• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ayda boşanılır mı?

Trophy Wife

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2017
299
487
23
44
merhabalar,
Keşke bu foruma böyle bir konu için yazmasaydım. Yeni evliyim hemen çocuk düşünüyorduk, yaşımız var (ben 35 eşim 44 yaşında) ilk evliliğimiz.
Eşimle çok hızlı evlilik kararı aldık ben biraz daha uzamasını istedim ama annesi yeminler ederek bizi apar topar everdi. Evliliğimiz süresince hiç yeni evli gibi olamadık. eşim uzaklaştıkça uzaklaştı. cinsel hayatımız yok. iş seyahatleri uzadıkça uzadı. toplasam 10 gün evli geçirmişizdir. en son onun ilgisizliğinden kaynaklı bir tartışma yaşadık ve 2 haftadır da dargındık. bana yalvararak onu terk etmememi söyleyen adam ben şimdi toparlayalım dedikçe boşanmak istiyorum diyor. Bayram için ailesine biletleri tek kişilik almış. Tanıştığımızda ilaç kullanıyordu geçen hafta doktoru yeni ilaçlar da eklemiş. sanki onun gücüyle duygusuz gibi davranıyor. ben şu an robot gibiyim bir şey hissetmiyorum sana ilgim bitti diyor. çıldırmak üzereyim. 40ından sonra evlenince alışamayıp sendroma girdiğine emin gibiyim fakat kabul etmiyor hiçbir şekilde orta yolu. psikiyatristinden randevu aldım başka önerisi olan var mıdır? akıl sağlığı yerinde olsa çoktan gurur yapıp gitmiştim ama bu adam daha birkaç hafta öncesinde beni pamuklara sarıyordu :KK43: ne yapsam bilemiyorum. ailesine söylemedi henüz. bayramda da işi vardı gelemedi diycekmiş. blöf mü beni mi deniyor kararlı mı anlamadım. en yakın arkadaşı otur asla bir yere gitme gidecekse o gitsin dediği için evimdeyim ama yaşadığım üzüntüyü tahmin eder misiniz bilmiyorum. ağlamaktan mahvoldum bir haftada 5 kilo vermişim bir yol gösterin nolur

Dengesiz.

Küçük de değil koca adam.Çocuk oyuncağı mı bu? Neredeymiş aklı ? 2 ay yaa.İnsana zor gelsede bir gayret eder.

Alışmaya çalışır.Ev değiştiriyorsunda eşya aynı insanlar aynı 2 ayda alışamıyorsun.

Sorumsuzluktan bencillikten başka birşey değil.

İnsanın hayatıyla oynamak.

Annesiyle konuşun.

Böyle diyen adamı ne deseniz ikna edemezsiniz. Süre verin, asla aramayın. Bir süre ayrı kalıp düşünsün bakalım. Düzelmiyorsa da dünyanın sonu değil.

Bu arada başka etmenler olabilir mi acaba? Aklı başkasına kaymış olabilir mi?

Ayrılırsanız bir süre üzülür toparlarsınız nihayetinde: ama profesyonel yardım alarak yapın bunu. Sizde travma yaratacağı kesin.

O adamı da Allah bildiği gibi yapsın.

Dengesiz.

Küçük de değil koca adam.Çocuk oyuncağı mı bu? Neredeymiş aklı ? 2 ay yaa.İnsana zor gelsede bir gayret eder.

Alışmaya çalışır.Ev değiştiriyorsunda eşya aynı insanlar aynı 2 ayda alışamıyorsun.

Sorumsuzluktan bencillikten başka birşey değil.

İnsanın hayatıyla oynamak.

Annesiyle konuşun.
ilac kullanıyorsa akli yerinde değildir , düşünemiyordur. Çünkü bir arkadaşım ilac kullanıyordu sürekli ağlayan arkadaşım bu ilaçlar yüzünden istese de herhangi bir tepki veremediğini söyledi. Sadece var olan durum icin üzüldüm diyormuş onun dışında herhangi bir duygu yaşamıyormuş . Bence de annesiyle konuşun durumdan haberdar olsunlar belki onların bir yararı olur sana .

15 yasinda degilsiniz ki biraz olgun davranislar olsaymis, iyiymis. Psikolojisi boyle inip cikacaksa bir omur nasil gecirip evlatlar yetistireceksiniz? Yana yakila kararlar almayi birakin bence. Evlenmek aceleye mi gelir? Bir de kayinvalide etkisiyle... Cocuk degilsiniz yani enteresan.

Tanısını biliyor musunuz? Tarifiniz bipolar bozukluk düşündürdü öyleyse çok zordur hep böyle iki uç noktada yaşarsınız. Adınıza üzüldüm öncelik kendiniz olsun gerekirse boşanın ömür boyu mutsuzluktansa..

yani bazi antidepresanlar cinsel istegi azaltiyor ama bunu esiniz doktoruyla kendi konusmali, doktordan baska bir hastasiyla ilgili bilgi istemeyi dusunmuyorsunuz umarim.

Bende sizin adınıza üzüldüm. Daha 2 aylık evliyken bu durumda olmak kötü gerçekten. Duzelse bile ilerisi için düşündüğünüzde bu dengesizlik tutarsızlıkla yıllarınızı geçirebilicekmisiniz acaba? Keşke aceleci davranmasaymışsınız ama artık olmuş bi kere. Ailesiyle ve kendisiyle konuşun bu konu üzerine.eğer devam ederse bu saçmalığa bence onun boşanma kararına evet diyip bitirebilirsiniz saha 35 yaşındasınız günümüzde evlilik için çok geç bi yaş değil Allah iyi insanlarla karşılaştırsın sizde sizi mutlu edicek insanı bulursunuz ins

Doktora gittim maalesef problem aseksüel olarak annesiyle evli olması. Ben onların ilişkisine kuma gitmişim. Anlattığım her şey buraya bağlandı. Annesine büyük öfke duyuyor içten içe ama suçluluk duygusu ağır basıyor diyor doktor. Ürkütmeden farkındalık yaratmak gerek durumuyla ilgili ama kendine döndürsen bile seni annesi olarak görmeye başlar bu profil dedi :/ kafam çok karışık

Bu arada sürekli iyi misin diye mesaj yağdırıyor evde beni bırakıp gittiği için, ailesiyle hiç anlaşamaz normalde umuyorum ki yarın itibariyle yaptığı saçmalığı iyice idrak eder...

Ya burada buna benzer konu açan bir üye daha vardı. Hatta o hamileydi. Eşi de doktordu sanırım. O yardımcı olabilir size ama nicki hatırlayamadım.

Çok zor. Ben de yaşadım bunları ve dikiş tutmuyor. Hep böyle devam edecek sürerse. Ve bir gün bitecek. Bence boşuna işkenceyi uzatmayın.
Siz ona üzülüp alttan aldıkça o zıvanadan çıkacak ve kendini hint kumaşı zannedecek.
Kendinize bu kötülüğü yapmayın.
İnsanlar ne düşünür diye düşünmeyin. Bitirip kurtarın kendinizi.
Hepsi tecrübeyle sabit.

Boşanın, yaşıtınız biriyle evlenin bence. Adam 44 yaşında, basbayağı yaşlı cinsellik işi zor yani. Hem problemli, hem yaşlı uğraşılacak dert değil.

merhabalar,
Keşke bu foruma böyle bir konu için yazmasaydım. Yeni evliyim hemen çocuk düşünüyorduk, yaşımız var (ben 35 eşim 44 yaşında) ilk evliliğimiz.
Eşimle çok hızlı evlilik kararı aldık ben biraz daha uzamasını istedim ama annesi yeminler ederek bizi apar topar everdi. Evliliğimiz süresince hiç yeni evli gibi olamadık. eşim uzaklaştıkça uzaklaştı. cinsel hayatımız yok. iş seyahatleri uzadıkça uzadı. toplasam 10 gün evli geçirmişizdir. en son onun ilgisizliğinden kaynaklı bir tartışma yaşadık ve 2 haftadır da dargındık. bana yalvararak onu terk etmememi söyleyen adam ben şimdi toparlayalım dedikçe boşanmak istiyorum diyor. Bayram için ailesine biletleri tek kişilik almış. Tanıştığımızda ilaç kullanıyordu geçen hafta doktoru yeni ilaçlar da eklemiş. sanki onun gücüyle duygusuz gibi davranıyor. ben şu an robot gibiyim bir şey hissetmiyorum sana ilgim bitti diyor. çıldırmak üzereyim. 40ından sonra evlenince alışamayıp sendroma girdiğine emin gibiyim fakat kabul etmiyor hiçbir şekilde orta yolu. psikiyatristinden randevu aldım başka önerisi olan var mıdır? akıl sağlığı yerinde olsa çoktan gurur yapıp gitmiştim ama bu adam daha birkaç hafta öncesinde beni pamuklara sarıyordu :KK43: ne yapsam bilemiyorum. ailesine söylemedi henüz. bayramda da işi vardı gelemedi diycekmiş. blöf mü beni mi deniyor kararlı mı anlamadım. en yakın arkadaşı otur asla bir yere gitme gidecekse o gitsin dediği için evimdeyim ama yaşadığım üzüntüyü tahmin eder misiniz bilmiyorum. ağlamaktan mahvoldum bir haftada 5 kilo vermişim bir yol gösterin nolur
Canım tabi ki boşanmayı kabul etmeyin yaşınız olgun da olsa evliliğin ilk ayları hatta birkaç yılı sancılı geçebiliyor.Tabi bu bütün evlilikler öyledir diyemeyiz.
Ama sizin ki öyle gibi.
Biraz sabırla sizinde evliliğiniz oturacak
Belki eşinizin tedavisiyle ilgili de olabilir bu bir dönemdir geçeceğine inanın ve Kayınvalideniz den destek alın.Toparlayacağinıza inanıyorum.

Back
X