2 ay sonra gelen mektup(:

Hayır aratmadım ama cümleler ona ait bence tanıyorum onu kendisi yazmıştır!! Aldatma vesaire yoktu Bilmiyorum kızlar ona üzülüyorum ben sevilmeyi hakeden biri değilim

o zaman sorum şöyle olsun mektuba göre istersen grursuz de bana diyor
peki sen mi hata yaptında ona sevilmeyi haketmiyosun

nişanlanmışssın ona ümit vermişsin sana bağlanmış

sonra pat diye bırak neymiş hanfendi emin değilmiş

ya yazık o insana ya yapmayın etmeyin klava:

aslında oda hata yapmadı bende ayrılmak istedim emin olmadığım bişeyi yapmak istemedim kararsız kaldım ve en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir dedim ayrılık kararı aldım

Güvenmiyorum diyorsunuz ama Sözlenmissiniz?!

Bir gecedemi fark ettiniz güvenmediginizi?
Ayrica güveninizi sarsan birsey olmus olmasi lazim...

Madem geri dönüsü yok, mektupta ne demek istedigini sormaniz bile abes kacmis, kusura bakmayin ama.
Arkadaslar hakli, cocuk oyuncagi degil bu isler, ya dönersiniz adamin dizi dibinde olursunuz SEVGISINE GÜVENEREK.

YADA NE DEMEK ISTEDIGINI DAHA FAZLA KURCALAMAZSINIZ.

Hakkinizda hayirlisi olsun insallah

aslında oda hata yapmadı bende ayrılmak istedim emin olmadığım bişeyi yapmak istemedim kararsız kaldım ve en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir dedim ayrılık kararı aldım

vay efendim emin olmamışmış emin olmadında neden nişanlandın ya sen yasık değilmi karşındakine alsanaalsanasmileklava:

arkadaşım hiç bir şey anlamdım güvenemiyorum içim ısınmadı yazmışsın sonra da ben sevilecek biri değilim demmişsin bir anlam veremedim

Onu Hak Etmiyosunuz Bence
Son Kez Bir İyilik Yapın Ve Sizden Ümidini Kesmesini Sağlayın
Size Bişey Olmamış Olan Nişanlınıza Olmuş
Umarım Onu Gerçekten Hak Eden Biriyle Çok Mutlu Olur

onu deli gibi sevseydin zaten evliydin şu an demek ki olan ile hayal ettiğin ile arada dağlar var bunun farkında olmak güzel sonradan boşanmaktansa

Onu Hak Etmiyosunuz Bence
Son Kez Bir İyilik Yapın Ve Sizden Ümidini Kesmesini Sağlayın
Size Bişey Olmamış Olan Nişanlınıza Olmuş
Umarım Onu Gerçekten Hak Eden Biriyle Çok Mutlu Olur

inşallah mutlu olur yazık ya baksana bence öğünmek için buraya yazmış mektubu vay efendim hanfendide bayağı kıymetliymiş bide trip yapıyo ben layık değilim sen kimi kandırıyosun ki

Evet en doğrusu bu benden ümidini kesmesini sağlamak bunu yapıcam..Ama unutmayın kızlar hiçbişey tek taraflı değildir onunda katkısı var bu durumda

canım kusura bakma ama acaba sen başka birinemi aşık oldun..
birde sadece o istiyor diye onu kırmamak için tekrar birleşme çünkü nişanlılıgın sonu evlilik bir ömür sogudugun bir adamla hayat geçmez büyük aşk evlilikleriyle bazen çekilmiyorlar böylesi daha zor olur ..

2. Defa nişanlandığında ne istediğini bil madem ki kararsızsın baskı altında kalıpta evlenme

bencede başka biri var gibi geldi. kısa ve kapalı cvp lar veriyorsun sürekli. sevilcek biri değildin niye nişanlandın ozaman...

inşallah mutlu olur yazık ya baksana bence öğünmek için buraya yazmış mektubu vay efendim hanfendide bayağı kıymetliymiş bide trip yapıyo ben layık değilim sen kimi kandırıyosun ki

Yalnız Arkadaş Böyle Devam Ederse Hayatı boyunca herşeyi böyle sorgulayarak yaşarsa düzen tutturamaz

Neyseeee....

Daha bir yazdiginiz digerini Tutmuyor.
Birinde o birsey yapmadi diyorsunuz, digerinde ise onunda katkisi var, hicbirsey tek tarafli degil diyorsunuz...

Belliki acik kartlar ile oynamak sizin isiniz degil...
Insan ilk önce ne istedigini bilmeli...

Burda olaylari bize yarim yamalak anlatirsaniz, böyle "suclamalara" maruz kalirsiniz iste...

Aynen öyle bir dediğin bir dediğini tutmuyor.
Ya senin gönlün başkasına kaydı,hibe oldu nişanlın...
Yada affedilmeyecek büyük hatalar yaptı,terkettin onu...Bişey açıklamıyosun ki,yardımcı olalım...
Bence eski nişanlınla birleşme tekrar,çocuğada,sanada yazık,günah...
Herkes kendisi eşsin külünü....

mektup mu gönderiliyor hala yurt dısından kargolar bile 2 gunde gelirken mektubun 2 ay sonra gelmesi şaşırtıcı neyse

eski nişanlınız bişiler duydum fln demiş ne duyduki acaba merak ettim sanırım sizde onu sevmiyorsunuz sevseniz şayet gelipte burda anlamı acık olan bir mektubu ne demek istiyor diye sunmazdınız hakkınızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…