Merhaba bayanlar,buraya hergun yazamiyorum ama belki bakan birileri olur diye bildirimlerimi yapmaya calisiyorum.allah'a cok sukur 55.4 kiloyum.bu sabah tartildim.gecen hafta sabahlari hep cornflakes ve musli yedim sutle bu hafta cok siklmistim o yuzden sabahlari 1dilim uno tost ekmegini kizarttim,1 kk kadar light beyaz peynir,domates salatalik,zeytin yedim bu hafta 3defa sabah omlet de yedim.kahvaltidan 2saat kadar sonra 1kuru incir 1kuru kayisi 1tam ceviz ici 1bardak 7otlu cay,oglen bu hafta bir kere kurufasulye tursu,bir kere tavuk yaptim,bir kere kofte yaptim3tane yedim,3kerede zeytinyagli sebze yaptim ikindide meyve yedim genelde 1elma ve yanina yine bitki cayi,akdamda 6da oglen ne yediysem aynisi(cunku dabahtan yemegimi yapiyorum ve kirk kere yemekle ugrasacak vaktim yok maalesef) 6dan sonra su ve bitki cayi
Bu hafta bu sayede tam 2,5 kilo verdim.bir onceki haftada birkac gram vermistim.normalde 3ogun yiyordum bu hafta aralarada bidiler koydum bide bitki cayini abarttim.heralde vucuum odem atti diye dusunuyorum...