M Mrsyanlis Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2017 798 438 103 1 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrsyanlis #1 Evet kızlar iki ayda 12 kilo verdim. Şuan hatta üç/beş kilo geri almaya çalışıyorum alamıyorum :)) İsteyen olursa yüzeysel olarak anlatırım genel yaptıklarımı
Evet kızlar iki ayda 12 kilo verdim. Şuan hatta üç/beş kilo geri almaya çalışıyorum alamıyorum :)) İsteyen olursa yüzeysel olarak anlatırım genel yaptıklarımı
Mevrouw61 Gurbet zor..... Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2015 588 797 103 13 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrsyanlis #2 Mrsyanlis .!.: Evet kızlar iki ayda 12 kilo verdim. Şuan hatta üç/beş kilo geri almaya çalışıyorum alamıyorum :)) İsteyen olursa yüzeysel olarak anlatırım genel yaptıklarımı Genişletmek için tıkla... Anlatirmisiniz lütfen rica etsem
Mrsyanlis .!.: Evet kızlar iki ayda 12 kilo verdim. Şuan hatta üç/beş kilo geri almaya çalışıyorum alamıyorum :)) İsteyen olursa yüzeysel olarak anlatırım genel yaptıklarımı Genişletmek için tıkla... Anlatirmisiniz lütfen rica etsem