2 aydır eşimle ilişkiye girmiyorum

selda800

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
126
18
36
arkadaşlar yeni 2 aylık evliyim iki kere o olay oldu birincisi kızlık zarım delinmesi ikinciside ucu girdi aşırı kan geldiği için bıraktık doktora gittim zarn kalınmış ama iyi yerden delinmiş dedi birde p...si aşağı doğru girdiği için tahriş olmuş dik girmesi gerekiyor muş normal mi bu durumlar sizce yeni olan evliler hemen rahatca yapabiliyolar mı

arkadaşlar yeni 2 aylık evliyim iki kere o olay oldu birincisi kızlık zarım delinmesi ikinciside ucu girdi aşırı kan geldiği için bıraktık doktora gittim zarn kalınmış ama iyi yerden delinmiş dedi birde p...si aşağı doğru girdiği için tahriş olmuş dik girmesi gerekiyor muş normal mi bu durumlar sizce yeni olan evliler hemen rahatca yapabiliyolar mı
evliliğin ilk dönemlerinde kendinizi rahat hissedeceğiniz pozisyonları bulana kadar biraz zorlana bilirsiniz. eşinizin sabırlı sizinde sakin olmanız gerekiyor. problem yapılacak bir durum yok . herkes aşağı yukarı böyle şeyler yaşamıştır :) mutlu zamanlar geçirmenizi dilerim.

Hersey güzel olacak de ve sakin ol tekrar et ilişkiyi..

Hersey güzel olacak de ve sakin ol tekrar et ilişkiyi..

inşallah.doktor bekle 4-5 gün dedi psikolojik bi durum değil bence ondan korkuyodum ama doktır vajinusmus fln olsan böyle gelip muayene koltuğuna oturamazdın dedi zarım kalınmış acı verdi çok o yüzden korkuyorum tekrar acıyo dye zaten aşağı doğru yaptığı için ikincisinde yara olmuş

evliliğin ilk dönemlerinde kendinizi rahat hissedeceğiniz pozisyonları bulana kadar biraz zorlana bilirsiniz. eşinizin sabırlı sizinde sakin olmanız gerekiyor. problem yapılacak bir durum yok . herkes aşağı yukarı böyle şeyler yaşamıştır :) mutlu zamanlar geçirmenizi dilerim.

Böyle durumda insan kendini kötü hissediyor acı cekiyorum olmazsa evlilikte olmaz soruyorum çevreme nasıldı ağrı oldu mu dye herkes gayet normaldi fazla acımadı gibişeyler söyleyince bende cok üzülüyorum bende sorun var dye doktor normal dyo ama ne biliyim zormuş kadın olmak.Anestolu kullanıcam az da olsa hafifletir inşallah 27 yaşındayım bu zamana kadar hiçbi erkek oramı görmedi elletmedim bile böyle seyler normal gbi geliyor

Böyle durumda insan kendini kötü hissediyor acı cekiyorum olmazsa evlilikte olmaz soruyorum çevreme nasıldı ağrı oldu mu dye herkes gayet normaldi fazla acımadı gibişeyler söyleyince bende cok üzülüyorum bende sorun var dye doktor normal dyo ama ne biliyim zormuş kadın olmak.Anestolu kullanıcam az da olsa hafifletir inşallah 27 yaşındayım bu zamana kadar hiçbi erkek oramı görmedi elletmedim bile böyle seyler normal gbi geliyor[/bak canım Söylediklerimi yaparsan belki faydası olur.bephantol krem i bolca eline al Fındık kadar da elma Ağrı hissettiğin noktaya sür ve masaj yap.gun de iki kez yap ve ilişkiye girmeden önce de hem kendine hem eşine sür bolca ..acı duyduğunda nefes al dinlen devam et,bol şans canım

X