2 ay üst üste kimyasal olur mu

asdfgh_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2025
96
8
1
20
Kızlar ben 12 haziranda kimyasal gebelik geçirdim betam 12 den düştü sonrasında denemeye devam ettik uygulamaya göre 12 sinde adet olmam lazımdı bende dün test yaptım 2 tane biri normal biri kaset ikiside ikinci çizgi vardı silikti göğüs hassasiyetim vardı hala da var dokununca acıyor ama bugün kanamam geldi slime gibi uzayan bir kan ve koyu kırmızı renk açık kırmızı da geliyor bir iki damla alt karnımda da sancılamalar var ve kan kokusuz yani adet kanı gibi kokmuyor bu kimyasal olabilir mi tekrar yada yerleşme kanaması mıdır ama yerleşme kanaması böyle mi olur anlamadım lütfen ve lütfen bilen biri yazabilir mi bana

Kızlar

Yerleşme değildir anlattığınıza göre hafif pıhtılı gibi ve yerleşme kanamasında pıhtı olmaz ayrıca kan rengi de olmaz açık pembe ya da koyu kahve olur yerleşme kanaması. Belki regl olacaksın sökülmeye başlıyor şuan ha iki kere üst üste de kimyasal yaşanabilir tabi şuan bilemiyorum hangisini yaşıyorsun en iyisi kan vermen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…