• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Ya saçma olacak ama bu yumurtlama zamanı döllenme gerçekleştiyse onun belirtisi olmuyor mu😅 biz yerleşme olursa anlıyoruz az çok 6-12 gün içinde ama hani o dönem nasıl oluyor acaba
Çatlamış yumurta spermle döllendikten sonra tüpleri geçip rahme ulaşması 5-6 gün sürüyor. Sonra kalınlaşmış rahimde kendine tutunacak yer bulması ve yapışması da 5-6 gün sürüyor. Etti mi sana en az 12 gün😂 Bazen bu süre uzayabiliyor yani illa 10-12 gün olmayabilir fabrika değil sonuçta saati saatine uymuyor☺️ Rahme yapıştıktan sonra yani 12-14 gün civarında belirti olacaksa olur bence

Bat 8 benim, göğüs ağrım var aşırııı.
Benimde 8i ayniyiz :) yumurtlamayi ne zaman gordun. Benn 24 mayis pik, 25 mayis catlama gordum
Kasimlarimda hafif doluluk hissi var ama belim cok agriyo gogsum ara ara sancilaniyo ama cok degil.
Sadece gogus ucumda kahverengilik gordum bu ay farkli olarak tam uc kisminda ikisindede var

Sana ne söyledi?

Ben sıkıştırdım itiraf etti ki hamilelik şansın düşük belirtilerin azaldı rahim adete hazırlanıyor olabilir.

bana da aynisini soyledi ahahahahha. ama bugun dikkatimi mi cekti bilmiyorum daha once olmuydu meme bolgesinde damarlarda mavi belirginlik gordum siskinlikle beraber. Bu tamamen benim gormek istemem olabilir belki adet oncesinde de oluyodu ama ben fark etmiyordum simdi bu konuda da darlamaya gidiyorum chatgbt yi😂😂

bana da aynisini soyledi ahahahahha. ama bugun dikkatimi mi cekti bilmiyorum daha once olmuydu meme bolgesinde damarlarda mavi belirginlik gordum siskinlikle beraber. Bu tamamen benim gormek istemem olabilir belki adet oncesinde de oluyodu ama ben fark etmiyordum simdi bu konuda da darlamaya gidiyorum chatgbt yi😂😂
O bendede var bide halkada deyil de sadece uç kısmının rengi koyulaşti.

Cok güzel olmus bnde ortalama 5 gun kala yapmaya baslarim herhlede 12 gun var bugun yumurtlama gunlerindeyim

:KK31: İsim:KK31::cry:BAT:cry::emir_bebek:Test:emir_bebek::anneadayı:Sonuç:anneadayı:
Lavinn9 Lavinn9 12 Haziran10 Haziran
nryyy nryyy 12 Haziran10 Haziran
A akantus 14 Haziran12 Haziran
@Delaljiyan7 Haziran 5 Haziran
@bocek3458 Haziran6 Haziran
@venusunannesi10 Haziran8 Haziran
@yesmakarna9 Haziran7 Haziran
@asenamoon18 Haziran16 Haziran
@bettysbb5 Haziran3 Haziran
@PembePaltolu12 Haziran10 Haziran
@aydk12 Haziran10 Haziran
@frdszr10 Haziran8 Haziran
T tugceZMR 3 Haziran1 Haziran
@mubbtela10 Haziran8 Haziran
@Bahar777716 Haziran16 Haziran
@Dua ile...???......???...🤰🏻👼🏻
@VivaLaJuicy16 Haziran14 Haziran
ElizabethBennettt ElizabethBennettt 8 Haziran3 Haziran
@Lavantaakokusu10 Haziran8 Haziran
@pluviophilep710 Haziran8 Haziran
simge43 simge43 13 Haziran11 Haziran
@Mrs Dalloway7 Haziran5 Haziran
B Biranneadayi2024 8 Haziran6 Haziran
@targof5 Haziran3 Haziran
@tombaa11 Haziran9 Haziran
@soguknevalee12 Haziran10 Haziran
@etf 11 Haziran9 Haziran
L Lara4110 12 Haziran10 Haziran
@Beyazkurdele 7 Haziran5 Haziran
@teacher26 8 Haziran6 Haziran

Kızlar ben niyeyse daha 12 gün var ama adet olacak gibi his geldi içime hala kasık ağrılarım var batmalar var ama tatlı isteğim artttı bu bende adetten önce olurdu o yüzden bi canım sıkıldı 😣

Kızlar ben niyeyse daha 12 gün var ama adet olacak gibi his geldi içime hala kasık ağrılarım var batmalar var ama tatlı isteğim artttı bu bende adetten önce olurdu o yüzden bi canım sıkıldı 😣
Aşkım daha 12 gün kala çocuk döllenmemiştir bile ya

Benim de belirtiler yok oluyor hepsi birden, bende umutsuz vakayım bu ay😑

Back
X