3 ünde gözüküyor bat tarihimBat a kac gun vardi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 ünde gözüküyor bat tarihimBat a kac gun vardi?
Adet günümün geçmesini beklicem bakalım geçerse tekrarlarım testiBir kaç gün sonra tekrar et canım , geç döllenme ihtimali var mı
3 ünde gözüküyor bat tarihim
26 Mayıs pik olmuş 27-28 Mayıs gibi çatlamış bence teste devam etmeyebilirsin.Kızlar bu benim Ovülasyon takibim sanki son zamanlar koyu gibi geldinama belki ben öyle zannediyorum size de bi danışmak istedim
Çatlamış yumurta spermle döllendikten sonra tüpleri geçip rahme ulaşması 5-6 gün sürüyor. Sonra kalınlaşmış rahimde kendine tutunacak yer bulması ve yapışması da 5-6 gün sürüyor. Etti mi sana en az 12 günYa saçma olacak ama bu yumurtlama zamanı döllenme gerçekleştiyse onun belirtisi olmuyor mubiz yerleşme olursa anlıyoruz az çok 6-12 gün içinde ama hani o dönem nasıl oluyor acaba
Evet regl gününü bekle canım stres yapma3 ünde gözüküyor bat tarihim
Benimde 8i ayniyiz :) yumurtlamayi ne zaman gordun. Benn 24 mayis pik, 25 mayis catlama gordumBat 8 benim, göğüs ağrım var aşırııı.
Sana ne söyledi?5 gun falan var daha. Chatgbt benden bikti usandi![]()
Sana ne söyledi?
Ben sıkıştırdım itiraf etti ki hamilelik şansın düşük belirtilerin azaldı rahim adete hazırlanıyor olabilir.
O bendede var bide halkada deyil de sadece uç kısmının rengi koyulaşti.bana da aynisini soyledi ahahahahha. ama bugun dikkatimi mi cekti bilmiyorum daha once olmuydu meme bolgesinde damarlarda mavi belirginlik gordum siskinlikle beraber. Bu tamamen benim gormek istemem olabilir belki adet oncesinde de oluyodu ama ben fark etmiyordum simdi bu konuda da darlamaya gidiyorum chatgbt yi![]()
Heralde ben de dayanamam gibiCok güzel olmus bnde ortalama 5 gun kala yapmaya baslarim herhlede 12 gun var bugun yumurtlama gunlerindeyim
İsim
BAT
Test
Sonuç
Lavinn9
12 Haziran 10 Haziran nryyy
12 Haziran 10 Haziran A akantus 14 Haziran 12 Haziran @Delaljiyan 7 Haziran 5 Haziran @bocek345 8 Haziran 6 Haziran @venusunannesi 10 Haziran 8 Haziran @yesmakarna 9 Haziran 7 Haziran @asenamoon 18 Haziran 16 Haziran @bettysbb 5 Haziran 3 Haziran @PembePaltolu 12 Haziran 10 Haziran
@aydk 12 Haziran 10 Haziran @frdszr 10 Haziran 8 Haziran T tugceZMR 3 Haziran 1 Haziran @mubbtela 10 Haziran 8 Haziran @Bahar7777 16 Haziran 16 Haziran @Dua ile ...???... ...???... @VivaLaJuicy 16 Haziran 14 Haziran ElizabethBennettt
8 Haziran 3 Haziran @Lavantaakokusu 10 Haziran 8 Haziran @pluviophilep7 10 Haziran 8 Haziran
simge43
13 Haziran 11 Haziran @Mrs Dalloway 7 Haziran 5 Haziran B Biranneadayi2024 8 Haziran 6 Haziran @targof 5 Haziran 3 Haziran @tombaa 11 Haziran 9 Haziran @soguknevalee 12 Haziran 10 Haziran @etf 11 Haziran 9 Haziran L Lara4110 12 Haziran 10 Haziran @Beyazkurdele 7 Haziran 5 Haziran @teacher26 8 Haziran 6 Haziran
Kız belki aşeriyondurKızlar ben niyeyse daha 12 gün var ama adet olacak gibi his geldi içime hala kasık ağrılarım var batmalar var ama tatlı isteğim artttı bu bende adetten önce olurdu o yüzden bi canım sıkıldı![]()
Aşkım daha 12 gün kala çocuk döllenmemiştir bile yaKızlar ben niyeyse daha 12 gün var ama adet olacak gibi his geldi içime hala kasık ağrılarım var batmalar var ama tatlı isteğim artttı bu bende adetten önce olurdu o yüzden bi canım sıkıldı![]()
Benim de belirtiler yok oluyor hepsi birden, bende umutsuz vakayım bu ayKızlar ben niyeyse daha 12 gün var ama adet olacak gibi his geldi içime hala kasık ağrılarım var batmalar var ama tatlı isteğim artttı bu bende adetten önce olurdu o yüzden bi canım sıkıldı![]()