2 ayda 26 kilo verdim

yasemin_87_87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2010
1.451
19
108
Diğer
selam bundan 1 yıl önce hareketsiz yaşam ve yediklerime dikkat etmemekten bayağı kilo aldım.2 ay önce tartıda 83 ü görünce resmen ağlayacaktım . nasıl bu hale geldim diye kendime kızmaya başladım artık kıyafetlerim olmuyordu bana spor ve kendi uyguladığım diyet listesiyle sonunda başardım ve sadece haftada 1 gün tartıldım.şu anda kilom 57 boyum 168. uyguladığım diyet şöyle
sabahları 1 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi katıp içtim ve evde yarım saat egzersiz yaptım
kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
maydanoz roka dereotu nane
açık çay
öğle
haşlanmış yağsız sebze (karnabahar,brokoli,ıspanak ,lahana gibi sebzelerden biri)
1 subardağı yoğurt
sonrasında 1 saat tempolu yürüyüş
akşam
1 küçük tabak yeşillik salatası
2 yumurta büyüklüğünde yağsız tavuk veya balık
sonrasında 1 saat tempolu yürüyüş
2 ay boyunca diyetime harfiyen uydum hiç kaçamak yapmadım
benim zayıflama hikayem bu

maşallah size, peki bir sorum olacak hiç bir sağlık probleminiz olmadı mı? 3 haftada 8 kg verdiğimde baş dönmelerim başlamıştı ve doktorum 3 kg almam gerektiğini vücudumun adapte olamadığını söylemişti

Gerçekten çok güzel kilo vermişşiniz tebrik ederim

teşekkür ederim çok şükür hiç bir sağlık sorunu yaşamadım hatta nefes alış verişlerim daha düzene girdi kendimi hafif ve mutlu hissediyorum

meyve hiç yemedim çünkü beni acıktırıyor 1 hafta sonra vücut alışıyor hiç açlık hissetmedim ara öğün de beni acıktırıyor hiç ara öğün yemedim

Tebrik ederim....
ya bende birsey sormak istiyorum hic zorlandinmi... bende su an 82 kiloyum 3. Ayda türkiyeye gidicem en az 20 kilo vermek istiyorum...
yarin senin yaptigini aynen harfiyen uygulucam bakalim basaracakmiyim....

Tebrik ederim....
ya bende birsey sormak istiyorum hic zorlandinmi... bende su an 82 kiloyum 3. Ayda türkiyeye gidicem en az 20 kilo vermek istiyorum...
yarin senin yaptigini aynen harfiyen uygulucam bakalim basaracakmiyim....
diyeti yaparken elbette zorlandığım günler çok oldu stresten yemeklere saldıracak gibi oldum ama irade çok önemli zayıf olacağım günlerin yakında olduğunu düşündüm.

Son düzenleme:
cok guzel kilo vermissin tebrik ederim tam benim istedigim gibi
boy 168
kilo 75 sebzeyi istedigin kadar sebze yiyebiliyormuyuz

2 ayda 26 kilo acikcasi saglikli bir zayiflama sekli degil bence.Haftada 1 kilo ayda 4-5 kilo vermektir ideali.Sizde giden her seyin yag oldugunu dusunmuyorum umarim aynisindan daha fazla sekilde tekrar almazsiniz cunku genelde boyle hizli kilo verimlerin sonu hizla geri almayla sonuclaniyor.Ben bu kadar zorlayici seyleri tasvip etmiyorum Allah korusun bu sekilde bir zayiflama cok ciddi saglik sorunu olusturabilir.

Peki oncesinde detoks felan uyguladiniz mi yoksa hemen mi karar verdiniz bianda kestiniz herseyi

ne kadar sağlıksız bir liste...

Sonra aynı kiloya tekrar dönebilirsin... Çok yormuşun vücudunu...

Size katılıyorum. Yapılan tahlil yok. Sadece kilo vermenin veridği mutluluk iyi hissettirmiş..

Gerektiğinde meyve de yiyeceksin.

Sağlık problemin nedeniyle- tuz-şeker yasak sa bu liste normal.

80 yaşında hasta perhiz listesi gibi.

Ben uyamam. Çünkü 50 li yaşalarımda zaten herşey yavaş yavaş azalacak. O yüzden hızla vermek yerine herşeyi kararında yemek yeme taraftarıyım..

Azmine hayran kaldım ama spora devam et ama yeme alışkanlığını değiştir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…