2 ayda 10 kilo vermek için diyet arkadaşı arıyorum

Bu ara int giremiyorum çok sk ama hala burdayım başlayayım dedim başaramadım ama bugun eski bi fotomu gördüm ve %100 kararlıliyim

Kilo 72.buçuk hedef 60 büyük bi istikrarla

ben de varımmmm..18 martta başladım 2,5 kilo vermişim şimdi 71im ..hadi hep beraber

Patates diyeti yapsam 3 günde 5 kilo ama 4. Gün de dikkat etsem mesela çabuk zayıflaır miyim acaba

Beyaz tişört giymeye hasret kalan hep siyah giyen kilolu bayanlar kendime diyet arkadaşı arıyorum destek olacak ve beraber zayiflayacagiz
Ben de kendime diyet arkadaşı arıyorum uzun zamandır diyet yapmıyorum ve gerçekten artık çok sıkıldım yaz geliyo hadi başlayalımm

Benim de başlangıç kilom 67. Hadi destek olalım birbirimize

Bugün 5. günüm dikkat ediyorum yediklerime fakat spor yapmadığım için veremediğimi hissediyorum.. Bir tuhaflık var bir eksiklik hissediyorum. Motivasyonumu kaybetmek istemiyorum :(

Bugün 5. günüm dikkat ediyorum yediklerime fakat spor yapmadığım için veremediğimi hissediyorum.. Bir tuhaflık var bir eksiklik hissediyorum. Motivasyonumu kaybetmek istemiyorum :KK43:
Şu şekilde düşünerek motivasyonumuzu kaybetmiycez, yaz geliyor ve beyaz tshirt şort kombininde mükemmel görüncez! Sadece biraz bogazımızı tutarak başarabiliriz diye düşünüyorum. Hayatım boyunca hep 55 kiloydum evleneli 4 ay oldu ve 4 ayda 11 kilo almışım ben şok tabi. Bence birlikte başarırız bu işi !

Şu şekilde düşünerek motivasyonumuzu kaybetmiycez, yaz geliyor ve beyaz tshirt şort kombininde mükemmel görüncez! Sadece biraz bogazımızı tutarak başarabiliriz diye düşünüyorum. Hayatım boyunca hep 55 kiloydum evleneli 4 ay oldu ve 4 ayda 11 kilo almışım ben şok tabi. Bence birlikte başarırız bu işi !

Evvvettt beyaz tshirt :) yanlarımda ki simitleri saklamak için bol giymek istemiyorum artık :( 67.9 la başladığım ve bu sabah tartıldım 66.2 :( 55 i görmek istiyorummmm

Ya int çok sk giremiyorum ama kilo vermeye çalıştıkça daha mı çok alıyorum ne vallaha bunalıma girdim

Evvvettt beyaz tshirt :) yanlarımda ki simitleri saklamak için bol giymek istemiyorum artık :KK43: 67.9 la başladığım ve bu sabah tartıldım 66.2 :KK43: 55 i görmek istiyorummmm
Bu topicde sanırım pek paylaşım yapılmıyor yalnız, valla ben de 67 ile başladım şimdi 66 3 günde falan gitti bir kilo. Yalnız gerçekten baya kasıyorum yememek için

Mrb kızlar boyum 157 kilom 69.5 tu. 14 martta başladım. Bugün 67.2 düştüm. Diyetisyen kontrolünde başladım. Doğumda aldığım kilolordı . Kesinlikle diyetisyene ggitmenizi öneririm. En azından elinizde bi liste olsun. İlk zamanlar zorlandım ama şimdi alıştım. Bebeğimle yürüyüşlerede başladık. Herkese iradeli günler. Hedef 55..

Bir gün ipin ucunu kaçırınca hoop geri geliyo verdiğim kilo ve bütün motivasyonum dagılıyo nasıl olcak bu iş bilmiyorum artık

Umutsuz vakayim ya nerdeyse kuran a el basacam zayıflayana kadar az yemek yicem çaba sarfedecm diye

Merhaba arkadaşlar ben de katılabilir miyim ? Vermek istediğimiz kilo hemen hemen aynı bende 67 olmuşum şu an da ve şok geçiriyorum. Hayatımda ilk defa bu rakamı gördüm tartı da. 10 kilo nasıl aldım böyle birden aklım almiyo. Şu an itibariyle ben de başlıyorum hedef bi kaç ay önceki halime dönmek -10

14 martta 81 kg olarak başladığım diyette şu an 72 kiloyum ve devam ediyorum 60 kg olana kadar:))

Kızlar bence burda her gün yediklerimizi paylaşalım. Mesela haziran sonunu hedef koyalım kendimize, haziran sonuna kadar 10 kilo diyelim.

Merhaba arkadaşlar ben de katılabilir miyim ? Vermek istediğimiz kilo hemen hemen aynı bende 67 olmuşum şu an da ve şok geçiriyorum. Hayatımda ilk defa bu rakamı gördüm tartı da. 10 kilo nasıl aldım böyle birden aklım almiyo. Şu an itibariyle ben de başlıyorum hedef bi kaç ay önceki halime dönmek -10
Durumumuz tamamen aynı. Ben de sadece birkaç ay önce 57 kiloyken şu anda 65 kiloyum hatta 66 yı gördüğüm bile oluyor. Hadi başlayalım mı

Back
X