• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ayda 62den 49'a dustugume sahit olacaksiniz

slm bende yılmadan usanmadan devam ediyorum benimde 2 ay oldu 63.900 den 57.900 e indim ama bu ay 15 gün gr veremedim durdu nedense bende tam tersi sık değil de az yiyiyorum sadece 2öğün yeşilçay form çayı ve yoğurtlu küre devam benim hedefimde 55 ama 50 de niye olmasın :) :1:

Merhaba hanimlar, 53.4ile dun hamile oldugumu ogrendim:)))49 a dusmeye calisiyordum ama olsun buna da sukur.dun cik hastayim diye doktor antibiyotik yazdi icmeden bi test yaptiriyim dedim oyle ogrendim:)))burada gelismeleri paylasirim

Merhaba hanimlar, 53.4ile dun hamile oldugumu ogrendim:)))49 a dusmeye calisiyordum ama olsun buna da sukur.dun cik hastayim diye doktor antibiyotik yazdi icmeden bi test yaptiriyim dedim oyle ogrendim:)))burada gelismeleri paylasirim

Çok sevındım hayırlı olsun canımm (: senı takıp edıyodum ama bı süre gıremedım ve 2 ayda 62'den 53'e düsmüssün, çook güzel 9 kıloo.. :46:

çok sevindim gözün aydın hayırlı olsun negüzel bak zayıfladın hamile kaldın dikkat et de çok alma bari:) 9 ay sonra devam ederiz :)

Selam kızlar çoooook uzun zaman oldu ama yine de buraya yazmak istedim bebeğimi 8haftalıkken kaybettim çok zor günler yaşadım:( çok şükür şimdi iyiyim ama zor bir düşük yaşadım...53.4ile hamile kalmıştım şu an 55.6kiloyum diyetime aynen devam ediyorum şimdilik tekrar hamilelik için 2ay daha regl rahmin dinlensin dedi doktor.düşükten sonraki ilk reglimi oldum şimdi bir ay daha bekleyeceğim sonra deneme öğrenme falan derken nerden baksanız 2-3ayım daha var,bende dikkat ediyorum olabildiğince zaten midem artık küçüldü...
Listem şöyle:
Sabah:2dilim kızarmış tost ekmeği bir parça beyaz peynir,domates,yeşillik
Öğle: zeytinyağlı sebze yemeği bol salata
Akşam:1kase yoğurt,1dilim kızarmış ekmek
Gece:rahat uyku için Rezene çayı
Bu hafta Pazartesi başladım bakalım işe yarayacak mı?bildirim yapacağım...
Sizler neler yapıyorsunuz?

Back
X