2 ay içinde düğün yapılır mı? :(

biz 1 eylülde nişanlandık ve 29 ekimde evlendik herşey için bol bol vakit oluyo ve gerçekten allah yardım ediyo..

Biz eşimle 1 buçuk yıl nişanlı kaldıktan sonra 2 hafta içinde evlendik. Benim tayinimi bekledik, o olunca ailelerle konuşup düğüne karar verdik ve herşeyi annemler, kayınvalidemler dört bir koldan çalışıp 2 haftada hallettik. Çok yorucu oldu ama istediğimiz gibi oldu çok şükür. Allah evlenene yardım ediyor. İçinizi ferah tutun. Hakkınızda hayırlısı olsun.

bencede 2 ay çok kolay bir zaman herşeyini çokta güzel şekilde yaparsın bizim düğünümüz mayıs 5 te olucaktı ama aileler hazırlanamayız diye eylüle aldırdılar tarihi ama çok gereksizdi şuan çok pişmanız evin eksikleri ztn hemen bitmio içine girince yavaş yavaş yapılıyo kalanlarda bence 2 ay içinde olsun düğünün nişanlılık zor bir süreç gittikçe zorlaşıo herşey

ben nerelere gitsem ne yapsam benim akıllı nişanlımla sınav sonucumu öğrenince konuştuk işte. bak dedim puan bu olup olmayacağı belli değil. ben bu sene ücretli öğretmenlik yaptım sen de biliyosun. ders çalışamadım gerektiği kadar. eğer işte çalışmasaydım eve kim bakacaktı. ( kazandığım tüm parayı ev kirası fatura kredilere verdim kendime 5 kuruş ayırmadım. mutlaka çalışmam gerekiyodu yani) bu sene de yine aynısı olacak. hadi diyelim zor şer ders çalışayım dershaneye gideyim. evde babam beni artık bunaltıyo dedim.( atıyorum geçenlerde dedim ki ben mutfakta bi şeyler yapıyorum elim baya bi bulaşık annem temizlik yaptı dip köşe. babam yemek hazırlayın dedi ben de baba bak benim elim pis annem de yoruldu bi çorba içeceksin ısıtıver dedim. babam nasıl esti gürledi ki normalde öyle birisi değildir. damadını çok seviyo ama çok da kıskanıyo benim evden gidecek olmamı kabul edemiyo sanırım ama bu yüzden de beni çok bunaltıyo)
bunları hep anlattım güzelce bak sen uzaktasın bunlardan haberin olmuyo dedim. yazdım mı bilmiyorum ama mesela kayınvalidem bayram için hiç bi şey söylemiyodu yok kaç bayramdır tık yoktu annem de bu bayram bi şey yapmazsa artık görür gibisine beni bunaltıyodu göndermiycem bayramda seni diyodu. nişanlım hiç bunlardan haberi olmadan iki bilezik parası gönderdi bana aldık taktık koluma annem sustu mesela ama onun o stresi göndermezse napıcam derdi bana yetti zaten. bak böyle böyle oluyo bi sene daha çok zor dedim.
b

Beni gayet anladı gibi oldu ertesi gün aradı beni konuşuyoruz eve neymiş interneti iptal ettirmiş uydu taktırıyomuş hem de internet paketi de varmış. şakayla karışık bak uğraşma bunlarla belki o kadar çok kullanamazsın bile dedim. yoo daha bi sene kullanırım dedi. ben iyice deli oldum. nasıl olsa hazır kız burda onu bekliyo o orda gününü gün etsin

2 ay deyip geçme Allah evlenene öyle bi yardım ediyor ki şaşıp kalıyorsun .2010 senesinde 6 haziranda nişanlandım 23 temmuzda evlendim canım :) herşeyim de tam oldu...düğüne 20 gün kala evi tuttuk eşyalar falan sonra alındı ama hepsi yetişti çok şükür.Eğer bu nişanlılık uzadıkça sorunların büyüyeceğine inanıyorsan hiç bekleme evlilik hazırlıklarına başla derim.Çok güzel bi telaş oluyor ki ben temizliğim, evimi yerleştirme dahil hiç kimseyi karıştırmadım hepsini eşimle ikimiz yaptık sana yardımcı olacak birileri de varsa sen daha kolay yetiştirirsin. şimdiden hayırlı uğurlu olsun senin için

valla ben de sizlerin yorumlarıyla çok yüreklendim neden olmasın dedim ama yukardaki mesajımda yazdığım gibi benimki ohoo daha düşünmüyo heralde. çok sinirliyim ona. pazartesi yarım günlüğüne görevli gelecek buraya. o gün konuşcam bak böyle böyle artık sen karar ver. yoksa olacaklara ben karışmıycam diyeceğim.

çok sert olmadan hafiften uyar o zaman canım :) bu iş uzadıkça sorunlarını ben daha çok yaşıyorum diye iyice anlat. M alesef ki erkekler evlilikten biraz korkuyorlar ama evlendikten sonra niye daha önce evlenmedik ki diyorlar

anlar anlar

2 ayda da neler neler yapılır, manevi ve maddi güç olduktan sonra...

benim de nişan düğün arası 3 ay var.
eşyalarımız alındı, mutfak eşyası ve halı perde alınacak.
sürenin kısa olması bence daha iyi oldu benim için

kesinlikle beklememeni öneririm,benim nişanım haziran sonu oldu eylül sonu evleniyorum,birçok seyimi yetiştirdim ramazan ve oruç olmasına ragmen sıcaklarda kosturmamıza ragmen şükür bitti gibi bir sey,bir yıl daha beklesem düşüncesi bende de vardı ama iyi ki düğün kararı almısız,hayırlı işlerde acele etmek lazım,ekim cok yakın geliyosa kasımda yaparsın ama bir yıl beklemeye değmez,halledilir merak etme

nişanlım sürpriz yapıp bayram için geldi gelmeyecek sanıyodum. ben burda telaş yaparken 2 ayda düğün olur mu diye o bana gelmiş seneye ramazandan sonraya diyo. ölür müsün öldürür müsün. çok mutsuzum

bu konuyu karşılıklı konuşmadınız mı ?

şaka mı yaptığınızı düşünüyor?

Iletişimde probleminiz mi var acaba?

Siz yetişir mi, yetişmez mi diye düşünürken meğer seneye atmış bile o...

canım benim hiç kafana takma yapılır düğün. eşim beni ramazan bayramında istemeye geldi kurban bayramında da evlendik. neden acele ettiniz demeyin şartlar öyle gerektirdi olmasa uzayacaktı 1,5 yıla onu da ne ailem ne de eşim istedi ve biz 2 ay içinde düğün nişan herşeyi halletik :) ve çok şükür 3 yıllık evliyim şuan

bu konuyu karşılıklı konuşmadınız mı ?

şaka mı yaptığınızı düşünüyor?

ben sınav sonucu belli olunca aradım onu anlattım bak böyle böyle böyle diye. anladı tamam dedi gibi olmuştu. arada mesafe olunca tek iletisim yolu telefon kalıyo. karşılıklı konusmaya çalıstım bugün dondurmus kafasına seneye diye konusturmuyo bile. ben seneye kadar bekleyebileceğimi düşünmüyorm bi yandan sınav stresi bi yandan düğün çekemem. diyo ki seneye kalırsa hangisiyle uğrascam düğün mü sınav mı dedim sınav tabi dedi düğün önemli değil dedi ben de ömrümde bi kere olacak en güzeli olmasını istiyorm dedim. ay şu an sinirliyim yazamıyorum da ama bi kaşık suda boğabilirim onu

Iletişimde probleminiz mi var acaba?

Siz yetişir mi, yetişmez mi diye düşünürken meğer seneye atmış bile o...

Keşke nişan için acele etmeseydiniz.Sevgili olarak bekleseydiniz. Ve malesef düğün,kpss vs.işlerin bir arada yürümeyeceğine inanıyorum ben. Üstelik kafanız bu kadar doluyken.

Keşke nişan için acele etmeseydiniz.Sevgili olarak bekleseydiniz. Ve malesef düğün,kpss vs.işlerin bir arada yürümeyeceğine inanıyorum ben. Üstelik kafanız bu kadar doluyken.

şu an öyle bi stresliyim ki ne yapsam nerelere gitsem bilemedim nişanımız da aniden oldu hani ortada öyle illa nişanlanalım falan diye bi şey yoktu. bilmiyorum şu an kafam öyle dolu ki dediğiniz gibi. onun için kaç şeyden vaz geçtim ben bi sene bekleyecekmişim daha. ailesinden de tık çıkmıyo şunu şu zaman yapalım diye. bağıra bağıra ağlayasım var

Nişanlınızla açık açık konuşun,içinize atayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…