- 28 Nisan 2021
- 1.391
- 1.479
- 48
- 33
- Konu Sahibi sebnembeen
-
Morbid obez değilseniz çok zararlı bu kadar kilo vermek 2 ayda.2 ay içinde 15 kilo vermem lazım diyet tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız yaptıgınız detokslar varsa bacak basenlerim çok kalın kızlar yardımcı olun
Obez değilim galiba 68-69 kiloyum evet saglıksız ama kilo vermek zorundayım kendimi hiç mutlu hissetmiyorumMorbid obez değilseniz çok zararlı bu kadar kilo vermek 2 ayda.
Kilonuz çok fazla değil gibi. Çok hızlı kilo verirseniz daha çok kas ve su kaybedersiniz. Bu da kilo verseniz bile istediğiniz görüntü olmaz. Ben morbid obezken bile doktor 2 ay için vücut ağırlığının maksimum %10 u demişti.Obez değilim galiba 68-69 kiloyum evet saglıksız ama kilo vermek zorundayım kendimi hiç mutlu hissetmiyorum
Önerebileceğiniz tavsiyeleriniz var mı acaba sarkmak da istemiyorum etlerim çok yumuşak maalesefKilonuz çok fazla değil gibi. Çok hızlı kilo verirseniz daha çok kas ve su kaybedersiniz. Bu da kilo verseniz bile istediğiniz görüntü olmaz. Ben morbid obezken bile doktor 2 ay için vücut ağırlığının maksimum %10 u demişti.
Nasıl bi diyet içeriği nasıl kısa sürede kilo verdiriyor mu acaba ?Ketojenik diyete baslayin
Ben diyetisyen ve sporla verdim. Her besin grubunu tükettim, paket gıda yemedim. Suyu ihmal etmedim. Ama verdiğim kilo fazla olunca sadece göbeğimde de olsa sarkma oldu. Ama sizde olmayabilir uzman desteği alırsanız. Bu arada inşallah dilediğiniz bedene kavuşursunuzÖnerebileceğiniz tavsiyeleriniz var mı acaba sarkmak da istemiyorum etlerim çok yumuşak maalesef
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için bacak bölgem de çok kilo olduğu için korkuyorum açıkcası sarkarım diye kilo vermeye başladıkça belli olur sarkıp sarkmayacağım da muhtemelenBen diyetisyen ve sporla verdim. Her besin grubunu tükettim, paket gıda yemedim. Suyu ihmal etmedim. Ama verdiğim kilo fazla olunca sadece göbeğimde de olsa sarkma oldu. Ama sizde olmayabilir uzman desteği alırsanız. Bu arada inşallah dilediğiniz bedene kavuşursunuz
Teşekkür ederim hemen bakıyorum boyum çok uzun olmadığı için 15 kilo daha iyi olur diye düşündüm ama dediğiniz gibi fazla da olabilirinstagramda zehra bora var yeni bir diyet paylasti bir kac paylasim oncesine bakin gorursunuz bayramin ikk gunu de olabilir hatta.. onu uygulayin ben onun daha once paylastigi listelerle kilo vermistim tavsiye ederim ama kilonuz cok degil 15 kilo vermeniz fazla olur gibi... 10 kg verseniz yeter bence.
fazla zayif olmskta iyi degil ya :) bakin kutlaka cok iyi ve unlu bir diyetisyenTeşekkür ederim hemen bakıyorum boyum çok uzun olmadığı için 15 kilo daha iyi olur diye düşündüm ama dediğiniz gibi fazla da olabilir
Haklısınız :)) bakıcam çok sağolunfazla zayif olmskta iyi degil ya :) bakin kutlaka cok iyi ve unlu bir diyetisyen
İnşallah teşekkür ederimbence en kısa sürede ketojenik diyete başlayın:) başarırsınız inanıyorum:)
Canım kilodan ziyade incelme ve sıkılaşmaya ihtiyacın var gibi ben 2 ayda 14 kilo verdim ama ben 98 kiloydum tabi birde yaklaşık 4-5 kilosu ödemdi o yüzden o kadar kilo vermen sana incelme sağlamaz kas yıkımına neden olur bol bol spor yap bacaklardan şikayetçiysen bölgesel çalış özellikleİnşallah teşekkür ederimdikkat etmeye başladım şuan çok olmasa da kilo veriyorum beni motive ediyor
2 ayda 15 kilo verdim fakat başlangıç kilom 100 idi tartıdaki rakam için bu kadar canınızı sıkmayın spor ile sıkılaşmaya odaklanın benceObez değilim galiba 68-69 kiloyum evet saglıksız ama kilo vermek zorundayım kendimi hiç mutlu hissetmiyorum
ketoya mı başladınız?:) işe yaramasına çooook sevindim umarım istediğiniz sayılara ulaşırsınız böyle devam:)İnşallah teşekkür ederimdikkat etmeye başladım şuan çok olmasa da kilo veriyorum beni motive ediyor
Haklısınız çok teşekkür ederim spora çok üşeniyorum hamlık hissi beni ürkütüyo her şeye çok istekli başlıyorum ama devamı bi türlü gelmiyor napıcam bilmiyorum belki bi kaç ay sonra sözlenicem bu kilolarda hiç istemiyorum kendimi motive etmem lazım buraya yazınca iyi hissediyorum başkalarıyla fikir alışverişi yapınca siz sadece diyet ile mi verdiniz acaba ?Canım kilodan ziyade incelme ve sıkılaşmaya ihtiyacın var gibi ben 2 ayda 14 kilo verdim ama ben 98 kiloydum tabi birde yaklaşık 4-5 kilosu ödemdi o yüzden o kadar kilo vermen sana incelme sağlamaz kas yıkımına neden olur bol bol spor yap bacaklardan şikayetçiysen bölgesel çalış özellikle
Çok tatlısınız teşekkür ederimketoya mı başladınız?:) işe yaramasına çooook sevindim umarım istediğiniz sayılara ulaşırsınız böyle devam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?