Doğuma Hazırlık 2 ayim kaldi kizima isim bulamadim :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

valla canım ben de 32 haftalık oldum ara ara çatladım en sonunda eylül koymaya karar verdim eylül ayına yakın doğacağı için geçen bi arkadaşım doğum yaptı o da değişik isim bulcam diye 10 gün isimsiz kaldı çocuk :)):CüvCüv:

BıZDE VAZGEÇTıĞıMıZ ıKı ıSMDEN SONRA ŞıMDı BEREN de DURAKLADIK BAKALIM DEĞıŞMESSE YıNE BEREN OLCAK GALıBA :)

5 yaşında bir oğlum var adı Berke Umut
Bazen bende düşünüyorum ileride kızım olursa aceba ne koyarım diye aklımdan geçmiyor değil hani :kedi:Sağlıklı olsun deriz,eli ayağı düzgün olsun deriz ama içimden hep ileride kızım olması geçer..
Eğer kızım da olursa ismini Berfin koymak istiyorum,Rabbim nasip ederse inşallah:Saruboceq:

slm bebegin hayirli olsun.benim 1 oglum var(ege) ve su an 2. ye hamileyim 7 haftalik tabiki cinsiyeti henüz belli degil allahim insallah banada saglikli,hayirli bir kiz evladi nasip eder
isimler:
sude,helin,eylül,azra,ceren,nihan,ilgin,beril,berra,berfin,ezgi,nisa,öykü,ece,pelin,rana,deren,sena,serra,belin,ipek,alara,nehir,idil,dilan,melina,ceylin :CüvCüv:

melina ne demek ? merak ettim :)

canım kuzenim kızına asel ismini koydu. bir anlamı bal diğer anlamı ise cennette bulunan bir çiçek adıymış. bence ismi hoş ve fazla duyulmamış bir isim.

ben hamileyken kızımın adının Türkçe olmasını istedim Arapça farsça ve biçok dilde isimler koyuyoruz ama kendi özümüz olan Türkçe isimler koymuyoruz.Hemşerin olarak sana isim şunları önerebilirim-GÖKSU-GÜLCE-ALMıLA-GÖKÇE isimlerini beğeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…