- Konu Sahibi feylesof123
-
İlişkilerde yaş farkının önemi yok benim için:)) Ablacığım da da sorun yok.cevapladığın için teşekkür ederim öncelikle.İtiraf edeyim deneme amaçlı gönderdim arkadaşlık isteğini iyi ki de göndermişim ilk ciddi rejimim ve sonuna kadar bırakmayacağım duygusundayım şu anda çünkü diyet mantığı ile yapmıyorum gerçekten.Tavsiyelere her zaman açığım:))
benim için de sorun yok sadece saygısızlık yapmak istemem kimseye bende şaşırdım sizinle daha önce karsılasmadım neden gönderdi nerde beni takip etti diye düşündüm yani neyseki iyi oldu gercekten...bende daha önce cok deneyimim oldu ama hiç bu kadar hırslı olmamıştım hedefim suan 60 fakat 60 a düşünce de bırakmak yok sonrada 55 sonra 50 bakalım... ama şimdilik 60 bile yeter bna çünkü 87 kiloyla basladım... size tavsiyem onu bunu yemeyin diyemem çünkü insanız hepimiz kısıtlı yemeye calısın en önemlisi günlük 3-3.5 litre su için gercekten cok faydası var derlerdi inanmazdım ve tabi yeşil çay...bide ben günlük ne yediysem yazıyorum herseyi ama... onunda etkisi oluyo en azından fazla yiyince dur diyorum kendime ve son olarak akşam 6 dan sonra meyve bile yemeyin sadece su ve cay
Link gönderebilirsin canım
ben de 85 ile başladım canım 9 martta.şu an 77 kiloyum.Aynen sanki hayatıma su bile yeni girmiş gibi.yeşil çay günlük çayım oldu neredeyse.ballı sirkeli su da içtim ilk iki hafta sadece sabahları.Bence yağları eritmede ve bağırsakları düzenlemede başarılı ama abartmadan.ben bir tatlı kaşığı sirke bir çay kaşığı çiçek balı ile bir bardak ılık su içitim sonra bıraktım.ara ara farklı şeyler deniyorum mesela suyu alkali yapması için tarçınlı su içtim alerji yaptı bende hemen bıraktım çünkü amacım vücuduma zarar vermek değil sağlıklı zayıflamak.Uzattım galiba buda günlüğümün ikinci gününün ilk paylaşımı olsun:)))
iyi kilo vermişsin gercekten... o dediklerini bende yaptık hatta denemediğim şey kalmadı diyebilirim.. bugün gene isveç diyetine başladım bakalım sonuc ne olacak su bir hafta içinde en az 2 kilo vermek istiyorum... beni en cok zorlayan sirkeli su olmuştu ıyyyy aklıma gelince bile kötü oluyorum... estagfirullah burda içini uzun uzun dök bence ben okumaktan sıkılmam her mesajda bişiler öğreniyorum buda benim hosuma gidiyo bak bende uzattımgündz girmeedim nete anca fırsatım oldu neyse ablacım ben yatıyorum durmak pes etmek yok diyetimizi bozsak bile kaldıgımız yerden devam...iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?