Doğuma Hazırlık 2 ayim kaldi kizima isim bulamadim :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
beril , mislina, ildem, melis ,özge ,ceylin , alya , ırmak , ipek , ceren , ceyda , gülce , naz ,yudum , irem , çisil ilk aklıma gelenler bunlar inşallah ALLAH bize de nasip eder .......

tuana , tusem , ceylin , ecrin , reyyan , göksu , nazlım , aşkın , duru , berra , sıla , miray , melike, yaren, görkem , gökçe , yaprak , şebnem , belemir , beren , hayat , beray , yeşim , deren , deniz , belen ,aşkın , asya , kumsal ,tutku , lal , lara , meriç , niran , hazal , çisil , çisem ,rima ,rüya ,göknil , sahra ,serra , hayal ,ılgaz , nisan , peri ,tamay , umay ,selin , mina opuyorumnanaktan aklıma gelenler bunlar inş beğenirsin

benim bebişime melis öykü defne azra eylül ceren isimleri düşünmüştük eylül ceren koyduk şimdi çok seviyoruz bu ismi

kızım olursa EYLÜL yada DURU ismini koymayı düşünüyorum...belki bi fikir olur senin için...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…