2 aylık bebeğimde beyaz kan düşüklüğü

kb123456

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2022
45
189
23
31
Herkese merhaba. 2 aylık bir oğlum var rutin kontroller için kan alındı. Neu değeri yani beyaz kan değeri 1.06 çıktı. Doktor hafif düşük önemli bişey değil bi daha ki ay tekrar kan alır bakarız dedi ama internette o kadar çok şey yazıyo ki kafayı yiyecem. Konu hakkında bilgisi olan tecrübesi olan var mı acaba

Doktorunuza güvenin. İçiniz rahat etsin istiyorsanız sonuçları alıp başka bir doktora daha gidin.

İnternete araştırmayın.
Doktorunuzun söylediği rutin kontrollere devam edin. Eğer doktorunuzdan emin değilseniz bir başka doktora daha sonucu gösterin isterseniz.

Araştırmayın. Google'a göre immün yetmezliği, kanser vs 😂 Akraba çocuğunda da düşük çıkıyor ama bir sağlık sorunu yok. Doktor normal demiş.

Ben kendi şikayetlermi internete yazınca bile oyle seyler çıkıyor ki size su an bu yorumu yazamam gerek :( arastırmayın internetten , bir şey olsa doktor söyler zaten

İlk aylar hep böyle hastanede geçiyor doktorda bir sıkıntı görmemiş. Normal yani olabiliyor. İnternetten araştırmayın derim.

Ben gecen gun midemin agriyiş seklini yazdim 4 evre kanser ciktim Google teshisi koydu. Allahim evlerden irak ya hic bakma vallahi.doktoruna guven ama icine sinmiyosa baska doktora git

Back
X