• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Benim testlerim niye böyle oldu acaba :(
Bilginiz var mı?
17 mayıs sat
25 mayıs itibariyle testlere başladım
29 mayıs hariç her gün yaptım testi.

Pik görürüm diye bekledim ama olmadı.
Az önce 2.idrarla yaptım.koyulaşma beklemiştim fakat Hiç çizgi yok bu kez. Sadece 28 mayısta biraz belirgindi çizgi. O günü ve dünü değerlendirdik. O kadar.
Göğüslerim de hassas aslında. Yumurtlama evresinde böyle oluyor acıyor dokununca.

Bat 16 haziran.15 gün var regle. Ama daha geç de olabilir bat. Çünkü daha önce 31 günde bir olurken bu ay 28 oldu. O sebeple değişebilir.
Yorum bekliyorum😵‍💫😐
Yani hala pik olma ihtimali var mı yoksa bitti mi?

Eki Görüntüle 3599538
Geç yumurtlama olabilir bence teste devam edin . Bazen yumurtlama olmayan aylar da oluyor her ay yumurtlama olacak diye bir kaide yok de yazık ki. Yumurtayı besleyecek şeyler tüketmenizi tavsiye ederim ☺️ ben de yaklaşık 4 ay sonra bu ay yumurtlama gördüm

Günaydın kızlar durumlar nasıl?

Ben galiba umudumu kaybediyorum. Çok üzülüyorum yaa. Göğüs hassasiyeti çok azaldı, akıntım tamamen kesildi, kasık ağrım azalıyor.
Bence hamilelik oluşmadı, adete doğru gidiyorum😒
Günaydın canım yumurtlamadan tam bir hafta sonra kasık ağrısı batma iştah artışı alıntı artışı yaşadım 3 -4 gün sürdü sonra azaldı ve kayboldu. Adetime 6 gün var tamamen hepsi geçti 🥹 Ama bence bu belirtileri yerleşme aşamasında yaşamış olabiliriz umudumuzu kaybetmeyelim benim ilk gebeliğimde sıfır belirti olmuştu mesela gebeydim 🌸

Ben galiba umudumu kaybediyorum. Çok üzülüyorum yaa. Göğüs hassasiyeti çok azaldı, akıntım tamamen kesildi, kasık ağrım azalıyor.
Günaydın ❤️❤️. Bata 11 gün var gün yaklaştıkça olmadı diye korkuyorum 😔 belirti olmadan da gebe olanlar var ☺️

Günaydın canım yumurtlamadan tam bir hafta sonra kasık ağrısı batma iştah artışı alıntı artışı yaşadım 3 -4 gün sürdü sonra azaldı ve kayboldu. Adetime 6 gün var tamamen hepsi geçti 🥹 Ama bence bu belirtileri yerleşme aşamasında yaşamış olabiliriz umudumuzu kaybetmeyelim benim ilk gebeliğimde sıfır belirti olmuştu mesela gebeydim 🌸
Umut oldun ❤️ zaten bence belirtiyi planlı gebelikte hissediyor kadınlar , hiç akışına bırakmış birinden belirti hissettiğini duymadım biz kendimizi çok dinliyoruz

Umut oldun ❤️ zaten bence belirtiyi planlı gebelikte hissediyor kadınlar , hiç akışına bırakmış birinden belirti hissettiğini duymadım biz kendimizi çok dinliyoruz
Kasmasak olcak yani😅 benim ilk gebeliğim evliliğinizin 2. Yılını dolduruyoruz artık zamanı herkes baskı yapıyor kendimid e geriyorum eşimi de🥹

Kesinlikle öyle canım biz beklentiye girdiğimiz için kendimizi çok dinliyoruz . Normalde adet öncesi göğüs ağrısı yaşardım ben gebe kaldığım ay olmadı hiç . Tam tersi oldu yani belli olmaz o yüzden bekleyip göreceğiz 🩵

Kasmasak olcak yani😅 benim ilk gebeliğim evliliğinizin 2. Yılını dolduruyoruz artık zamanı herkes baskı yapıyor kendimid e geriyorum eşimi de🥹
Benim de ilk gebeliğim olacak , bana doktorum bile hiçbir sorunun yok çok streslisin bu engel olabilir diyor ,ol görmüyor muyuz tüp bebek yaptıracaktım ama kendiliğinden gebe kaldım diyenleri. Her gün bunu düşünüyoruz 🥹

Kesinlikle öyle canım biz beklentiye girdiğimiz için kendimizi çok dinliyoruz . Normalde adet öncesi göğüs ağrısı yaşardım ben gebe kaldığım ay olmadı hiç . Tam tersi oldu yani belli olmaz o yüzden bekleyip göreceğiz 🩵
Göğüs ağrısı hayatımda hiç yaşamadım ☺️ ben de bir belirti hissedeceğimi sanmıyorum gebe olsam ☺️

Psikolojim bozuldu ya çok heyecanlıydım tamam bu sefer oldu diyordum. Ama içimden bir ses olmayacak bu ay diyor. Umut sıfır 😔

ilk gebeligimde benim de sıfır belirti vardı çünkü kafamdan cikarmistim ve o ay çok ağır işler yapmıştım üstüne birde adet günüm sadece göğüslerinin çok sistigini hissettmistim bu ay çok şişti ya diye soylenmistim ertesi günün akşamı test yapayim negatifi görüp rahatlarım demiştim ve pozitif olduğunu öğrenmiştim o yüzden kendimizi dinlemeyi bırakmamız lazım mesela şuan bütün belirtiler bitti bende sıfır yine son dakikaya kadar umudunuzu kaybetmeyin ve kafanıza takmayın lütfen zor ama malesef oyle

ilk gebeligimde benim de sıfır belirti vardı çünkü kafamdan cikarmistim ve o ay çok ağır işler yapmıştım üstüne birde adet günüm sadece göğüslerinin çok sistigini hissettmistim bu ay çok şişti ya diye soylenmistim ertesi günün akşamı test yapayim negatifi görüp rahatlarım demiştim ve pozitif olduğunu öğrenmiştim o yüzden kendimizi dinlemeyi bırakmamız lazım mesela şuan bütün belirtiler bitti bende sıfır yine son dakikaya kadar umudunuzu kaybetmeyin ve kafanıza takmayın lütfen zor ama malesef oyle
Evet etrafımda arkadaşlarım da böyle , hatta ona test yaptık test pozitifti kanı bir hafta boyunca testlerde negatif çıktı ama gebelik testleri pozitifti 9 gün sonra kanda 140 çıktı böyle garip şeyler de oluyor

bende de hiçbişey yok bi midem bulanıyodu ondada eşim gelip tavuk döner seninde mideni bozdumu benim bulanıyor dedi tavuktanmış bizimki o belirtimde geldiği gibi gitti😁

Zaten çok belirti de aramamak lazım insan daha çok stres oluyor benim regl belirtilerim aynı gebelik belirtileri gibi yani belirtilerime göre her ay hamile olmam lazım 😁 öyle olunca da ayırt edemiyorum iki gebelik geçirdim ikisinde de reglden farklı bi belirti yaşamadım tek fark gecikmeydi.
Aynen öyle diyorlar😄 Neyse bekleyip göreceğiz bakalım insallah bu ay bizimledir bebişlerimiz❤️

Back
X