• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ayda seni seviyorum denir mi?

Merhabalar, 2 aydir gorustugum biri var. Sorun su ki henuz birbirimize seni seviyorum falan demedik. Ben duygularimi ifade edemem davranislarimla belli ederim diyor kendisi. Ben de davranislarindan benden hoslandigini gayet net anlayabiliyorum zaten sevgiliyiz bildigin. Ama bunu soylememesini ben bayagi takmisim aslinda ve sarhosken sen bana neden seni seviyorum demedin diye bir mesaj attim :olamaz: su an sarhossun garip sorular sormaya basladin sonra konusalim dedi bana ve daha sonra telefonda bana boyle tuhaf bi soru sordun diyip guldu. Ben ilk basta oyle flortlesiyoruz falan diyordum kendisi sevgili triplerine girdi ve genel olarak cok da ilgilidir benimle ama niye bunu soylemiyor? Ben mi aceleciyim yoksa aramizdakini sadece takilmak olarak mi gormeye basladi kafam karisti.
Iki saat sonra söyleyenler. Fazla da şey yapmamak lazım.

Ay tavir falan o kadar tanidik geldi ki gidip diger konulariniza baktim olabilir mi diye, eski sevgilim de ayni bunun gibi bi seydi cunku:halay: sehir yuksek lisans is falan ayni seyler hep, ama benim eski sevgilim 30 31 yasina gelmistir simdi, o tutmadi :D
Diyecegim o ki, iliskiden iliskiye bayagi degisebiliyor o dinamikler tabii, soyleyip soylememesinden ziyade tavirlarini goz onunde bulundurun siz.
Ha inatla soylemedigi icin ben asiri sinir olmustum kendisine, 5.ayimizda mi ne anca soylemisti, o surecte de hic hos seyler yasamamistik. Dolayisiyla sizin de kafaya takmamaya calismanizi tavsiye edebilirim sadece, beni de iliskimizi de cok yipratmisti cunku o surec. Yani oyle olmus olsa gerek ki ayrildik sonunda:KK53:

Zorla sevildiğini soyletmeye calismak gerçekten itici. İçten geliniyorsa zaten söylenir. Karşıdaki istedi diye seni seviyorum diyecek erkekten/kadindan kacmak gerek.

Merhabalar, 2 aydir gorustugum biri var. Sorun su ki henuz birbirimize seni seviyorum falan demedik. Ben duygularimi ifade edemem davranislarimla belli ederim diyor kendisi. Ben de davranislarindan benden hoslandigini gayet net anlayabiliyorum zaten sevgiliyiz bildigin. Ama bunu soylememesini ben bayagi takmisim aslinda ve sarhosken sen bana neden seni seviyorum demedin diye bir mesaj attim :olamaz: su an sarhossun garip sorular sormaya basladin sonra konusalim dedi bana ve daha sonra telefonda bana boyle tuhaf bi soru sordun diyip guldu. Ben ilk basta oyle flortlesiyoruz falan diyordum kendisi sevgili triplerine girdi ve genel olarak cok da ilgilidir benimle ama niye bunu soylemiyor? Ben mi aceleciyim yoksa aramizdakini sadece takilmak olarak mi gormeye basladi kafam karisti.

Biz yaklaşık bir aylık sevgiliyken eşim sevdiğini söylemişti romantik bi zamanda ,çok hoşlandığımı biliyordum ama bana biraz erken gelmişti,ben de çok seviyorum çıkmıştı ağzımdan,kesinlikle ay garip oldu bik bik demezdim heralde bi parça bile olumlu bişiler hissediyorsan kırılmasını istemezsin ki karşındakinin. Bu kamil sizi arkadaş filan mı görüyor ki keh keh gevşek gevşek sonrasında böyle bi tepki veriyor. Bence aranızdakilere aynı yerden bakmıyorsunuz.

Şu an sadece hoşlanıyor olabilir. Sevse söylerdi. İnsan sevgisini söylemeden duramaz.

Daha bir kac haftadir tanisip gorusup, askim askim diye konusan insanlari cok sevimsiz bulmusumdur :D

Iki ay ortalama bir sure. Ilgili ve sevecense bekleyin derim. Soyledigi zaman hic degilse oyle agzina sakiz olmus, her ciktigi kisiye soylenen soz degil, size ozel ve gercek oldugunu bilirsiniz

Back
X