- Konu Sahibi yasemin_87_87
-
kahvaltilarinizda yumurta hic yemediniz mi arada da olsa hic kacamak yapmadiniz mi vucudun yaga cok ihtiyaci var ozellikle kalbin bir sikinti olmadi mi ben yag olarak sadece zeytinyagi tuketiyorum...diyetiniz guzel ben bu diyetle 2 ayda 10 kilo vermeye raziyim....sadece spor 1,5 saat yapabilirim ....kızlar tam 5 kilo daha verdim bu 1,5 ay içinde ama diyetime 3 porsiyon meyve ve akşam yemeklerinde çorba da ekledim şu anda 52 kiloyum 2 kg daha vermeyi düşünüyorum
kahvaltıda 5 zeytin 2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı 2 ceviz ve arada bir rafadan 1 yumurta yedim tabi salata ve sebze yemeklerime de zeytinyağı ekledim 26 kiloyu verdikten sonra tabikahvaltilarinizda yumurta hic yemediniz mi arada da olsa hic kacamak yapmadiniz mi vucudun yaga cok ihtiyaci var ozellikle kalbin bir sikinti olmadi mi ben yag olarak sadece zeytinyagi tuketiyorum...diyetiniz guzel ben bu diyetle 2 ayda 10 kilo vermeye raziyim....sadece spor 1,5 saat yapabilirim ....
haşlanmış sebze ne kadar yedin? porsiyon nasıldı
süpersin bu arada :) ben de vermek istiyorum bi 10 kilo kadar napıcam bilemedim 5 verebildim daha bu diyeti uygulıcam çok güzel görünüyor, peki aç kaldın mı?
çok teşekkür ederimbence kilolu kalman daha sağlıksız olurdu, 2 ay zaten hiç kaçak yapmamışsın bu kafayla kolay kolay alınmaz geri kilolar, inş dikkatlice korurusun çok özendirdin beni tekrar tebrikler valla :)
teşekkür ederim haklısınız gerçekten motivasyonum arttı kendime güvenim arttı bir de çok şükür bir sağlık sorunu da yaşamadımöncelikle tebrik ederim vücudunuzda sarkma oldu mu? kilo orantılı olarak mı gitti ?
birde sağlık yönünden eleştiren arkadaşlarla bir şey paylaşmak istiyorum arkadaşımız minimum 6 ay da vereceği kiloyu 2 ayda vererek motivasyon sağlamış ve bence çokta iyi yapmış çünkü kilo verme süreci uzadıkça kaçamak riski artıyor. bende kendim için 3 ayda 30 kg hedefi koydum herkese başarılarrrr
bence azim ve kararlılıkla olabilirsinizBenim kilom 82 hazirana kadar bende 58 olblrmym senceeecok mutusuzum
vücudumda sarkma olmadı çok şükürayyy şaka mı bu gerçek miii.nasıl olur ...vücudunuz sarktı mı...şoook oldumm
resim koymayı ben de düşündüm ama malesef eşim bu konuda olumlu bakmıyoröncee sonra resminiz varmı çok merak ettimm
bence azim ve kararlılıkla olabilirsiniz
vücudumda sarkma olmadı çok şükür
Boy 168 cm kilo 52 .... Bence tadında bırakmalısın.kızlar tam 5 kilo daha verdim bu 1,5 ay içinde ama diyetime 3 porsiyon meyve ve akşam yemeklerinde çorba da ekledim şu anda 52 kiloyum 2 kg daha vermeyi düşünüyorum
Ay ne olur sinameki çayı içmeyin. Alışkanlık yapıyor bağırsaklarda. Vücudunuzdaki tüm suyu atıyor, ilerde kabızlık problemi yaratır.2 ay 5 gün sonunda 57 kilo oldum
tabii öncesinde 2 gün sadece yoğurt ve meyve tükettim akşam uyumadan önce de 1 fincan sinameki çayı içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?