• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ayda 62den 49'a dustugume sahit olacaksiniz

süpersin maşallah diyelim 200-200 gidiyorrr :))bende 4 gündür tartılmıyorudum bugün tartıldım 4günde 1kg gitmiş 60kg olmuşum iyi gibi hadi bakalım hepimizin yüzü gülsünn kilolar gitsinnn

Masallah boyle devam etsin insallah:)) ben de 57i bir goreyim odul vericem kendime soz verdim canim tatli istiyor cooook:(

İi geceler kizlar ben yatiyorum sabah kizi okula goturcem ordan spora falan cok isim var...
Sabah: bir avuc korn flks sut tarcin,1fincan sekersiz nescafe
Ara:1fincan turk kahvesi
Ogle:bir tabak tavuk sote ayran
Ara:1meyveli activia
Aksam:bir corba kasigi tavuk sote bir kase yogurtlu kozlenmis patlican,bir bardak diet kola
Az su iciyorum onu farkettim yarindan tezi yok bu konuya el atiyorum gunde 3fincan yesil cay 3litrede su icecegim:)))sabah elsilerle uyanmak dilegiyle simdilik hoscakalin:))

Merhaba kızlar ben bugun spora gittim tam 45 dak. Yürüdüm ki bir baktım spinning dersi var ona katıldım ama bildiğiniz öldüm 45dakika sürdü çıktıktan sonra üzerimdekileri sanki yıkamışsanız gibi ıslaktı acayip ter attım bundan sonra haftada 4gün spinning yapacağım.günü 6itibariyle kapattım bugün yediklerim

Sabah:bir avuç korn flakes süt tarçın
Ara:1 meyveli activia
Öğle:2çorba kaşığı kadar tavuk sote 1 kase yoğurtlu közlenmiş patlıcan
Ara: 3 kuru incir 3tam ceviz 1fındık
Akşam:6 yada 7köfte 2 adet kırmızı biber turşusu
Bugun 3lt suyu tamamladım.yemekten sonrada çaykur yeşil çayı normal çay gibi demledim 3fincan onu içicim gece boyunca...
Nedense çok yetmişim gibi geliyor bu pişmanlığı yaşamamak için bundan sonra kuru incir ceviz falan yemeyeceğim en fazla bir ara öğün yapıp onda da meyveli yoğurt yiyeceğim.

İi geceler kizlar ben yatiyorum sabah kizi okula goturcem ordan spora falan cok isim var...
Sabah: bir avuc korn flks sut tarcin,1fincan sekersiz nescafe
Ara:1fincan turk kahvesi
Ogle:bir tabak tavuk sote ayran
Ara:1meyveli activia
Aksam:bir corba kasigi tavuk sote bir kase yogurtlu kozlenmis patlican,bir bardak diet kola
Az su iciyorum onu farkettim yarindan tezi yok bu konuya el atiyorum gunde 3fincan yesil cay 3litrede su icecegim:)))sabah elsilerle uyanmak dilegiyle simdilik hoscakalin:))

bende 1.5 lt iki su şişesi tezgahın üstüne koydum ölçümde belli oluyor 1ay oldu 3lt su içiyorum hıı bide içine birer tatlı kaşığı karbonat alıştım artık

Bugun resmen elimde olmayan sebeplerden coştum dalgalanıyorum:((( yediklerimi görünce şok olabilirsiniz
Sabah:omlet,peynir,3dilim salam
Öğle:3 kaşık pırasa,3köfte,1tabak çorba
Dedemin ölüm yıl dönümüydü 1corba kaşığı irmiş helvası
Akşam:3köfte,2kaşık yoğurt
9gibi yeni evli bir arkadaşımıza oturmaya gittik sırf size yaptım dedi yemek zorunda kaldım yazıyorum:((
1kıymalı Gül börek küçük boy,2kaşık yoğurtlu tavuklu salata,azıcık kek yarım dilim kadar

Yarın günümü göreceğim bakalım:((((

Merhaba kizlar haftasonu yedim de yedim:(( hic onlari yazip moralimi bozmuyorum...600gr.ekledim ama sonucta 59 kiloyum ve hedefime 14 degil 10kilom var.bu arada spinning yapiyorum sabahlari canim cikiyor bugun yediklerim
Sabah: 1dilim kizarmis uno ekmek,azicik peynir,1dilim salam,sekersiz cay
Ogle:4kofte,1baedak ayran,1dilim ekmek
İkindi:1 elma
Aksam:1tabak kiymali karnabahar yemegi,domates salatasi
Veee saat 8bucuk gibi cayin yanina bir tatli bir tuzlu kurabiye:((( bunun icin pismanim ve bu hafta bir daha yapmicam ama olsun sabah nerden baksaniz sporda 600-700 kalori yakiyorum.bildiginiz ustum ipislak oluyor...

İYi geceler kizlar sabah:2dilim uno ekmek peynir 1 dilim salam
Ogle:1tabak kiymali karnabahar,yogurt,1 bardak ice tea
Saat 17.00de 1 tatli 2 tuzlu kurabiye,cay,2 cay kasigi nutella,3 cay kasigi recel
Aksam 1 saat cardio yaptim
Spordan gelince 1 lt su,1 elma 2 mandalina

Bu aralar cok tatli istiyorum yaaa napsam bilmiyorum:((

Günaydın kızlar olayı çözdüm gün içinde ne kadar az yerseniz yiyin akşam yediklerinizi yakamıyorsunuz ben dün deneme amaçlı 5ten sonra sadece meyve yedim ve sabah-500gr verdim.ki dün nutella reçel falan yedim...bu bir haftayı bu şekilde atlatacağım vücudumu deneyeceğim. Eğer bu hafta güzel kilo verirsem bundan sonra olayım budur.
Bugun sabah 1,5avuç korn flakes süt tarçın yedim birazdan bir bardak nescafe içip spora gidip spinning yapacağım kızımı okuldan alıp geleceğim öğle 1tabak karnabahar yemeği yiyeceğim yoğurtla. Ara yapmayı planlamıyorum 5 tede 1tabak çorba içeceğim ve sonrasında eğer çok acıkırsam meyve yiyeceğim. Umutluyum bu hafta 58 i göreceğim... Ah ben 1yılda 3kilo alıyorum öyle sağlam yerleştiriyorum ki vücuduma bir anda da gitmiyor tabii:(((

Merhaba sabah yazmıştım ama yine yazayım günü biraz önce kapattım
Sabah:korn flakes süt tarçın
Ara:şekersiz nescafe
Ardından 1 saat spor
Öğle: 1 tabak kıymalı karnabahar,2 dilim tam buğday ekmeği,küçük bir kase patlıcan ezmeli süzme yoğurt,2kornişon turşu
Ara:1fincan yeşil çay
Akşam(saat17:00):1tabak yayla çorbası yağsın ama pirinçli(bir dahaki sefere pirinçsiz yapıcam)

Bugün kapattım günü bu saatten sonra olsa olsa yeşil çay su birde 2 Lt su bitirdim yatana kadar 1lt daha içeceğim...

Merhaba kizlar yazmadim bi kac gundur bu arada devam ediyorum diyete ve spora suan 58.2kiloyum haftanin 4gunu sabah spinninge gidiyorum sabah sut corn flakes tarcin oglen 1 tabak yemek 1dilim ekmek ve yogurtla aksam ne yemek varsa iste o kadar simdilik bi 56 ya dusuyim daha detayli anlatacagim neler yaptigimi herkese...iyi geceler

Merhaba kizlar yazmadim bi kac gundur bu arada devam ediyorum diyete ve spora suan 58.2kiloyum haftanin 4gunu sabah spinninge gidiyorum sabah sut corn flakes tarcin oglen 1 tabak yemek 1dilim ekmek ve yogurtla aksam ne yemek varsa iste o kadar simdilik bi 56 ya dusuyim daha detayli anlatacagim neler yaptigimi herkese...iyi geceler

maşallah diyorum bende hala devam ediyorum en son 59.800 düm regl dönemimdeyim tartılmıyorum ama devam ediyorum bende sabah yarım simit yada 1 dilim tambuğday yada nesfit benim sabahım öğle olduğundan bide akşam yiyiyorum. yemek(sebze, et, tavuk ne varsa tek çeşit yiyiyorum ) bir dilim tam buğday. tatlı makarna plav yok arada kaçamak olabiliyor günlerde falan ozamanlarda akşam dengeliyorum sadece bir kase yoğurt yiyerek ama hala az az gittiğinin farkındayım neyse az az da olsa gidiyor sonuçta görüşmek üzere..

maşallah diyorum bende hala devam ediyorum en son 59.800 düm regl dönemimdeyim tartılmıyorum ama devam ediyorum bende sabah yarım simit yada 1 dilim tambuğday yada nesfit benim sabahım öğle olduğundan bide akşam yiyiyorum. yemek(sebze, et, tavuk ne varsa tek çeşit yiyiyorum ) bir dilim tam buğday. tatlı makarna plav yok arada kaçamak olabiliyor günlerde falan ozamanlarda akşam dengeliyorum sadece bir kase yoğurt yiyerek ama hala az az gittiğinin farkındayım neyse az az da olsa gidiyor sonuçta görüşmek üzere..

Birbirimize çok yakınız canım ben de bu sabah 58 oldum valla gram gram gidiyor ama gidiyor neredeyse 63 ten geldim buralara.ben daha hızlı gider sanmıştım ama olsun napalım gidiyor ya:)))

Merhaba bayanlar,buraya hergun yazamiyorum ama belki bakan birileri olur diye bildirimlerimi yapmaya calisiyorum.allah'a cok sukur 55.4 kiloyum.bu sabah tartildim.gecen hafta sabahlari hep cornflakes ve musli yedim sutle bu hafta cok siklmistim o yuzden sabahlari 1dilim uno tost ekmegini kizarttim,1 kk kadar light beyaz peynir,domates salatalik,zeytin yedim bu hafta 3defa sabah omlet de yedim.kahvaltidan 2saat kadar sonra 1kuru incir 1kuru kayisi 1tam ceviz ici 1bardak 7otlu cay,oglen bu hafta bir kere kurufasulye tursu,bir kere tavuk yaptim,bir kere kofte yaptim3tane yedim,3kerede zeytinyagli sebze yaptim ikindide meyve yedim genelde 1elma ve yanina yine bitki cayi,akdamda 6da oglen ne yediysem aynisi(cunku dabahtan yemegimi yapiyorum ve kirk kere yemekle ugrasacak vaktim yok maalesef) 6dan sonra su ve bitki cayi
Bu hafta bu sayede tam 2,5 kilo verdim.bir onceki haftada birkac gram vermistim.normalde 3ogun yiyordum bu hafta aralarada bidiler koydum bide bitki cayini abarttim.heralde vucuum odem atti diye dusunuyorum...

Aaa konuyu acali tam iki ay olmus:))hedefime ulasamadim ama 8kilo verdim...ben yinede bunu basarisizlik olarak gormuyorum hedefimi yanlis koymusum diye dusunuyorum...haftada bir kilo gibi dusunursem ocak ortasi hedefime ulasacagim.cok az kaldi yasasin:)))

tebrık ederım canm ya bende 62 den ınemıyorum assagıya ama yıyorum kansızlıkta var ılacta alıyorum olmuyo yanı 56 olmak ısterdım :(
boyumda 1.63 bu arada

tebrık ederım canm ya bende 62 den ınemıyorum assagıya ama yıyorum kansızlıkta var ılacta alıyorum olmuyo yanı 56 olmak ısterdım :(
boyumda 1.63 bu arada

Canım ben de aylarca çok uğraştım deneye deneye buldum az az ve sık sık yemem lazımmış.bu hafta günde 5veya 6 öğün yedim ve bu bana iyi geldi...kansızsan kan yapacak şeyleri ara öğünlerine koy mesela kuru üzüm ye bir avuç ve yanında bitki çayı, kan yapacak diye karbonhidrat yeme sakın.gercekten kilodan başka hiç birşey yapmıyor

Back
X