- Konu Sahibi feylesof123
-
Sanırım zayıflama macerası kişi kendini tanımaya başladıkça ilerliyor canım başarılı olacağımızdan eminim.Bu arada yediğim o ceviz akşamdan suya koyduğum ceviz:)) Yoksa bende ne tabaklar götürürdüm eskiden bir günde 500 grlık fındık poşetini bitirirdim gün boyu.Eskiden mi dedim ne eskisi tam 2 ay öncesine kadar.Çok azimli gördüm kendimi yazdıkça şaşıyorum gerçekten geçmişe.
amannn abla demicem yaa resmi oluyoz öyle... bende eminim canım benim hemde hiç bu kadar emin olmamıştım sağlıksız diyetler yapsam da kilolu olmaktan daha sağlılkıdır... kilonun zararlarını okudum da oooo dünya kadar hastalık... zamana bırakcaz artık suyum tek kurtarıcım ne kadar cok su içersem o kadar sağlıklı olacagımı biliyorum en azından... bende eski diyorum ama benimde miladım 1 ocak... o günden öncesini hatırlamak bile istemiyorum hele ki 31. aralıkta yediklerimi düşünemiyorummmmm son gün diye cok yemiştim neyse ki farkına vardık geç olmadan daha yasım küçük ve 2. bebeği düşünüyorum o yüzden bana şart oldu kilo vermek takrar kilolu olmak istemiyorum ne kadar zayıf hamile kalırsam o kadar iyi...
hmm evet ilginçmiş geceleri boşuna süt içirip yatırmıyorlardı demek bizi
tatlım başlığını her görüşte anlatım bozukluğu gözüme takılıyor inanır mısın
"2 aydır başlamak " yanlış! başlamak anlık bi eylemdir, süreç değil
"2 ay önce başladım" ya da "2 aydır diyetteyim" olmalıydı.
yolunda başarılar tatlımmmm
tek takipçim maviboncukcum da beni terketti( Ben şimdi kime yazsam menümü.Sevgili günlük ifadesi içinde biraz yaşlı hissediyorum kendimi. Hoş bugün pek bir şeyde yemedim ya kendimi mecburen akşama saklıyorum.
Sabah
1 yumurta
2 Dilim Kızarmış uno light ekmek(1'er çay kaşığı reçel sürülmüş)
1 bardak süt
Ara
1 havuç
2 adet diyet saman,pardon bisküvi
akşam
Zorunlu Lahmacun 2 adet yerim eğer eve gidince bir şeyler atıştırmazsam
eee ben burdayım ama sen yoksun gene arkadasımmm sonra trip atıyon bana haa
takipçilerin var merak etme canımtek takipçim maviboncukcum da beni terketti( Ben şimdi kime yazsam menümü.Sevgili günlük ifadesi içinde biraz yaşlı hissediyorum kendimi. Hoş bugün pek bir şeyde yemedim ya kendimi mecburen akşama saklıyorum.
Sabah
1 yumurta
2 Dilim Kızarmış uno light ekmek(1'er çay kaşığı reçel sürülmüş)
1 bardak süt
Ara
1 havuç
2 adet diyet saman,pardon bisküvi
akşam
Zorunlu Lahmacun 2 adet yerim eğer eve gidince bir şeyler atıştırmazsam
ne güzel kılo veriyorsun günlük 1000 cal mi alıyorsunBu arada tam 10 günde 1 kilo verebilmişim ama regl öncesi olması umut verici.Yaniii artık 76 kiloyuuuum
takipçilerin var merak etme canım
dönem dönem bakıp ne durumdasın izliyoruz
yani biri seni gözetliyo
ne güzel kılo veriyorsun günlük 1000 cal mi alıyorsun
ben kılo veremiyorum artık ve canım sıkılıyor bu duruma
neye saldıracağımı şaşırıyorum cal takibi mi yapsam spor mu yediklerime dikkat mi
hepsinden azar azar yapıyorum ama ilerleme ve istikrar yok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?