• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ayda 62den 49'a dustugume sahit olacaksiniz

merhaba bende 2. çocugu istiyorum inşallah...
vedee diyetteyim.oğluma 56 kg ile hamile kalmıştım...
şimdi 64 kiloyum acil kilo vermeliyim bu kilo ile hamiş olursam varil gibi olurum:47:nefes alamam...

Merhaba,siz nasil bir diyet yapiyorsunuz?ben artik bir diyete bagli kalamadigimdan protein agirlikli ve az yiyorum...umarim en kisa surede veririz bu kilolari ve hamile kaliriz

Herkese gunaydinlar,100gr.daha eksildim cok sukur...gr gr gidiyor ama olsun sonucta hergun 100gr versem haftada 700gr eder:))aksam yediklerimi detayli yazarim.bu tatil gununde Allah diyet yapan herkese kolaylik versin:)

slm herkese bende bu mücadelenin içindeyim 63.900 ile başladım yaklaşık 17 gündür şimdi 61.200 bana az gibi geliyor çünkü hep açım :( sabah ya bir dilim ekmek yada bazen yarım simit yiyiyorum geç yiyiyorum öğlen bişi yemiyorum akşam yemekten önce yoğurt zencefil zerdaçal karışımı (1saat önce ) akşam yemeğinde de sebze et ne varsa kızartma plav makarna tatlı yemiyorum ve güne 3lt karbonatlı su içiyorum sarımsak çay aldım buna rağmen az gidiyor az :(

slm herkese bende bu mücadelenin içindeyim 63.900 ile başladım yaklaşık 17 gündür şimdi 61.200 bana az gibi geliyor çünkü hep açım :( sabah ya bir dilim ekmek yada bazen yarım simit yiyiyorum geç yiyiyorum öğlen bişi yemiyorum akşam yemekten önce yoğurt zencefil zerdaçal karışımı (1saat önce ) akşam yemeğinde de sebze et ne varsa kızartma plav makarna tatlı yemiyorum ve güne 3lt karbonatlı su içiyorum sarımsak çay aldım buna rağmen az gidiyor az :(

Merhaba canim sana da kolay gelsin valla ben de cok zor veriyorum.tam pes edicek gibi oluyorum internetten begendigim insanlarin resimlerine bakiyorum vazgeciyorum.bir de bu aksam dugune gittik esimle of dolmalar lazanyalar pasta petit fuere hersey vardi sadece bir parca et yedim:( yarin da teyzemde gun var onu atlatirsam bu haftayi bitti sayarim artik:))) spor yapiyor musun?

Cok acimm ya cok acim:((( bugun yediklerimi yaziyim
Sabah: omlet,sucuk,salam, peynir,cay
Ogle:izgara tavuk,diet cola
Aksam: kuzu incik,diet cola
Gun icinde bol bol su,1fincan az sutlu filtre kahve,1fincan sekersiz turk kahvesi

Aslinda cok az yedim acim cok.ama yazarken cok gibi geliyor yaaaa:(( yarin da teyzemde gun var Allah'im insallah diyetimi bozdurmayacak bir parca bisey yapmistir da acliktan olmem:)

İnşallah istediğiniz kiloya inersiniz
Acaba resimmi ekleseydiniz iki ay sonrada son halinizi eklerdiniz daha güzel olmazmıydı ki
:26:

Bu sabah da 100gr.eksik uyandım.ne zaman daha fazla vereceğim merak ediyorum.ama hiç verememekten de iyidir diye düşünüyorum.bugün zor bir diyet günü olacak benim için,haftalardır hiç bir kadın gününe buluşmaya aile görüşmelerine katılmıyorum.çok elzem olmadıkça...ama kuzenim askere gidecek ve bugun onun için teyzeme gidilecek bu sefer gitmek zorundayım umarım hiç zorlamazlar ye ye diye:( öyle bir kahvaltı ettim ki sırf acıkmıyayım diye.bakalım akşam yediklerimi yazacağım
Sabah:2yumurtadan omlet,5zeytin3dilim salam,1kibrit kutusu peynir yedim...midem tek yumurtaya alıştı herhalde acayip doydum ama bugun midemin de gözümün de tok olması lazım:))))

Merhaba canim sana da kolay gelsin valla ben de cok zor veriyorum.tam pes edicek gibi oluyorum internetten begendigim insanlarin resimlerine bakiyorum vazgeciyorum.bir de bu aksam dugune gittik esimle of dolmalar lazanyalar pasta petit fuere hersey vardi sadece bir parca et yedim:( yarin da teyzemde gun var onu atlatirsam bu haftayi bitti sayarim artik:))) spor yapiyor musun?

merhaba zeynep bende zor verenlerdenim işte bende bi borcam sütlü tatlı yaptım tadına bile bakmadım eşimle oğlum için çok zor oluyor ve bunun sonunda hala verememek zor yani gram gram gidiyor bügünde nedense yüzüm gözlerim şişti 3lt su içiyorum ondanmı bilemedim cuma benimde günüm var artık az bişi yer akşam yemem diye düşünüyorum kolay gelsin inşallah sonuç iyi olur

merhaba zeynep bende zor verenlerdenim işte bende bi borcam sütlü tatlı yaptım tadına bile bakmadım eşimle oğlum için çok zor oluyor ve bunun sonunda hala verememek zor yani gram gram gidiyor bügünde nedense yüzüm gözlerim şişti 3lt su içiyorum ondanmı bilemedim cuma benimde günüm var artık az bişi yer akşam yemem diye düşünüyorum kolay gelsin inşallah sonuç iyi olur

Ay canım ya gercekten çok zorlanıyorum.sen de benim gibiymişsin.evde kızıma kocamamecburen yiyebilecekleri yemekler yapıyorum ama tatlarına bilebakmıyorum nasıl verilecek bu kadar kilo şaşırdım kaldım:(

Bugun öyle zor bir gündü ki anlatamam hemen yediklerimi yazıyorum...
Sabah: omlet,peynir,zeytin salam
Öğle:avucum uzunluğunda peyniri kol böreği,2çorba kaşığı kısır
Akşam:omlet,peynir,zeytin,3dilim sucuk,şekersiz çay
Bol bol su
Allahım çooook zor bir gün geçirdim ısrar kıyametancakbu kadarla paçayı kurtardım.yarın lütfen kilo almamış olayım lütfen:(((

Bugun öyle zor bir gündü ki anlatamam hemen yediklerimi yazıyorum...
Sabah: omlet,peynir,zeytin salam
Öğle:avucum uzunluğunda peyniri kol böreği,2çorba kaşığı kısır
Akşam:omlet,peynir,zeytin,3dilim sucuk,şekersiz çay
Bol bol su
Allahım çooook zor bir gün geçirdim ısrar kıyametancakbu kadarla paçayı kurtardım.yarın lütfen kilo almamış olayım lütfen:(((

ekmek yememişsin bence almazsın kasma :8:

Ay canım ya gercekten çok zorlanıyorum.sen de benim gibiymişsin.evde kızıma kocamamecburen yiyebilecekleri yemekler yapıyorum ama tatlarına bilebakmıyorum nasıl verilecek bu kadar kilo şaşırdım kaldım:(

sen aç kg sın hedef kaç? ben en son 61 dim tartılmadım bikaçgündür hissetmiyorum kg gittiğini demorolize olmamak içinde tartılmıyorum. sporu sormuştun malesef sadece haftada 1yada 2 yürüyorum okadar :( boy 1.60 hedef 55 inşallah ama nekadar zor ya okuyorum bazıları günde 500gr falan nasıl veriyor hayret valla hayret

Merhaba bayanlar,

burayi takip etmemisim bayadir yazilmiyordu. Daha düzenli yazsak ve sadece haftanin birgünü tartilsak. Kendimizi daha iyi motive etmezmiyiz. Öbür türlü cok demoralize oluruz diye düsünüyorum. Birde kendimize hedef tarihi secelim ona göre hareket edelim. Birde daha düzenli spor yapsak, cünkü ne kadar ideal kiloya yaklasilirsa o kadar zordur vermek, en azindan spor destekleyici olur hem vucutta sikilasir. Birde hangi günler tartilip bildirelim?

sen aç kg sın hedef kaç? ben en son 61 dim tartılmadım bikaçgündür hissetmiyorum kg gittiğini demorolize olmamak içinde tartılmıyorum. sporu sormuştun malesef sadece haftada 1yada 2 yürüyorum okadar :( boy 1.60 hedef 55 inşallah ama nekadar zor ya okuyorum bazıları günde 500gr falan nasıl veriyor hayret valla hayret

Benim kg başladığımda 62.8di.suan 60.6 hedefim 49-50...ben hızla veririm zannettim ama yanılmıştım bir ayda 2.2kg verdim 9gündür coooook ince eleyip sık dokuyorum inşallah bu önümüzdeki ay daha da fazla gidecek...pkoluyum o da var

Merhaba bayanlar,

burayi takip etmemisim bayadir yazilmiyordu. Daha düzenli yazsak ve sadece haftanin birgünü tartilsak. Kendimizi daha iyi motive etmezmiyiz. Öbür türlü cok demoralize oluruz diye düsünüyorum. Birde kendimize hedef tarihi secelim ona göre hareket edelim. Birde daha düzenli spor yapsak, cünkü ne kadar ideal kiloya yaklasilirsa o kadar zordur vermek, en azindan spor destekleyici olur hem vucutta sikilasir. Birde hangi günler tartilip bildirelim?

Tamm cnm ben varım cuma tartılalım ıstersen yada Pazartesi...birlikte yaparsak çok daha motive oluruz.hergün ne yediğimizi yazarız haftada bir de tartılırız.kilomuz da aynı süper olur

Sabah tartıya nasıl korkarak bindim anlatamam ama 200gr daha eksildiğimi gördüm şükürler olsun.bugun çoooook dikkat edeceğim akşam yazarım yediklerimi.herkese hayırlı günler

Bugunu kapattim hemen yediklerimi yazayim
Sabah: 2haslabmis yumurta,peynir,5zeytin,3dilim salam
Ogle:o kadar acikmadim ki yemedim
İkindi:1 meyveli yogurt
Aksam:1pirzola,3yemek kasigi zeytinyagli taze fasulye,coban salata
Coooook tatli istedigimden 2kutumeyveli activiayaya tarcin bir kuru incir 2kuri kayisi ilave ettim yedim ama gecti istegim hatta suan tokluktan midem catlicak gibi.heralde kuculmus kendileri:))))

[MENTION][/MENTION]merhabalar sabah 9da çıktım şimdi girebildim eve çok yorgunum sabah kahvaltı hazırlayamadım kızım okulda etti ben de bir avuç k-flıks süt ve bol tarçın yedim arada bir fincan şekersiz Türk kahvesi içebildim şimdi de bir tabak tavuk sote ayran akşama kapanış yaparken listemi yaparım.heeee bir de bu sabah 200gr daha eksildim:)))))))

[MENTION][/MENTION]merhabalar sabah 9da çıktım şimdi girebildim eve çok yorgunum sabah kahvaltı hazırlayamadım kızım okulda etti ben de bir avuç k-flıks süt ve bol tarçın yedim arada bir fincan şekersiz Türk kahvesi içebildim şimdi de bir tabak tavuk sote ayran akşama kapanış yaparken listemi yaparım.heeee bir de bu sabah 200gr daha eksildim:)))))))

süpersin maşallah diyelim 200-200 gidiyorrr :))bende 4 gündür tartılmıyorudum bugün tartıldım 4günde 1kg gitmiş 60kg olmuşum iyi gibi hadi bakalım hepimizin yüzü gülsünn kilolar gitsinnn

Back
X