2 ay sonra gelen mektup(:

sanırım onu sevmiyorum tek sebep bu gerisi bahane!! ama kızlar siz böyle mektup alsanız ne hissederdiniz

Hala ne hissedersiniz diyorsunn.. Sence bizim ne hissettiğimiz önemli mi ? Sen hiçbir şey hissetmemişsin ki hala böyle konuşabiliyorsun.. Madem sevgin bu kadar basitti neden nişanlandın ümitlendirdin kendine bağladın onu. Anlattıklarına göre ortada elle tutulur bir sorun yok ne istediğini bilmiyorsun bu.. Eger bir şey hissetmiyorsan yazık çocuğu hiç ümitlendirme eminim karşısına daha iyileri çıkar. Ama seni de düşünüyorum böyle bir insanı hem üzüp yarı yolda bırakıp hayatına rahat bir şekilde nasıl devam edeceksin..

canım bence sen kafanda bitirmişsin olayı. ama bunları okuyuncada vicdanın sızladı.... ben böyle düşünüorum.
haa yok içimde ona karşı bir şeyler var diyorsan yazdıkları çok samimi geldi bana....
bu treni kaçırırsan üzüleceğini düşünüyorsan aileleri falan zaten d ert etmez yeniden başlarsınız kaldığınız yerden...

Bu mektubun cümlelerini google dan aratırmısın acaba kendisimi yazdı?

:))))) O kadar güzel bi mektup yazmış ki bunu bir erkeğin yazdığına inanamıyoruz yani.
Bazı kızlar malesef ki süründürülmekten hoşlanıyor. Hislerim bana çocuğun çok fazla
iyi olduğunu, senin üstüne çok düştüğünü ve senin bundan boğulduğunu söylüyor.
Halbuki seni fazla umursamasa, çok üstüne düşmese bugün rolleriniz tamamen değişirdi.
Umarım herşey ikiniz için hayırlı olur. Ama bu zamanda böyle bir erkek bu mektubu
yazmışsa bence kat kat hayırlı şeylere layık.

Birdaha dönmeye kalkıp eski sözlünüzü üzmeyn.zaten üzülmüş ikinci birşey daha yaşamasın
Siz sevmiyorsunuz besbelli. . .

Ya arkadasim bir mektuba bukadar takiliyorsan eger, allah sonunu hayir eylesin...

Alt tarafi bir mektup, süslemis püslemis güzel sözler ile, Tabiki birdaha sevecek, tabiki zamani geldimi evlenecek, coluk cocuk sahibi olacak.

Iki satir acitasyon yapti diye, merak etme hayata küsmedi cocuk.

Elbette böyle yazacak, sonucta onun istegi buydu, seni celiskiye sokmak, acaba ne demek istedi düsüncesine kapilmani saglamakti.

+ Amacinada ulasti...

Mektubun Kisa özeti iste bu, cok merak ediyordunya ...

Hayatta ana baba, evlat haric herkesin yeri doldurulur, Unutma sakin yerimseniben

Ayrica bu yazdigim seyler senin icinde gecerli, simdi öyle evlenmem , sevmem bidaha vs laflar diyorsun ama, bunlarin asli olmadigini sende biliyorsun yerimseniben

Madem sevmiyorsun neden taktın bu kadar ..
Bana sen cocuğu sevmemişsin gibi geldi bilmiyorum ..

Hem başlıkta ' 2 ay sonra gelen mektup '
Üzülmek değil de , bana sırılsıklam aşık bakın dermiş gibi olmus :)

Son düzenleme:
Karşı tarafın sevgisine inanmıyordumdan çok,
sıkıntı sizdeymiş.
Sıkıntı derken, zaten siz birşey hissetmiyormuşsunuz.
Zaten hissetseniz, bu kadar kolay ayrılamazdınız.
Birşey hissetmediğiniz biri içinde ne yazarsa yazsın,
arkanıza dönüp bakmayın.
İlişki iki kişiliktir.
Hatır için ne ilişki, ne de evlilik olur.
Yapacak birşey yok.

Ayrılmak istemişsin ayrılmıssın..

Şimdi acaba dönsem mi ne yapsam diye düşünme..

Aynısı seninde basına gelebilirdi bu bir insanın duygularıyla oynamaktır.

Yeteri kadar sevmiyorsan neden nişanlandın........

eski nişanlılar Böyledir.. her yerden çıkar çıkar huzur Bozarlar.. unutmayı, önlerine Bakmayı, geçmişe sünger çekmeyi Bir türlü Beceremezler.. parmağinda o yüzüğü taşiyorken kıymetini Bilecektin koçum, git şimdi yasını kendi Başına tut diyeceksin Bitecek

senin ki bir hevesmiş bence nişanlandın geçti bu nasıl ilişki ya yazık günah ya karşında duran seven seven adam çökmüş ya sende kalp yürek duygu hiş aşk hiç bişey kalmamış böytle seven bulmak çok zor hele ki şu zaman da sakın geri dönüp ona aynı şeyleri yaşatma.. önce ona sonra kendine zarar verme

arkadaşın 1ay önce açtığı bi konu var..ordada gururumu kırdı beni terketti ailemi çok üzdü yapmadığını bırakmadı ..ama ben unutamıyorum onu falan fian yazmış gerçekten çok çelişkili..hangisi doğru anlayamadım yani:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…