Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de kendime diyet arkadaşı arıyorum uzun zamandır diyet yapmıyorum ve gerçekten artık çok sıkıldım yaz geliyo hadi başlayalımmBeyaz tişört giymeye hasret kalan hep siyah giyen kilolu bayanlar kendime diyet arkadaşı arıyorum destek olacak ve beraber zayiflayacagiz
Benim de başlangıç kilom 67. Hadi destek olalım birbirimizeBende bugün başladın kızlarr. Başlangıç kilom 67![]()
Benim de başlangıç kilom 67. Hadi destek olalım birbirimize
Şu şekilde düşünerek motivasyonumuzu kaybetmiycez, yaz geliyor ve beyaz tshirt şort kombininde mükemmel görüncez! Sadece biraz bogazımızı tutarak başarabiliriz diye düşünüyorum. Hayatım boyunca hep 55 kiloydum evleneli 4 ay oldu ve 4 ayda 11 kilo almışım ben şok tabi. Bence birlikte başarırız bu işi !Bugün 5. günüm dikkat ediyorum yediklerime fakat spor yapmadığım için veremediğimi hissediyorum.. Bir tuhaflık var bir eksiklik hissediyorum. Motivasyonumu kaybetmek istemiyorum![]()
Şu şekilde düşünerek motivasyonumuzu kaybetmiycez, yaz geliyor ve beyaz tshirt şort kombininde mükemmel görüncez! Sadece biraz bogazımızı tutarak başarabiliriz diye düşünüyorum. Hayatım boyunca hep 55 kiloydum evleneli 4 ay oldu ve 4 ayda 11 kilo almışım ben şok tabi. Bence birlikte başarırız bu işi !
Bu topicde sanırım pek paylaşım yapılmıyor yalnız, valla ben de 67 ile başladım şimdi 66 3 günde falan gitti bir kilo. Yalnız gerçekten baya kasıyorum yememek içinEvvvettt beyaz tshirt :) yanlarımda ki simitleri saklamak için bol giymek istemiyorum artık67.9 la başladığım ve bu sabah tartıldım 66.2
55 i görmek istiyorummmm
Durumumuz tamamen aynı. Ben de sadece birkaç ay önce 57 kiloyken şu anda 65 kiloyum hatta 66 yı gördüğüm bile oluyor. Hadi başlayalım mıMerhaba arkadaşlar ben de katılabilir miyim ? Vermek istediğimiz kilo hemen hemen aynı bende 67 olmuşum şu an da ve şok geçiriyorum. Hayatımda ilk defa bu rakamı gördüm tartı da. 10 kilo nasıl aldım böyle birden aklım almiyo. Şu an itibariyle ben de başlıyorum hedef bi kaç ay önceki halime dönmek -10