2 aydır deniyoruz ama gebe kalmıyorum acaba benmi cok heyecan yaptım. Doktora gittiğimde gerangi bi problem olmadıgını söylüyor.

kzkzaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2025
15
3
1
31
Selam arkadaslar 3 aydır evliyim 2 aydır çocuk düşünüyoruz. Ama gecen ay negatif çıktı. 2 hafta önce gögüs uclarımda hassasiyet oldu ve belim agrıdı. Adetime 3 gün var karnım agrıyo sizce gebe olabilirmiyim. Bidr beyaz akıntı geliyo acaba ben mi cok stres yaptım.

Doktor yumurtalıkların çok güzel dedi rahim duvarın iyi dedi ama. Cok takmamak lazım sanırım

2 ay çok erken. Bana da aynı şeyleri dedi doktor oldu çok şükür

Merhaba 2 ay çok erken sağlıklı bireylerde korunmasız düzenli 8 ay ilişki sonrası bile %70-80 hamile kalma oranınız var benim sağlıklı gebeliğe ulaşmam 1 sene 4 ayımı aldı bir problem olmamasına rağmen 2 seneye kadar doktorlar denemeyi kabul ediyor. Bu süreçte stres yapmayın ve her ay tüm ovülasyon haftanızı her gün ya da gün aşırı değerlendirin şansınız artacaktır. En kısa zamanda güzel haberlerle gelin inşallah

Sadece tavsiye yoksa herkesin kendi hayatı yaşınızın da küçük olduğunu tahmin ediyorum evliliğinizin tadını çıkarın. Çocuk sahibi olmak çok çok güzel inşallah bir gün tadın elbette ama her iki taraf için de ömürlük sorumluluk bir süre evliliğin tadını çıkarın sevgili gibi yaşayın çocuk olunca bana dua edeceksiniz :)

Güzel yorumlaeınız için öncelikle çok teşekkür ederim içim biraz rahatladı. Sizin adınıza cok sevindim Sağlıklı güzel ömrü olsun yavrucagınızın darısı başıma inş

Güzel yorumlaeınız için öncelikle çok teşekkür ederim içim biraz rahatladı. Sizin adınıza cok sevindim Sağlıklı güzel ömrü olsun yavrucagınızın darısı başıma inş

Çok haklısınız içşme evlat sevgisi girdi o yüzden tezcanlı davranıyorum stres yapıyorum

Ben 32 yaşında evlendim bana kalda evlenir evlenmez çocuk düşünüyordum ama eşim hele bi toparlanalım 1 sene falan diyince üzülüyordum sonuöta tek bir tarafnın isteğiyle olacak bir şey değil. 2. senemize yakın oldu çocuğum ve gerçekten çok güzel ama tabii ki zor hep derim iyi ki o 1 seneyi beklemişiz :) Diyorum ya tavsiye sadece ama daha tazecik evlisiniz kendinizi hemen çocuk yapmalıyız stresine sokmayın evli olmanın iki kişi olmanın tadına varın sonra da üç kişi olmanın tadını alırsınız inşallah. Rabbim gönlünüze göre versin

Doktor bir problem olmadığını söylemiş bende 10 aylık evliyim şuan önceliğim değişti tabii ama geçen aylarda 2 ay kadar korunmasız ilişki sonucu bendede olmadı sonrasında korunmaya karar verdik önceliklerimizde dolayı,üzülmüyorum. Sağlıklı beslenmek vitaminlerinizin iyi olması da çok etkiliyor.

Amin inşaAllah sizede sağlıklı huzurlu hayat diliyorum

Sizin içinde hayırlısı olmasını diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…