- 15 Şubat 2013
- 25.911
- En iyi cevaplar
- 1
- 99.743
- 798
Ya bana gözleme öğretsene nolur, kızım bayılıyo. Var mı püf noktası, bi tekniğiMaşallah beceriklisiniz yani bizde el süründe bizede geçsin vallahi:)))
Bende içli köfte sarma gözleme güzel yaparım ayıptır söylemesi
Ayy yerim onu benYa bana gözleme öğretsene nolur, kızım bayılıyo. Var mı püf noktası, bi tekniği
masaallah .. degerlendiricem canim teşekkür ederim :)bizim bir komsumuz seker hamuruyla pastalar cupcakeler kurabiyeler yapiyor dogum yapanlara yapacaklara o hazirliklar oluyor ya onlari da yapıyor internek uzerinden bir atolye ile anlaşmis netten satiyor.. ayrica sulu ev yemekleri manti vs yapip sosyal tesiste satıyor. . bunlar icin girişken olmalisin .
bulundugun yerin belediyesi ile isbirligi yapabilirsin. bu komsumuz esini kaybetti anne vs de yok.. uniye giden 2 kizini okutuyor.
Aynen bunu yazacaktım, benim arkadaşım da pasta yapıyor. Boyuta göre 300-350 bile kazanıyor tek pastadanbizim bir komsumuz seker hamuruyla pastalar cupcakeler kurabiyeler yapiyor dogum yapanlara yapacaklara o hazirliklar oluyor ya onlari da yapıyor internek uzerinden bir atolye ile anlaşmis netten satiyor.. ayrica sulu ev yemekleri manti vs yapip sosyal tesiste satıyor. . bunlar icin girişken olmalisin .
bulundugun yerin belediyesi ile isbirligi yapabilirsin. bu komsumuz esini kaybetti anne vs de yok.. uniye giden 2 kizini okutuyor.
Teşekkür ederim canım, yapıp çınlatıcam kulağını :) Ayy yerim onu ben
Hamuru
un,su,tuz (ele yapışmayan hamur yap)
Küçük küçük bezeler yap(eğer tavada yapacaksan daha küçük bezelere ayIR limondan hafif büyük olsun)
İç harçlarını hazırla..
Unla aç(ince aç),malzemeyi koy katla yada yarım daire gibi üst üste koy..
Tavada yağsız veya hafif margarin sürerek kızart alıncada tavadan sıcak sıcak tereyağ sür..
Afiyet olsun güzel kızına
İngilizcen yeterli ise internet üzerinden çevirmenlik işi yapabilirsin..
iç çamaşırı işine girdim canim veresiye bi toptanci buldum ama sanirim 2 ayda yetismeyecek o kadar para :) hayırlısıSon durum nedir? merak ettim ..
hahahahEjderhanı sat
Amigurami yaz internete görürsün o oyuncaklarıcanim o oyuncak nasil bisey tam anlayamadim yaparim mutlaka el becerim vardir
napacaksin sen 4 bin lirayi merak ettim. bi borcunuz mu var?merhaba hanımlar
bi konuda fikrinizi almak istiyorum
2 ay içinde 4binlira para kazanmam lazim. sizce bunu basarabilirmiyim ?
ne satmaliyim mesela yani kisa surede cok para getirecek bisey olmali fikirleriniz benim icin onemli. çünkü benim aklima gelmeyen sizin akliniza gelebilir simdiden teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?