Hayır aratmadım ama cümleler ona ait bence tanıyorum onu kendisi yazmıştır!! Aldatma vesaire yoktu Bilmiyorum kızlar ona üzülüyorum ben sevilmeyi hakeden biri değilim
aslında oda hata yapmadı bende ayrılmak istedim emin olmadığım bişeyi yapmak istemedim kararsız kaldım ve en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir dedim ayrılık kararı aldım
onu deli gibi sevseydin zaten evliydin şu an demek ki olan ile hayal ettiğin ile arada dağlar var bunun farkında olmak güzel sonradan boşanmaktansaaslında oda hata yapmadı bende ayrılmak istedim emin olmadığım bişeyi yapmak istemedim kararsız kaldım ve en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir dedim ayrılık kararı aldım
Onu Hak Etmiyosunuz Bence
Son Kez Bir İyilik Yapın Ve Sizden Ümidini Kesmesini Sağlayın
Size Bişey Olmamış Olan Nişanlınıza Olmuş
Umarım Onu Gerçekten Hak Eden Biriyle Çok Mutlu Olur
2. Defa nişanlandığında ne istediğini bil madem ki kararsızsın baskı altında kalıpta evlenmeaslında oda hata yapmadı bende ayrılmak istedim emin olmadığım bişeyi yapmak istemedim kararsız kaldım ve en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir dedim ayrılık kararı aldım
inşallah mutlu olur yazık ya baksana bence öğünmek için buraya yazmış mektubu vay efendim hanfendide bayağı kıymetliymiş bide trip yapıyo ben layık değilim sen kimi kandırıyosun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?