Bir mesleğiniz, bir beceriniz, yabancı diliniz, sermayeniz. .... elinizde neler var?merhaba hanımlar
bi konuda fikrinizi almak istiyorum
2 ay içinde 4binlira para kazanmam lazim. sizce bunu basarabilirmiyim ?
ne satmaliyim mesela yani kisa surede cok para getirecek bisey olmali fikirleriniz benim icin onemli. çünkü benim aklima gelmeyen sizin akliniza gelebilir simdiden teşekkür ederim :)
meselegim yok canim maalesef. daha bu sene girdim ossye. ev hanimiyim şuan. sermayem sadece 500 lira var. igilizce biliyorum ama bana para kazandiracak kadar iyi degil. beceririkliyimdirBir mesleğiniz, bir beceriniz, yabancı diliniz, sermayeniz. .... elinizde neler var?
Kısa sürede çok parayı becerin varsa emlak ışıktan kazanırsın. Bi ev yada arsa satarsın komisyonunu alırsınmeselegim yok canim maalesef. daha bu sene girdim ossye. ev hanimiyim şuan. sermayem sadece 500 lira var. igilizce biliyorum ama bana para kazandiracak kadar iyi degil. beceririkliyimdir
Meslek yokken bu öneri pek imkansız geldi bana nerden bulacak satılacak evi kime satacakKısa sürede çok parayı becerin varsa emlak ışıktan kazanırsın. Bi ev yada arsa satarsın komisyonunu alırsın
canim o oyuncak nasil bisey tam anlayamadim yaparim mutlaka el becerim vardirTelefon, bilgisayar,tv satabilirsin. Bilezik varsa onu bozdur.
Meslek yokken 4000 başka türlü zor. Hangi konuda beceriklisin onu açsan biraz, amirigurimi oyuncaklar var el kadar oyuncakları 30-40 A satıyorlar ve tanesini yapmak 2-3 saat sürüyor el becerin varsa kesin dene derim. Becerebilen kişi sayısı az olduğu için hala orijinalliğini koruyor yapabilir misin bilmiyorum tabi.
Başka... Ev sirkesi yapabilirsin ama 2 aya yetişmez. Yoksa onun da 1 ltlik şişeyi 20 ye satıyorlar ve yapması çok çok kolay.
Pasta börek ev yemeği falan da yapılabilir. Tabi bu seçeneklerin hepsi için sana çevre lazım.
eşim bu tarz seylere müsade etmez canim.teşekkürler yinede :)Kısa sürede çok parayı becerin varsa emlak ışıktan kazanırsın. Bi ev yada arsa satarsın komisyonunu alırsın
Becerikli derken mesela dikiş dikebilirsen, öyle bir şey deneyebilirsin.meselegim yok canim maalesef. daha bu sene girdim ossye. ev hanimiyim şuan. sermayem sadece 500 lira var. igilizce biliyorum ama bana para kazandiracak kadar iyi degil. beceririkliyimdir
canim o oyuncak nasil bisey tam anlayamadim yaparim mutlaka el becerim vardir
hahah kiz kuyumcu acacak param olsaMeslek yokken bu öneri pek imkansız geldi bana nerden bulacak satılacak evi kime satacakyoksa kuyumcu aç altın sat derdim altın yükselse de düşse de her zaman kara geçen biri varsa kuyumcular çünkü , çok garanti işleri var. Gramı 75 iken aldığım altını gramı 100 iken bozdurdum yine zarar eden ben, kazanan kuyumcu oldu
banada cok zor görünüyor ama bakalim belki bi yolu vardir.butun fikirleri yaziyorum degerlendiricem hepsiniHevesini kırmak gibi olmasın zor 2 ay içinde 4 bin TL kazanmak...
Ama herhalde ben olsam bişeyler satardım maaliyeti az el emeği olan ve pahalı olan (içli köfte(yumruk kadarı 5 tl) ,sarma,gözleme gibi şeyler)
Bi emlakcıya girecek tabiki orda calışmak için ikna kabiliyeti yeterli zaten meslek. Ek bi meslek edinmiş olması gerekmez.Meslek yokken bu öneri pek imkansız geldi bana nerden bulacak satılacak evi kime satacakyoksa kuyumcu aç altın sat derdim altın yükselse de düşse de her zaman kara geçen biri varsa kuyumcular çünkü , çok garanti işleri var. Gramı 75 iken aldığım altını gramı 100 iken bozdurdum yine zarar eden ben, kazanan kuyumcu oldu
dikiş bilmiyorum malesef.bu ekimde ismege basvurucam insallah dikis icin yillardir istiyorumda.her halukarda para kazandiran bi meslekBecerikli derken mesela dikiş dikebilirsen, öyle bir şey deneyebilirsin.
Biraz çevre lazım onun için ama..
İnstagram dan bez bebek vs yapıp satabilirsin ama 4 bin kazandırmaz.
Durumun musaitse bazen hastanelerde falan paralar refakatçi tutuyorlar uzun süre Yatış olan hastalara. Öyle bir şey deneyebilirsin
Ayyyyy bunlar çok hoşmuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?