• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ayda seni seviyorum denir mi?

Ne iki ayı? Ben onbeşinci dakikada bile söyleyebilirim :)
Bir keresinde Sultanahmet'te bir turiste aşık olup, eve 'seviyorummm uleeynn' diye gelmiştim :halay:
Ama sorman çok da doğru olmamış. Madem böyle şeyler hissediyorsun, sen soyleseydin-ima etseydin keşke.

Bence 2 ay yeterli bi zaman birini sevdigini anlamak icin.yani en azindan cok hoslandigini anlamak icin en azindan kesinlikle yeter. 2 aydir konusuyosunuz ve sevgili gibisiniz ama hoslanti falan cikmiyosa agzindan bence bi problem var gibi. Cunku sevgili gibiyiz diyorsun?.... Bu adam bi tuhaf geldi bana senin isteklerini bilip gordugu halde karsilik vermiyor. Kalbini kirmaz ins.

Bence sevgili değilsiniz yani ben o enerjiyi alamadım. Orda illa seni seviyorum demeside gerekmezdi daha alltan alıcı yapıcı davranabilirdi. Konuyu kapatıp geçiştirmesi hoş değil.

Merhabalar, 2 aydir gorustugum biri var. Sorun su ki henuz birbirimize seni seviyorum falan demedik. Ben duygularimi ifade edemem davranislarimla belli ederim diyor kendisi. Ben de davranislarindan benden hoslandigini gayet net anlayabiliyorum zaten sevgiliyiz bildigin. Ama bunu soylememesini ben bayagi takmisim aslinda ve sarhosken sen bana neden seni seviyorum demedin diye bir mesaj attim :olamaz: su an sarhossun garip sorular sormaya basladin sonra konusalim dedi bana ve daha sonra telefonda bana boyle tuhaf bi soru sordun diyip guldu. Ben ilk basta oyle flortlesiyoruz falan diyordum kendisi sevgili triplerine girdi ve genel olarak cok da ilgilidir benimle ama niye bunu soylemiyor? Ben mi aceleciyim yoksa aramizdakini sadece takilmak olarak mi gormeye basladi kafam karisti.
Bazi insanlar duygulariyla konusur. Seni seviyorum demez belki . Sen hissettirdiklerine bakacaksın;)

Herkesin kişiliği farklı bazısı öyle duygular besler ki 1 hafta sonra söyler bazı 3 ay sonra önemli olan anlaşmak mutlu olmak değil mi ? Anın tadını çıkarmaya bakın neden böyle şeyleri kafanıza takıyorsunuz? Ancak karşıdaki kişinin bana çok saçma bir soru sordun demesi bana tuhaf geldi neden saçma olsun ki ? Demek istemeyebilir ancak bu şekilde yaklaşım benim hoşuma gitmezdi

Merhabalar, 2 aydir gorustugum biri var. Sorun su ki henuz birbirimize seni seviyorum falan demedik. Ben duygularimi ifade edemem davranislarimla belli ederim diyor kendisi. Ben de davranislarindan benden hoslandigini gayet net anlayabiliyorum zaten sevgiliyiz bildigin. Ama bunu soylememesini ben bayagi takmisim aslinda ve sarhosken sen bana neden seni seviyorum demedin diye bir mesaj attim :olamaz: su an sarhossun garip sorular sormaya basladin sonra konusalim dedi bana ve daha sonra telefonda bana boyle tuhaf bi soru sordun diyip guldu. Ben ilk basta oyle flortlesiyoruz falan diyordum kendisi sevgili triplerine girdi ve genel olarak cok da ilgilidir benimle ama niye bunu soylemiyor? Ben mi aceleciyim yoksa aramizdakini sadece takilmak olarak mi gormeye basladi kafam karisti.
Zorla söylenecek bir şey değil ki bu. Siz istiyorsunuz diye söylemesi çok anlamsız olmaz mı? Her ilişki için farklıdır kesin bir süresi yok. Bazısı bir yılda söyler bazısı 3 günde

Ben 2 ayda değil 2 günde söyledim. Hem de öyle kuru kuru “seni seviyorum” şeklinde de değil böyle aşkından geberiyom tarzında bir söylemdi. Şimdi kendisi içerde çocuğu uyutuyor. :KK53:

Buradaki asıl soru bunun süresi, kıstası değil de adamın size verdiği cevap olmalı bence. Diyesi yoksa bile daha sempatik şekilde geçiştirebilirmiş. Ben cevaptan hoşlanmadım.

Herkesin kişiliği farklı bazısı öyle duygular besler ki 1 hafta sonra söyler bazı 3 ay sonra önemli olan anlaşmak mutlu olmak değil mi ? Anın tadını çıkarmaya bakın neden böyle şeyleri kafanıza takıyorsunuz? Ancak karşıdaki kişinin bana çok saçma bir soru sordun demesi bana tuhaf geldi neden saçma olsun ki ? Demek istemeyebilir ancak bu şekilde yaklaşım benim hoşuma gitmezdi
Evet ben de tavrina anlam veremedim acaba seni sevdigim ortada degil mi sacmalama mi demeye calisti :confused: cunku daha once bulustugumuzda ozlemisim seni dedim sonra cevap alamayinca sen ozlemedin mi yoksa diye sormustum ve ozlemesem isten cikip bu saatte niye yanina geleyim gereksiz sorular sorma demisti :KK70:

Evet ben de tavrina anlam veremedim acaba seni sevdigim ortada degil mi sacmalama mi demeye calisti :confused: cunku daha once bulustugumuzda ozlemisim seni dedim sonra cevap alamayinca sen ozlemedin mi yoksa diye sormustum ve ozlemesem isten cikip bu saatte niye yanina geleyim gereksiz sorular sorma demisti :KK70:
Belkide bu tür duyguları çok fazla dile getiremeyen biri olabilir mi acaba ?

Bence sevgili değilsiniz yani ben o enerjiyi alamadım. Orda illa seni seviyorum demeside gerekmezdi daha alltan alıcı yapıcı davranabilirdi. Konuyu kapatıp geçiştirmesi hoş değil.
Ya acikcasi ben de bu olaya bakinca sevgili degiliz galiba diyorum ama bunun disindaki tavirlari bayagi sevgili gibi. Surekli ilgilenir, benimle ilgili her detayi hatirlar hayatimi kolaylastirmak icin ugrasir falan. Kafam cok karisti ama galiba ciddi dusunmemem gerekiyormus

Ya acikcasi ben de bu olaya bakinca sevgili degiliz galiba diyorum ama bunun disindaki tavirlari bayagi sevgili gibi. Surekli ilgilenir, benimle ilgili her detayi hatirlar hayatimi kolaylastirmak icin ugrasir falan. Kafam cok karisti ama galiba ciddi dusunmemem gerekiyormus
Vardı bende de böyle tip hayatımda ki erkekleri kıskanırdı hesap sorardı fiziksel olarak yakın davranırdı. Bende gelin güvey olmustum kendi kendime. Bi gün beni hiç arayip sormadı bende noluyo sana diye çıkışmıştım, ee ne var bunda sevgili gibi her gün seni mi arıcam demişti ben şok :D sen ne pis adamsın deyip engellemiştim her yerden.

Bence siz sevgili olduğunuzu sanıyorsunuz ama adam öyle düşünmüyor. Kendi kendinize gelin güvey oluyor olabilirsiniz. 2 ayda insan demese bile saçmalama ye karşılık vermez flört ettiği birine. Bunu ancak arkadaşınız olan birine dersiniz, idare edersiniz yani. Adam da sizi idare etmiş.

belki sarhoş olduğun için ciddiye almamıştır. Yani senin ciddi söylediğini dusunmemistir ya da öyle özel bir cümleyi daha romantik bir ortamda kurmak istemiştir. sonrasında telefonda hatırlatmasi da buradan bakınca dalga geçer gibi duruyor ama ses tonu, bunu söyleyiş şekli vs. nasıl, sen daha iyi biliyorsun. belki de sana o konuşmayı hatırlatıp o soruyu sorarken ciddi olup olmadığını anlamak istedi? iki ihtimal var işte, ya şu an henüz o kadar yoğun hissetmiyor ya da çekiniyor.

özel olacak ama öptü mu seni? aranızda öyle duygusal yakınlık oldu mu diye soruyorum böyle bir şeyi söylemek için gayet uygun bir an çünkü. eğer öyle bir yakınlaşma olduysa utandığı ihtimalini ortadan kaldırabiliriz. Yani buna rağmen söylemiyorsa bence henüz sevdiğini düşünmüyor.

Back
X