gelecek olan yenilikler. :) :) :)
:) ben haberlerini bekliyoummm
hep mutlu ol....
amin inşallah. Yüce Allah'ım gönlünden geçenleri gani gani versin inşallah.
Benim eşimde atama bekliyoelim nişanlı kalalım diyordu olurmuş mu canım dedim 1 ayda evlendik herşey tamdı hatta o kadar rahatlık ki eşyayı ile düğüne 1 hafta kala aldık. Gerçi şimdi boşanıyoruz neyse bu konuyla alakası yok. 1 günde mobilyacıları gezer ertesi gün karar verirsin aklında bulunsun koltuk renk değişimi istiyorsan senden 3 hafta zaman istiyorlar ona göre ayarla zamanı. Ben gelinliğimi diktimizin 10 günde dikildi ve hiç bir sorun yoktu herşey çok güzel geçmişti. Perdecilerde dikim için 1 hafta istiyorlar ona göre yaparsan planın yetiştirirsin hemde hiç kasmadan.Bana yardım edin ne olur her türlü fikrinize ihtiyacım var.
Ben öğretmenlik mezunuyum. Geçen sene mezun oldum sınava girdim düşük puan aldım atanamadım ve bu sene tekrar sınava hazırlanırım atanırsam diye bekledik ne düğün hazırlığı ne hiç bi şey yapılmadı aynı anda hem sınav hem o olmaz diye.
Bugün kpss sonuçları açıklandı ve gidip gitmeyeceğim belli olmayan bi puan aldım. Gidebilirim de ama çok düşük ihtimal. Asıl soruna gelecek olursak aşağıda da gördüğünüz üzere tam 1 yıl 8 aydır nişanlıyım ve biz hep bu sene atanırsam seneye kadar stajyerliğim kalkar seneye yaza da düğün olur diyoduk ama şu an hiç bi şey net değil hatta olumsuz.
Ben kendimi çok iyi biliyorum ki bi sene daha nişanlı kalmak beni çok çok yıpratacak. İlişkimiz çok daha zorlaşacak. Nişanlımla ben farklı şehirlerdeyiz ve ben kv ler ile aynı yerdeyim. Çok şükür aramız iyi ama mesela bu bayramda arayıp sormasalar annem baya bi ortalığı karıştıracaktı çok şükür bilezik aldı taktı nişanlım kendiliğinden bi sıkıntı yok artık. demem o ki ben burda kaldıkça böyle şeylerle arada kalcam bunalıp sıkılcam. Bi yandan ders çalışmam gerekecek bi yandan bi işe girmem gerekecek. Bu sene ücretli öğretmenlik yaptım. O yüzden doğru düzgün çalışamadım sınavıma. Bu sene de mutlaka çalışmam gerekecek ev maddi açıdan sıkıntılı.
Şimdi sizce seneye kadar beklenmeli mi yoksa bi iki ay içinde en geç ekime kadar düğün mü yapılmalı. eğer düğün yapılırsa iki ayda çok mu acele olur. yetişir mi her şey. hangisi mantıklı. bana bi yol gösterin ne olur. çok bunaldım her şeyden.
Benim eşimde atama bekliyoelim nişanlı kalalım diyordu olurmuş mu canım dedim 1 ayda evlendik herşey tamdı hatta o kadar rahatlık ki eşyayı ile düğüne 1 hafta kala aldık. Gerçi şimdi boşanıyoruz neyse bu konuyla alakası yok. 1 günde mobilyacıları gezer ertesi gün karar verirsin aklında bulunsun koltuk renk değişimi istiyorsan senden 3 hafta zaman istiyorlar ona göre ayarla zamanı. Ben gelinliğimi diktimizin 10 günde dikildi ve hiç bir sorun yoktu herşey çok güzel geçmişti. Perdecilerde dikim için 1 hafta istiyorlar ona göre yaparsan planın yetiştirirsin hemde hiç kasmadan.
zaten hep şey derdim ben gelinlik diktirmeye ne gerek var hazır al ya da ne bileyim direk ilk gördüğünü al diye. zaten aklımda olan şeyler belli hep bu senenin belli başlı eşyaları. ben boşuna telaş yaptım sanki :) bi günde gidilse ikinci güne parayı verip alacaksın. işte oturacağım yer uzak olunca eviydi şeysiydi derken. bakalım ne olacak.
boşanıyo olmanıza da çok üzüldüm. inşallah hakkınızda hayırlısı olur.
Benimde uzaktı ama seninki daha çok uzakta bilmiyorum benim 1-2 saatlik yoldu. Ama belki şöyle yapabilirsin bilindik markalardan koltuğunu seçer gideceğin şehirde o markayla anlaşırsın. Evet ben şu an ağlarken o mışıl mışıl uyuyor sanki bişey olmamış gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?