2 ay içinde. ..

Ya bana gözleme öğretsene nolur, kızım bayılıyo. Var mı püf noktası, bi tekniği
Ayy yerim onu ben

Hamuru
un,su,tuz (ele yapışmayan hamur yap)
Küçük küçük bezeler yap(eğer tavada yapacaksan daha küçük bezelere ayIR limondan hafif büyük olsun)
İç harçlarını hazırla..
Unla aç(ince aç),malzemeyi koy katla yada yarım daire gibi üst üste koy..
Tavada yağsız veya hafif margarin sürerek kızart alıncada tavadan sıcak sıcak tereyağ sür..
Afiyet olsun güzel kızına

Son düzenleyen: Moderatör:
bizim bir komsumuz seker hamuruyla pastalar cupcakeler kurabiyeler yapiyor dogum yapanlara yapacaklara o hazirliklar oluyor ya onlari da yapıyor internek uzerinden bir atolye ile anlaşmis netten satiyor.. ayrica sulu ev yemekleri manti vs yapip sosyal tesiste satıyor. . bunlar icin girişken olmalisin .
bulundugun yerin belediyesi ile isbirligi yapabilirsin. bu komsumuz esini kaybetti anne vs de yok.. uniye giden 2 kizini okutuyor.

masaallah .. degerlendiricem canim teşekkür ederim :)

Aynen bunu yazacaktım, benim arkadaşım da pasta yapıyor. Boyuta göre 300-350 bile kazanıyor tek pastadan

Teşekkür ederim canım, yapıp çınlatıcam kulağını :) 

İngilizcen yeterli ise internet üzerinden çevirmenlik işi yapabilirsin..

Netten çeviri yapıyorum ve paramı alamıyorum.Çeviri işinde çok sahtekar var.Kara listeli bir sürü tercümanlık ofisleri var aman dikkat .Ben de çok pişman olanlardan biriyim.Görünce yazmadan edemedim.

Toptancılardan ucuz penye tshirt vs toplu alıp pazarlarda ,okul kermeslerinde satabilirsin.El becerin varsa bir kaç nakış süs de ekleyebilirsin .

pasta en iyisi ama şu özel pastalardan doktor pastası öğretmen pastası, batmanli gibi şekilli pastalar iyi para var :)

napacaksin sen 4 bin lirayi merak ettim. bi borcunuz mu var?

bileklik kolye yapıp satabilirsin.. yada su bidonlardan sepet yapabilirsin..
havlu işlemeden nakış yapabilirsin..
dikiş makineniz varsa tamir yapabilirsin. paça tamiri felan.. patik örebilirsin yapabilecegin çok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…