Doğuma Hazırlık 2 ayim kaldi kizima isim bulamadim :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bütün yazdiginiz isimleri degerlendiriyorum arkadaslar...Ama bana sanki bebegimi kucagima aldigimda kesin karar verecegim gibi geliyor.Sanirim son ana kadar sürekli isim düsünücem...

İsim konusunda bizde sizin gibiyiz..2 ay kaldı ama kızıma hitap edeceğim bir isim bulamadık..benim beyendiklerimi eşim beyenmiyor onun kileri ise ben beyenmiyorum.aklımda bugünlerde olan bir kaç isim var..belki sana yardımcı olabilir.
büşra,beyza ,nihal,esma,pınar,ebru

merhaba hayırlısı ile doğurursun inşallah adını yüsra koy anlamı kolaylık, allahın adı ile iyi dilekler arapça bir isim ve kuranda geçiyor hoş farklı

Yüsra 'sol taraf' anlamına geliyor.. Isim olarak koymak bence pek mantıklı değil.
Yusra ise 'kolaylık' anlamına geliyor, fakat 'Allahın adıyla iyi dilekler' diye kesinlikle bir anlamı yok..

yüsra ismini duymustum degisik bi isim ama bana söylemesi zor geliyor aile büyüklerim telaffuz edemez bu benim icin önemli yoksa söyleyemediklerinde onlara kizacagimi cok iyi biliyorum kaydirigubbakcemile5

Tesekkür ederim canim... Sanada Allah kolaylik versin... Allah Kizina hayirlisiyla kavusmak nasip etsin... Paylasimin icin sagol...

Yüsra 'sol taraf' anlamına geliyor.. Isim olarak koymak bence pek mantıklı değil.
Yusra ise 'kolaylık' anlamına geliyor, fakat 'Allahın adıyla iyi dilekler' diye kesinlikle bir anlamı yok..

farsça sol taraf anlamında arapça insanlara iyi bir şey için dua edilirken önüne allah adı geldiği içinde allahın adı ile iyi dilekler anlamına geliyor kullanımdan dolayı

Ben kızım olursa adını Nisan koymak isterim
Eşim ve benim için özel bi anlamı olacağı için Nisan düşünüyorum

Bade ismi de çok hoşuma gidiyor
Bi arkadaşımın adı Bade
hatunun hem kendi hemde ismi çok güzel
Anlamı kutsal aşk'mış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…