2 aydır başladım sonuç 8 kilo

Biraz anlatayım 18 yaşımdan beri diyet yapmadım.o yıllarda bir kaç kez şok diyetler yaptım.en düşük kilom 58 di o da 20 ila 24 yaş arası ondan sonra gelsin kilolar arada kendi kendine 3,5i gitsin geri gelsin falan.Şimdi 38 yaşında 2 ay öncesine kadar 85 şimdi ise 77 kilolu ve hala kiloluyum.

2 ay önce ne oldu ki, hep internetten diyetlere bakıyorum 1 senedir liste çıkarıyorum falan ama sadece int gezinerek liste çıkarılarak olmuyor tabi:)))))

En sonra buralarda dolaşırken kalori sayımını gördüm hesapla topla çıkar hoşuma gitti.sitelere üye oluyorum onlar hesaplıyor falan.iki hafta sonra 2 kilo gitmiş iş ciddiye biniyor 6 hafta sonra 7 kilo gitmiş vaav.gerçi son hafta gram oynamıyor ne yapsak okuduklarından da feyz alarak bir gün vücudu şaşırttım serbest günle , geçen hafta da k flakese başladım Pazartesi cuma günü baktım aaaa 77 kilo.şimdilik bu kadar detaylara sorularla cevap verebilirim ve tabii k flakes bi hafta yeter dedim sıkıyor çünkü yeni arayışlara girdim tavsiyeleri bekliyorum.

iyi akşamlar abalcım( abla diyorum yasınız benden büyük ben 25 yaşındayım) öncelikle topiğin hayırlı olsun inş istediğimiz sonuclara ulaşırız benim tavsiyem durma noktasına gelince asla bırakmamak diyeti benim son 2 aydır 70-73 arası gidip geliyo en son 69u gördüm ama şimdi gene 70 neyse demek istediğim uzun sürüyo ama pes etme sakın 1-2 günlük detoks programı yapabilirsin mesela ayran detoksu harika bişey denemeni tavsiye ederim 2 günlük sadece... kırılma noktası için... 73 kilomu o kırmıştı çünkü onu yaptıktan sonra 73 sayısını görmedim bi daha

İlişkilerde yaş farkının önemi yok benim için:)) Ablacığım da da sorun yok.cevapladığın için teşekkür ederim öncelikle.İtiraf edeyim deneme amaçlı gönderdim arkadaşlık isteğini iyi ki de göndermişim ilk ciddi rejimim ve sonuna kadar bırakmayacağım duygusundayım şu anda çünkü diyet mantığı ile yapmıyorum gerçekten.Tavsiyelere her zaman açığım:))

benim için de sorun yok sadece saygısızlık yapmak istemem kimseye bende şaşırdım sizinle daha önce karsılasmadım neden gönderdi nerde beni takip etti diye düşündüm yani neyseki iyi oldu gercekten...bende daha önce cok deneyimim oldu ama hiç bu kadar hırslı olmamıştım hedefim suan 60 fakat 60 a düşünce de bırakmak yok sonrada 55 sonra 50 bakalım... ama şimdilik 60 bile yeter bna çünkü 87 kiloyla basladım... size tavsiyem onu bunu yemeyin diyemem çünkü insanız hepimiz kısıtlı yemeye calısın en önemlisi günlük 3-3.5 litre su için gercekten cok faydası var derlerdi inanmazdım ve tabi yeşil çay...bide ben günlük ne yediysem yazıyorum herseyi ama... onunda etkisi oluyo en azından fazla yiyince dur diyorum kendime ve son olarak akşam 6 dan sonra meyve bile yemeyin sadece su ve cay

ben de 85 ile başladım canım 9 martta.şu an 77 kiloyum.Aynen sanki hayatıma su bile yeni girmiş gibi.yeşil çay günlük çayım oldu neredeyse.ballı sirkeli su da içtim ilk iki hafta sadece sabahları.Bence yağları eritmede ve bağırsakları düzenlemede başarılı ama abartmadan.ben bir tatlı kaşığı sirke bir çay kaşığı çiçek balı ile bir bardak ılık su içitim sonra bıraktım.ara ara farklı şeyler deniyorum mesela suyu alkali yapması için tarçınlı su içtim alerji yaptı bende hemen bıraktım çünkü amacım vücuduma zarar vermek değil sağlıklı zayıflamak.Uzattım galiba buda günlüğümün ikinci gününün ilk paylaşımı olsun:)))

Son düzenleme:
1 yumurta ile hazırlanmış peynirli yumurta
domates salatalık
1 dili kepek ekmeği ve
bir elma
2 adet ceviz= yaklaşık 300 kalori

Akşam yine K flakes yemeyi düşünüyorum bari paketi bitireyim yazık olmasın.
Okuyan arkadaşlara zayıflama çabamdan ( diyeti asla kullanmayacağım:)))edindiğim bazı tecrübeleri de aktarmak istiyorum. Kendime de hatırlatmış olurum sürekli.

1-Kalori sayarak evet her şeyden yiyerek zayıflamış oluyorsunuz yavaş yavaş ama emin adımlarla.Ancak genel yağı unu tuzu şekeri az beslenmeyi unutmayarak.Yoksa bir çikolatalı gofret yersiniz hani şu ünlü markadan tam 875 kalori yani o gün sadece yukarıdaki kahvaltıya hakkınız kalır.

Merhaba ne güzel kilo vermişsiniz inş devamıda gelir benim size sormak istediğim bişey var kalori hesabını nerden yapıyosunız bende yapmak istiyorumda

Kalan günde yediklerim. 2 dilin light ekmek: 96 kl 160 gr ton balığı :304 kalori; salata :48 kl ; diyet bisküvi yarım paket:90 küsur kl.akşam 6 da k flakes:120 kl Toplamda:1050 falan. Pazartesiden sonrası için 3,5 günlük detoks diyeti yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar.

Son düzenleme:

iyi kilo vermişsin gercekten... o dediklerini bende yaptık hatta denemediğim şey kalmadı diyebilirim.. bugün gene isveç diyetine başladım bakalım sonuc ne olacak su bir hafta içinde en az 2 kilo vermek istiyorum... beni en cok zorlayan sirkeli su olmuştu ıyyyy aklıma gelince bile kötü oluyorum... estagfirullah burda içini uzun uzun dök bence ben okumaktan sıkılmam her mesajda bişiler öğreniyorum buda benim hosuma gidiyo bak bende uzattım gündz girmeedim nete anca fırsatım oldu neyse ablacım ben yatıyorum durmak pes etmek yok diyetimizi bozsak bile kaldıgımız yerden devam...iyi geceler

Sağol canım.Ben gerçekten listeyle diyet yapamıyordum ama şimdi vücudum acıkmamaya öyle alıştıki kilom vermem durursa hızlandırmak adına 2 haftalık falan bir diyet araştırıyorum.Bu arada 4 gündür akşamdan bir bardak suya bir ceviz kırıp atıyorum sabah suyunu içip cevizleri afiyetle yiyorum.Benim haftada bir anca çalışan bağırsaklarımı ciddi anlamda çalıştırdı.Tavsiye ederim.

Bir hafta içinde en az 2 kilo vermek istiyorum demişsin ama inan mümkün olsa da çok sağlıklı olmayabilir.Bak ben 1000 kaloriyi geçmiyorum 5 günde (geçen cuma 77 bugün itibari ile 76.400) 600 gr vermişim ve emin ol havalardayım:)) Kendini sıkma derim ben naçizane.

Başlangıç Kilo:84.900 ( 09 Mart 2013)
Şu anki Kilo: 76.400 ( 08 Mayıs 2013)
Yöntemler :6,7 hafta Kalori Hesaplama ile 1,5 hafta K Flakes ile birlikte kalori sayma

Veee bugün şu ana kadar yediklerim
1 Haşlanmış Yumurta:80 kalori
1,5 dilim lıght ekmek: 72 kalori
1 elma:60 kalori
5 adet badem:30 kalori
1 ceviz:27 kalori
Öğlen yemeği düşündüğüm
1 porsiyon taze fasülye:222

yediklerin cok güzel gercekten ama sen o 1 cevizi yedin ama ben yemeye kalksam 1 kase yerim...yani elimde bi liste olmayınca kendimi kaybediyorum o yüzden elimde bi liste olması lazım... ben de bu hafta 400 gr vermişim cok az buldum ve moralim bozuldu acıkcası ama gene de pes etmeyeceğim elbet bir gün bende 60 kilo olacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…