2 ayda 15 kilo vermeliyim acil kızlar

sebnembeen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
1.391
1.479
48
33
2 ay içinde 15 kilo vermem lazım diyet tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız yaptıgınız detokslar varsa bacak basenlerim çok kalın kızlar yardımcı olun

Obez değilim galiba 68-69 kiloyum evet saglıksız ama kilo vermek zorundayım kendimi hiç mutlu hissetmiyorum
Kilonuz çok fazla değil gibi. Çok hızlı kilo verirseniz daha çok kas ve su kaybedersiniz. Bu da kilo verseniz bile istediğiniz görüntü olmaz. Ben morbid obezken bile doktor 2 ay için vücut ağırlığının maksimum %10 u demişti.

Önerebileceğiniz tavsiyeleriniz var mı acaba sarkmak da istemiyorum etlerim çok yumuşak maalesef

Önerebileceğiniz tavsiyeleriniz var mı acaba sarkmak da istemiyorum etlerim çok yumuşak maalesef
Ben diyetisyen ve sporla verdim. Her besin grubunu tükettim, paket gıda yemedim. Suyu ihmal etmedim. Ama verdiğim kilo fazla olunca sadece göbeğimde de olsa sarkma oldu. Ama sizde olmayabilir uzman desteği alırsanız. Bu arada inşallah dilediğiniz bedene kavuşursunuz

instagramda zehra bora var yeni bir diyet paylasti bir kac paylasim oncesine bakin gorursunuz bayramin ikk gunu de olabilir hatta.. onu uygulayin ben onun daha once paylastigi listelerle kilo vermistim tavsiye ederim ama kilonuz cok degil 15 kilo vermeniz fazla olur gibi... 10 kg verseniz yeter bence.

Çok teşekkür ederim bilgileriniz için bacak bölgem de çok kilo olduğu için korkuyorum açıkcası sarkarım diye kilo vermeye başladıkça belli olur sarkıp sarkmayacağım da muhtemelen

Teşekkür ederim hemen bakıyorum boyum çok uzun olmadığı için 15 kilo daha iyi olur diye düşündüm ama dediğiniz gibi fazla da olabilir

İnşallah teşekkür ederim dikkat etmeye başladım şuan çok olmasa da kilo veriyorum beni motive ediyor
Canım kilodan ziyade incelme ve sıkılaşmaya ihtiyacın var gibi ben 2 ayda 14 kilo verdim ama ben 98 kiloydum tabi birde yaklaşık 4-5 kilosu ödemdi o yüzden o kadar kilo vermen sana incelme sağlamaz kas yıkımına neden olur bol bol spor yap bacaklardan şikayetçiysen bölgesel çalış özellikle

Haklısınız çok teşekkür ederim spora çok üşeniyorum hamlık hissi beni ürkütüyo her şeye çok istekli başlıyorum ama devamı bi türlü gelmiyor napıcam bilmiyorum belki bi kaç ay sonra sözlenicem bu kilolarda hiç istemiyorum kendimi motive etmem lazım buraya yazınca iyi hissediyorum başkalarıyla fikir alışverişi yapınca siz sadece diyet ile mi verdiniz acaba ?

ketoya mı başladınız?:) işe yaramasına çooook sevindim umarım istediğiniz sayılara ulaşırsınız böyle devam:)
Çok tatlısınız teşekkür ederim İnşallah karışık biraz ama sürekliliğimin olmaması ve cabuk sıkılmam beni üzüyo daha çok motive olup devam etmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…