• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ayda 62den 49'a dustugume sahit olacaksiniz

Ekmek konusunda sana tavsıyem, tam bugday, cavdar veya tam tahıllı. Uno'nun lıght ekmegı de var, o da çok ıse yarıyor, kepeklı ekmek yeme ama bence bu saydıklarımdan bırını tüket canım, senı epey tok tutar. 3 lt su ıcmen de çok ıyı, bır de yesıl cay tüketmenı önerırım. Topıgının takıpcısıyım, sık sık bakıcam buraya, cünkü ben de 62'yım ve ıdeal kılom da 48-50, aynı sayılırız (:

Boyun kaç senin canım. bu ideal kiloyu internetten hesaplattım doğrumudur ki

Ekmek konusunda sana tavsıyem, tam bugday, cavdar veya tam tahıllı. Uno'nun lıght ekmegı de var, o da çok ıse yarıyor, kepeklı ekmek yeme ama bence bu saydıklarımdan bırını tüket canım, senı epey tok tutar. 3 lt su ıcmen de çok ıyı, bır de yesıl cay tüketmenı önerırım. Topıgının takıpcısıyım, sık sık bakıcam buraya, cünkü ben de 62'yım ve ıdeal kılom da 48-50, aynı sayılırız (:

Sagol canim...ekmek konusunda daha dikkatli olacagim,cavdar yemeyi planliyorum.bir de sabah kahvaltima bi cekiduzen vermem lazim.salam kasar yiyorum genelde light beyaz peynir yesem daha iyi olacak.

Yazamadim bugun.cok yoruldum temizlik vardi.sabah 2 dilim ekmek kasar domates 1 yumurtadan yagsiz omlet yedim ogle tavuk gogus 1 bardak sekersiz limonata aksam 2 dolma yalniz aksam yemegim aksam 9 a kaldi o kadar:))3lt suyumuda ictim ohhh misss

Kizlar merhaba bugun tam 1 hafta oldu 61.2 kiloyum bir gaftada 1,5 kilo gitti.bu hafta bayram biraz zorlanacagim ama artik yemek yemeyi 4 te kesiyorum ve gunde 2 ogun yiyecegim sabah ve ogleden sonra 4 yediklerimi yazarim.optummm

Kizlar merhaba bugun tam 1 hafta oldu 61.2 kiloyum bir gaftada 1,5 kilo gitti.bu hafta bayram biraz zorlanacagim ama artik yemek yemeyi 4 te kesiyorum ve gunde 2 ogun yiyecegim sabah ve ogleden sonra 4 yediklerimi yazarim.optummm
a

Merhaba neredeyse bir haftadır yazmamadım bayramda öyle hasta oldum ki yatak döşek yattım.annem geldi bana bakmaya ve ne verdiyse yemek zorunda kaldım:(( neysemi son 2gun midem bozuldu da 61.1 ile atlattım bu macerayı.bugun kaldığım yerden devam ediyorum sabah 2haslanmış yum.peynir zeytin yedim 5te 2kabak başladım yoğurtlar yedim.8dede 1elma yedim dahada bişey yemem.kocam sütlaç ve profiterol siparişi verdi çok zor geçecek bu gece cokk:((

Merhaba boylarimiz ve kilolarimiz hemen hemen ayni. Bende yilbasina kadar 50-49 olmayi hedefliyorum. Bende araniza katilabilimiyim? Devam ediyormusunuz hala, pek fazla yazmamissiniz cünkü.

Merhaba boylarimiz ve kilolarimiz hemen hemen ayni. Bende yilbasina kadar 50-49 olmayi hedefliyorum. Bende araniza katilabilimiyim? Devam ediyormusunuz hala, pek fazla yazmamissiniz cünkü.

Merhaba evet devam ediyorum ama cok sik giremiyorum bu hafta islerim cok yogundu gece gunduz calistim vakit buldukca yaziyorum ama:))cok sukur 59.9u gordum bugun.birlikte devam edersek bende sevinirim.ben sabahlari 1haslanmis yumurta peynir zeytin domates yiyorum oglen protein mesela kofte yogurt gibi aksamda 7yi gecirmemeye dikkat ederek sebze salata yiyorum zeytinyagli yapiyorum yemeklerimi de.simdilik bu kadar:)bu hafta sivilcelenme sebebiyle doktora gittim pko misim galiba ondan yavas veriyormusum kilolari cok uzuldum ama yapacak bsy yok istikararla devam edicem 2ay diye soz verdim kendime ama biraz uzayacak gibi duruyor:((( siz neler yapiyorsunuz??

Merhaba arkadaslar yaaa gunlerdir diyetteyim gercekten hic fazla birsey yemiyorum.sabah peynir yumurta zeytin ekmek kesinlikle yok oglen kofte tavuk sulu yemek bir tabak yaninda da yogurt 1kase genelde oglenle aksami ikindide birlestiriyorum 5 ten sonrada cok acikirsam azcik yemekten yiyorum yine o kdar ama genelde acikmiyorum da ama 59.9dan 1gram asagi inemiyorum bir de bugun 60.2ciktim:( mutsuzluktan umutsuzluktan oluyorum...napsam ki ben??

Merhaba arkadaslar yaaa gunlerdir diyetteyim gercekten hic fazla birsey yemiyorum.sabah peynir yumurta zeytin ekmek kesinlikle yok oglen kofte tavuk sulu yemek bir tabak yaninda da yogurt 1kase genelde oglenle aksami ikindide birlestiriyorum 5 ten sonrada cok acikirsam azcik yemekten yiyorum yine o kdar ama genelde acikmiyorum da ama 59.9dan 1gram asagi inemiyorum bir de bugun 60.2ciktim:( mutsuzluktan umutsuzluktan oluyorum...napsam ki ben??

Canım vücut direnç gösteriyor seninde sabır göstermen lazım kırıldıktan sonra devam eder kilo vermeye. metabolizmanı hızlandırabilirsin ama sen öğünleri birleştiriyorsun sık yemek lazım aslında araları atlamamaya çalış su ve yeşil çay iç sen yediklerini azalttıkça vücutta kendini ona göre ayarlıyormuş. kilo vericem diye kendini aç bırakma sağlığında olursun allah korusun

Merhaba arkadaslar, daha once baska konularin altinda yediklerimi yazarak kilo vermeye calistim olmadi:( karatay yaptim dukan yaptim...dukanla 66dan 58 e dustum sonra baktim durmuyor kilolar yedikce birer birer aldim:( karatayda kuruyemisi abartiyorum kendimi durduramiyorum hic bana uygun gelmedi...su an tum cabalarima ragmen 62.7 kiloyum...2.bebegime 50 kiloyla hamile kalmak istiyorum cunku ilkinde 60 kiloyla hamile kaldim ve 78 le doguma gittim son ay olecegim zannettim:((( kisacasi 2.bebegi istiyoruz ve kendimi kontrol edip vucuduma eziyet cektirmeden gecirmek istiyorum...cok kararliyim buraya gun gun yaptiklarimi yazacagim.yarindan tezi yok basliyorum...hem spora hem diyete.zaten spora kayitliyim kizimda bu hafta okula basladi yani insallah onumde hicbir engel yok.basinizi agrittim umarim basaririm ve basari oykumu de yazarim:)))

Başlık dikkatimi çekti ama içindekiler beni anlatıyor..

Ben şuan 82 kiloyum 2. bebeğimi düşünmek istiyorum ama kilodan istemiyorum ben 70 olduğumda göbek felan kalmıyor 58-60 kilo olduğumda kaburga kemiklerim sayılıyor fotoğraflarımı gören arkadaşlarım şok oluyor :51:

bende kendime 4 / 5 ay vermek istiyorum 10 kilo için..15 gün sonra başlayacağım spora inşallah..

Canım vücut direnç gösteriyor seninde sabır göstermen lazım kırıldıktan sonra devam eder kilo vermeye. metabolizmanı hızlandırabilirsin ama sen öğünleri birleştiriyorsun sık yemek lazım aslında araları atlamamaya çalış su ve yeşil çay iç sen yediklerini azalttıkça vücutta kendini ona göre ayarlıyormuş. kilo vericem diye kendini aç bırakma sağlığında olursun allah korusun
Bende bugun oyle yapmaya karar verdim.ogle yemegi yedim simdi arada yesil cay iciyorum ikindi de yogurt yicem aksam da duduklude antrikot yaptim yagsiz 2 parca yicem salata yada yogurtla.bakalim ne zaman kirilacak bu direnc...

Ben şuan 82 kiloyum 2. bebeğimi düşünmek istiyorum ama kilodan istemiyorum ben 70 olduğumda göbek felan kalmıyor 58-60 kilo olduğumda kaburga kemiklerim sayılıyor fotoğraflarımı gören arkadaşlarım şok oluyor :51:

bende kendime 4 / 5 ay vermek istiyorum 10 kilo için..15 gün sonra başlayacağım spora inşallah..

Ben de bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum:(ama bir yandan da tedaviye gidiyorum nisandan beri.mayista dis gebelik oldum ameliyat ilaclar falan bi 4kiloyu o sirada cok hizli aldim yatmaktan ilaclardan falan.bu arada hamile kalirsam diyede korkuyorum:)ama yumurtaliklarimin yapisi bozuk ha deyincede hamile kalamiyorum:(mecburen her ay deniyoruz...kac kiloda hamile kalcam bakalim:)))

Bu arada senin boyun uzun heralde dimi cnm?

Merhabalar bugun evin wirelessi bozuktu giremedim:(sabah nihayet tartida 600gr eksik gordum.hemen bugun yediklerimden bahsediyim.sabah omlet 2dilum sucuk 2dilim salam kibrit kutusu kadar peynir cay.oglen avucum kadar antrikot bir bardak diet cola aksamda aynisi sadece kola yerine bir kase cacik ve olabildigince su.bakalim yarin ne cikacak??

Yeni bir gunden merhaba bugun oyle kosusturmali bir gun ki sabah omlet 3zeytin 1dilim salam 3dilim sucuk oglen avuc ici kadar et(haslanmis)buyuk bir kase sarmisakli yogurt aksam ne yiyecegimi bilmiyorum yemek yapmak cok zor geliyor:(( bu sabah 100gr daha eksik ciktim:)))

[SUB][/SUB]günaydın bundan sonra daha düzgün liste halinde yazacağım yediklerimi dün akşam 6tane parmak köfte 1 bardak diyet cola içtim sonra sinemaya falan gittik akşam hemen gecti bugün biraz zor geçecek çünkü misafirliğe gideceğim:( akşam yediklerimi liste halinde yazarım.bu arada 400 gr.daha gitti:)))))))

Bugun yediklerim
Sabah: omlet,kibrit kutusu kadar peynir,4cherry domates,3dilim salam,sekersiz cay
Ogle: 6adet parmak buyuklugunde kofte,salata,diet cola
Aksam: omlet,peynir,domates,salam,azcik sucuk,cay
Bol bol su ikindi 1sekersiz turk kahvesi

merhaba bende 2. çocugu istiyorum inşallah...
vedee diyetteyim.oğluma 56 kg ile hamile kalmıştım...
şimdi 64 kiloyum acil kilo vermeliyim bu kilo ile hamiş olursam varil gibi olurum:47:nefes alamam...

Back
X