2 ayda seni seviyorum denir mi?

litha

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
1.195
2.212
333
Ankara
Merhabalar, 2 aydir gorustugum biri var. Sorun su ki henuz birbirimize seni seviyorum falan demedik. Ben duygularimi ifade edemem davranislarimla belli ederim diyor kendisi. Ben de davranislarindan benden hoslandigini gayet net anlayabiliyorum zaten sevgiliyiz bildigin. Ama bunu soylememesini ben bayagi takmisim aslinda ve sarhosken sen bana neden seni seviyorum demedin diye bir mesaj attim :olamaz: su an sarhossun garip sorular sormaya basladin sonra konusalim dedi bana ve daha sonra telefonda bana boyle tuhaf bi soru sordun diyip guldu. Ben ilk basta oyle flortlesiyoruz falan diyordum kendisi sevgili triplerine girdi ve genel olarak cok da ilgilidir benimle ama niye bunu soylemiyor? Ben mi aceleciyim yoksa aramizdakini sadece takilmak olarak mi gormeye basladi kafam karisti.

Bıraksanız da içinizden geldiği anda söyleseniz? Bunun iki ay sınırı, üç hafta kuralı, bir sene adeti yok.
Oyle de iste sarhosken mesaj atmis bulundum salak gibi ve en azindan o zaman olur mu oyle sey falan deseydi. Soylemedigine gore sevmiyor diye dusundum

İlişkiler kendine özgüdür, binbir çeşittir tıpkı kişilikler gibi. Bunun ay gün hafta sınırı, şu ayda şunu yapar çizelgesi yok.
Akışına bırakın, keyfinize bakın, ilişkinizi yaşayın. Adamı darlamayın, kendinizi de gereksiz yere strese sokmayın.

Niye denmesn ki 2. ayimizin sonuna dogru ben evlilik teklifi aldim

cok saçma konuşmuş sanki nedemek saçma soru sordun 2 ay bu 2 gun değil davranışlarına bakın durusu ne sekilde anlayın takılmak gibiyse vurun tekmeyi sizde seviyosunuz kı garibinize gitmiş bi gariplik var yani

Oyle de iste sarhosken mesaj atmis bulundum salak gibi ve en azindan o zaman olur mu oyle sey falan deseydi. Soylemedigine gore sevmiyor diye dusundum

Kimi bu cümleyi kolay telaffuz eder, kimi edemez. Öyle nezaketen "O söyledi, ben de söyleyeyim" diye de söylenmez. Yani en azından ben söylemem o havaya girmem gerekir. Bu sevmediği anlamına gelmez, o modda olmayabilir. Takılmayın, ilişkinize bakın. Sevip sevmediğini hareketlerinden görürsünüz nasılsa bir süre sonra.

Ama seni seviyorum demiyosun diyince gulup konuyu kapatmasi kotu olmamis mi :KK14: sevse o an soyleyebilirdi sonucta degil mi
Bana baskiyla birisi Seni seviyorum dememi istese söyleyeceğim varsa da söylemezdim.
Hem siz istedi diye söylese size inandirici gelecek mi?
Bence akisina birakin..

2 aydır sevgilisiniz , ve siz sarhoşken bna neden beni sevdiğini söylemiyorsun diyorsun..
Ve flörtünüz bunu garip mi buluyor ??
Sevdiğini söylemeyecekse at o 2 ayı çöpe :63:

Bence de sevgili olarak bakmıyor gibi olaya. Ona göre hala flört ya da belki henüz o bile değil.

Henüz sevmiyordur? İki ay bazı insanlara göre sevgi beslemeye yetecek bir zaman değil.

İki ayda seni seviyorum diyen erkeğe inanmam diyenlerden de zamanında çok ayrilmisligim var yalan lafa gerek yok kalpten olsun geç olsun

Her yiğidin yoğurt yeyişi farklıdır.
Belki sevmiyor dile getirmeyi, belki onun için daha erken, belki de sevgisinden emin değil vs.
Bırakın kendi ne zaman isterse söylesin.
Mesela benim eşim her gün işe giderken ve uyurken mutlaka söyler. Klişe gibi bizde artık. :)
Kimi erkekte özel günlerde filan söyler. :)

Akışına bırakın, kafanıza takmayın. Demek ki filmlerdeki gibi olacak :KK53: Hani erkek böyle beklenmedik anda seni seviyorum der. Kadın şaşırır “Aman Tanrım Canıtın ben de seni seviyorum” öpüşmeler mucuk mucuk sonra ömür boyu mutluluk. Ya da kadın “hmm tamam” der, adamın kalbi kırılır. Hüzünlü bakışmalar...

Her neyse demek istediğim şey eğer birlikte mutluysanız bu konuyu kafanıza takmayın.

Back
X