2 ay içinde. ..

dikiş bilmiyorum malesef.bu ekimde ismege basvurucam insallah dikis icin yillardir istiyorumda.her halukarda para kazandiran bi meslek
Kurdele nakış ini da öğren bence. Eğer zevkli isen, cok güzel şeyler yapılabiliyor. Klasikten uzak. Modern görünümlü. Bende 2 tane salon takımı var annem yaptı nisanliyken salonda serili olana musteri çıktı :) 3 parça için 500 verdiler de annemin göz nuru :)

vaaawww cok iyi ya :)))

Ayyyyy bunlar çok hoşmuşş
Evet bir ara fena sarmıştım çözdüm yapmayı 3-5 parça yaptım sıkıldım bıraktım, yapa yapa hızlanıyor insan. İlkini 3-4 günde yaptım sonuncuyu 3-4 saatte bitirdim. Hem çok zevkli hem de gerçekten orjinaller

Not:benim yaptıklarım bunlar değil , bunları netten attım

peki kolay mi ogrenmesi ?

Böyle bir iş varsa banada akıl verin kızlar
kusura bakmayında biraz hayal dünyasındasınız gibi geldi meslek yok dil yok kocam izin vermez falan ne olsun istiyorsunuz
canim ne deseniz haklisiniz. ben sadece fikir almak istedim belki bi umut bisey cikar diye

Maşallah beceriklisiniz yani bizde el süründe bizede geçsin vallahi:)))
Bende içli köfte sarma gözleme güzel yaparım ayıptır söylemesi

ay ne kadar sevimliler :)
ama ben örgü bilmiyorum simdi diceksiniz ne becerikliliginden bahsediyosun diye ama ay cok utandim şimdi
Su sıralar etnik görünümlü takılar gözüme çok carpiyor. Etamin den nakis kolye ler yapıyorlar.
Bunun için çokta beceri gerekmiyor. Maliyeti de düşük. İnstagram da satış yapan sayfalar var bir bak istersen.
Bir de Etamin den takvim yapıyorlar yine bebekler için, doğacak olduğu ayin sadece. Doğduğu günü başka renkle falan. Değişik şeyler var, biraz arastirabilirsin

peki kolay mi ogrenmesi ?
Yok canım yani hiç bilmiyosan zor.. Hiç değilse önceden 3-5 kazak atkı bere örmüşlüğüm vardı benim, annem yılların örgücüsü o pes etti bıraktı, ben youtubedan dergilerden falan baya kurcalaya deneye Söke buldum. Az buçuk bilsen yine yardım ederdim takıldığın yere ama hiç bilmeyene biraz zor

Maşallah beceriklisiniz yani bizde el süründe bizede geçsin vallahi:)))
Bende içli köfte sarma gözleme güzel yaparım ayıptır söylemesi

Ayyyy içli köfte demeyeydiniz iyiydi şu saatte off Nasıl da yenirdi. İçli köfte denememiz de oldu eşimle 2 kişi yaklaşık 5 saatte hazır edip yiyebildik artık açlıktan kıvrandığımızdan mı gerçekten becerebildiğimizden mi bilmiyorum ama bayılarak yedik satan ve güzel yapan olsa hiç düşünmeden müptelası olurdum ben , tanesini de 4-5 ten satıyorlar meretin ama bizim ilçede 20 de versen bulamazsın

kizlar hepinize cok teşekkür ediyorum bu saatte zahmet edip yazdiniz. çocuk uyandi geri uyutmam lazim yarin dönüş yapayim insallah coook teşekkür ederim hayirli geceler

Anammm eşe bakk
Bizimki bostan korkuluğu mübarek ver yesin başka işe yaramıyo
Kıstım yemini zaten,şimdi 2 ayda bir yapıyorum bilemedin 3 ayda bir.
Ay benimde 3-4 saatini alıyo bakıyorum yarım saatte bitmiş

Ama eminolun zor yaptığınız için lezzetli değildir gerçekten lezzetli yapmışsınızdır

Bende İzmirde yaşıyorum burda her köşe başında var ama tadlar fosss erbabından yemek lazım

Biz hazır emele gelen bişey çıkarmışken komşulardan gelen tabakları da doldurduk boş gitmesin diye haftalardır bekletiyorduk, gönderdik yemek bana kalsa şehriye çorbası makarna oluyor genelde eşim de ister istemez giriyor mutfağa , hele sebze yemeklerinden nefret eder 2-3 gün önüne sebze koyunca kesin ertesi günü mufağa girip bişeyler yapıyor kendi damak tadına uygun içli köfte denemesi de onun fikri idi böylelikle

Heyyy maşallahh:))
Ayy canım desene kocişinin sayesinde boğazından şehriye çorbası ve makarna haricinde başka şeylerde geçiyor:))
Şaka bi yana akıllı erkek karısını yardımlaşmalarıyla ve jestleriyle mutlu eden erkektir çünkü karısı mutlu olunca otomatikman kendiside mutlu ediliyor..
Kocişime senin şu örnek teşkil eden yazılarını okuyayımda az feyiz alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…