2 ay sonra gelen mektup(:

fulya1982

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2010
61
0
36
İstanbul
Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce nişanlımdan ayrıldım dün ondan bir mektup ulaştı bana sizinle paylaşmak isityorum fikirlerinizi payşaırsanız sevinirim bu ne anlama geliyor???
Geçen gün mesaj attım sana Nasıl söylersin bunları diye Doğru Çok şey duydum Birçoğu asılsız onuda biliyorum,Mesaj atmamın sebebi neden bunları söyledin diye diye hesap sormak değildi sana çok kırılmış olmamda değildi iki kelimede olsa bir cevap almaktı,İyi yada kötü farketmezdi Aldığım cevap teselli edecekti beni bir nebzede olsa sana olan özlemimi giderecekti biraz olsun,Bekledim yazmadın hiçbirşey Gerek duymadın belki,yada adımı bile duymak istemiyosundur,bir an önce unutmak hayatının her bölümünden silmek istiyosundur beni.Öyle ise neden hala yazıyosun diyeceksin haklısın bu durumda benim yaptığım bencillik biliyorum lakin gönlüme söz dinletemiyorum Her an her dakka aklımdasın, herşeyde seni görüyor seni arıyorum,hergece rüyalarımda sen varsın 'Bazen kavga ediyoruz bazen elini tutuyorum sıkıca eskiden olduğu gibi',her sabah içim acıyarak uyanıyorum ve bu ömrümün sonuna kadar devam edecek biliyorum Senin yerini kimse dıoldurmayacak zaten izin vermem ki buna Tek bir dileğim var senden sonra Yaratandan senden başkası olacaksa hayatımda ölüm olsun nasbim.Diyeceksin tüm bu yaşananlardan sonra nasıl bunları söylersin;Benim sevgim okadar büyükki çok acı çektim yüzüstü brakıldım terkedildim, gururum yerle bir edildi ama bunların hiç önemi yok önemli olan sensin sensiz herlşey anlamsız herşey boş hayatın hiçbir tadı yok Artık sen olmasanda yanımda öben hep yanımdaymışsın gibi yaşayacağım öyle yaşıyorum birine baktığımda masumane bile olsa sana ihanet ediyor hissine kapılıyorum Sana hiç ihanet etmiyecek bu kalp bitanem Senden başkasını sevmeyecek...
Şimdi bana ister gurursuz de ister yüzsüz, Ne istersen onu söyle Sana yazmak istediğim okadar çok şey varki aslında Beni dinleyeceğini bilsem,Bilsen sıkılmayacağını!!mafoldumben

Canım neden ayrıldınız peki? senmi attın yüzüğü..
Çok pişman ve seni hala çok sevdiği ortada. Sanki senden bir ışık bekliyor barışmak için..

sence ne dmek istior ????????
adam daha nekadar acık konuşabilrdiki
diyecek çok şeyim var ama beni dinlermisin bilmiorum dior
görüşmek istior seviorsan şans ver bence

Evet yüzüğü ben attım Ama bilmiyorum Güvenmiyorum ona sevgisine inanmıyorum çok acı çekiyorum kızlar ama ona çok kızgınım

Yüzük atma nedenlerini ve nelere şahit olduğunu yazarsan ona göre barışıp barışmama gibi fikirler verebiliriz. Biz burdabu olaylara dışardan bakan biri olarak olaylara bakışımızı dinleyebilirsin.

nişandan sonra ondan yavaş yavaş soğumaya başladım,,Bazı şeyleri yapmacık Gibi gelmeye başladı Ayrılmayı kafaya koydum Ve ayrılmak için elimden geleni yaptım sonundada başka çare brakmadım ayrılmak istmemsine rağmen, Duygularımdan emin olamıyodum
bazen ondan asla ayrılamazmışım gibi hissederken bazen onunla hiç yapamayacak gibi hissettim..

Mektubun Ne Anlama Geldiği Gayet Acık Sizi Çok Seviyor Ve Özlüyor
Yanlış Anlamayın Ama Siz Onu Beyninizde Bitirmişsiniz Bence
Sevgisine İnanmıyorum Filan Cümleleri Sizin Bahaneleriniz :hulya:
Nişanlınız Adına Çok Üzüldüm Açıkcası Resmen İçim Acıdı Yazdıklarını Okurken

Son düzenleme:
Kızlar farzedelim ona döndüm o bana güvenebilecekmi tekrar.. ben ona güvenmiyorum sevgisine inanmıyorum en azından.. bundan ziyade ya ailesi benim ailembu duruma ne derler ??

Kızlar farzedelim ona döndüm o bana güvenebilecekmi tekrar.. ben ona güvenmiyorum sevgisine inanmıyorum en azından.. bundan ziyade ya ailesi benim ailembu duruma ne derler ??

Madem Güvenmiyosunuz Neden Dönmeyi Düşünüyosunuzki ?
Siz Büyük Bir Boşluktasınız Bence Ne Yapacağınızı Nasıl Davranacağınızı Bilmiyorsunuz
Eğer Bu Şartlar Altında Ona Dönerseniz Sonuç Yine Hüsran Olabilir
Bence Biraz Daha Sağlıklı Düşünüp Sonra Karar Verin
Hem Size Hemde Ailelerinize Yazık
Çocuk Oyuncağı Değilki Bu

Ayrılık gerekçeniz sadece sevginizden emin olmamanız mı, yoksa nişanlınız size karşı yanlış yaptıda sevginiz metaformoza uğradı sositososito

Son düzenleme:
Ayy mektubu okudugumda icim gitti ya
Sen onu sevmiyorsan eger hic geri dönme..
Güvenmiyorsanda dönme..
Bir iliskide Güven en önemlisi..

O çok çabalamıştı ayrılmamak için Aileler hiç bişey diyemedi ben istemiyorum dyince herkes kilitlendi benim ailemde onun aileside çok istiyodu böyle olmasını istemezdim ama oldu ayrıldık yapacak bişey yok

Bu mektubun cümlelerini google dan aratırmısın acaba kendisimi yazdı? Sevmiyorsan sever gibi yapmayacaksın zamanını enerjinide boşa heba etme zaman önemli bir kavram

Son düzenleme:
güzelim ben olsam eğer seviyosaam bu mektuba cevabım evet olurdu ama ortada ihanet aldatma varsa işte kesinlikle hayır cavap bile vermezdim

Hayır aratmadım ama cümleler ona ait bence tanıyorum onu kendisi yazmıştır!! Aldatma vesaire yoktu Bilmiyorum kızlar ona üzülüyorum ben sevilmeyi hakeden biri değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…