- 20 Mayıs 2013
- 888
- 81
- 123
- Konu Sahibi yoruldummm
-
2 ay deyip geçme Allah evlenene öyle bi yardım ediyor ki şaşıp kalıyorsun .2010 senesinde 6 haziranda nişanlandım 23 temmuzda evlendim canım :) herşeyim de tam oldu...düğüne 20 gün kala evi tuttuk eşyalar falan sonra alındı ama hepsi yetişti çok şükür.Eğer bu nişanlılık uzadıkça sorunların büyüyeceğine inanıyorsan hiç bekleme evlilik hazırlıklarına başla derim.Çok güzel bi telaş oluyor ki ben temizliğim, evimi yerleştirme dahil hiç kimseyi karıştırmadım hepsini eşimle ikimiz yaptık sana yardımcı olacak birileri de varsa sen daha kolay yetiştirirsin. şimdiden hayırlı uğurlu olsun senin için
ben nerelere gitsem ne yapsambenim akıllı nişanlımla sınav sonucumu öğrenince konuştuk işte. bak dedim puan bu olup olmayacağı belli değil. ben bu sene ücretli öğretmenlik yaptım sen de biliyosun. ders çalışamadım gerektiği kadar. eğer işte çalışmasaydım eve kim bakacaktı. ( kazandığım tüm parayı ev kirası fatura kredilere verdim kendime 5 kuruş ayırmadım. mutlaka çalışmam gerekiyodu yani) bu sene de yine aynısı olacak. hadi diyelim zor şer ders çalışayım dershaneye gideyim. evde babam beni artık bunaltıyo dedim.( atıyorum geçenlerde dedim ki ben mutfakta bi şeyler yapıyorum elim baya bi bulaşık annem temizlik yaptı dip köşe. babam yemek hazırlayın dedi ben de baba bak benim elim pis annem de yoruldu bi çorba içeceksin ısıtıver dedim. babam nasıl esti gürledi ki normalde öyle birisi değildir. damadını çok seviyo ama çok da kıskanıyo benim evden gidecek olmamı kabul edemiyo sanırım ama bu yüzden de beni çok bunaltıyo)
bunları hep anlattım güzelce bak sen uzaktasın bunlardan haberin olmuyo dedim. yazdım mı bilmiyorum ama mesela kayınvalidem bayram için hiç bi şey söylemiyodu yok kaç bayramdır tık yoktu annem de bu bayram bi şey yapmazsa artık görür gibisine beni bunaltıyodu göndermiycem bayramda seni diyodu. nişanlım hiç bunlardan haberi olmadan iki bilezik parası gönderdi bana aldık taktık koluma annem sustu mesela ama onun o stresi göndermezse napıcam derdi bana yetti zaten. bak böyle böyle oluyo bi sene daha çok zor dedim.
b
Beni gayet anladı gibi oldu ertesi gün aradı beni konuşuyoruz eve neymiş interneti iptal ettirmiş uydu taktırıyomuş hem de internet paketi de varmış. şakayla karışık bak uğraşma bunlarla belki o kadar çok kullanamazsın bile dedim. yoo daha bi sene kullanırım dedi. ben iyice deli oldum. nasıl olsa hazır kız burda onu bekliyo o orda gününü gün etsin
nişanlım sürpriz yapıp bayram için geldi gelmeyecek sanıyodum. ben burda telaş yaparken 2 ayda düğün olur mu diye o bana gelmiş seneye ramazandan sonraya diyo. ölür müsün öldürür müsün. çok mutsuzum
bu konuyu karşılıklı konuşmadınız mı ?
şaka mı yaptığınızı düşünüyor?
Iletişimde probleminiz mi var acaba?
Siz yetişir mi, yetişmez mi diye düşünürken meğer seneye atmış bile o...
Keşke nişan için acele etmeseydiniz.Sevgili olarak bekleseydiniz.Ve malesef düğün,kpss vs.işlerin bir arada yürümeyeceğine inanıyorum ben. Üstelik kafanız bu kadar doluyken.
şu an öyle bi stresliyim ki ne yapsam nerelere gitsem bilemedimnişanımız da aniden oldu hani ortada öyle illa nişanlanalım falan diye bi şey yoktu. bilmiyorum şu an kafam öyle dolu ki dediğiniz gibi. onun için kaç şeyden vaz geçtim ben bi sene bekleyecekmişim daha. ailesinden de tık çıkmıyo şunu şu zaman yapalım diye. bağıra bağıra ağlayasım var
Nişanlınızla açık açık konuşun,içinize atayın bence.
konuşmaya çalıştım ama hiç dinlemiyo beni dondurmuş kafasına seneye ramazandan sonra diye. ben kendimi o zamana hazırladım psikolojik olarak diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?