Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce nişanlımdan ayrıldım dün ondan bir mektup ulaştı bana sizinle paylaşmak isityorum fikirlerinizi payşaırsanız sevinirim bu ne anlama geliyor???
Geçen gün mesaj attım sana Nasıl söylersin bunları diye Doğru Çok şey duydum Birçoğu asılsız onuda biliyorum,Mesaj atmamın sebebi neden bunları söyledin diye diye hesap sormak değildi sana çok kırılmış olmamda değildi iki kelimede olsa bir cevap almaktı,İyi yada kötü farketmezdi Aldığım cevap teselli edecekti beni bir nebzede olsa sana olan özlemimi giderecekti biraz olsun,Bekledim yazmadın hiçbirşey Gerek duymadın belki,yada adımı bile duymak istemiyosundur,bir an önce unutmak hayatının her bölümünden silmek istiyosundur beni.Öyle ise neden hala yazıyosun diyeceksin haklısın bu durumda benim yaptığım bencillik biliyorum lakin gönlüme söz dinletemiyorum Her an her dakka aklımdasın, herşeyde seni görüyor seni arıyorum,hergece rüyalarımda sen varsın 'Bazen kavga ediyoruz bazen elini tutuyorum sıkıca eskiden olduğu gibi',her sabah içim acıyarak uyanıyorum ve bu ömrümün sonuna kadar devam edecek biliyorum Senin yerini kimse dıoldurmayacak zaten izin vermem ki buna Tek bir dileğim var senden sonra Yaratandan senden başkası olacaksa hayatımda ölüm olsun nasbim.Diyeceksin tüm bu yaşananlardan sonra nasıl bunları söylersin;Benim sevgim okadar büyükki çok acı çektim yüzüstü brakıldım terkedildim, gururum yerle bir edildi ama bunların hiç önemi yok önemli olan sensin sensiz herlşey anlamsız herşey boş hayatın hiçbir tadı yok Artık sen olmasanda yanımda öben hep yanımdaymışsın gibi yaşayacağım öyle yaşıyorum birine baktığımda masumane bile olsa sana ihanet ediyor hissine kapılıyorum Sana hiç ihanet etmiyecek bu kalp bitanem Senden başkasını sevmeyecek...
Şimdi bana ister gurursuz de ister yüzsüz, Ne istersen onu söyle Sana yazmak istediğim okadar çok şey varki aslında Beni dinleyeceğini bilsem,Bilsen sıkılmayacağını!!mafoldumben