Çocuk Hastalıkları 2 Aylık Bebeğimde Göbek Fıtığı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

esinti2

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
363
320
23
34
Iyi akşamlar arkadaşlar. Maalesef Bebeğimde durum bu.
20 Günlükken gaz sancısı olduğundan dolayı cok Ağlamıştı bi gün o zaman göbeği hafif çıkt
20161011_142644.webp
ı. Aile hekimi ve başka 2 çocuk doktoruna daha gösterdim. Çocuk doktoru göbeğin yumuşak olduğunu zamanla küçülecegini ve para sargı bezi vs. sarmama gerek olmadığını söyledi.
Fakat küçülmek yerine aksine göbek daha çok büyüdü ve bu hale geldi. Yarinda çocuk cerrahisine götüreceğim bakalım o ne diyecek .
aranızda çocuğu göbek fıtığı olup cerrahi müdahele gerekmeden kapanan oldu mu ?

Bilgim yok. Konunuz yukarıda kalsın diye yorum yapıyorum. Allah şifa versin.

Bizimde ayni durumda doktorumuz gecebilecegi soyluyor brazda aciklik oldugunu soyledi 2 yasindan once mudahale olmaz bogulmazsa dedi

Iyi akşamlar arkadaşlar. Maalesef Bebeğimde durum bu.
20 Günlükken gaz sancısı olduğundan dolayı cok Ağlamıştı bi gün o zaman göbeği hafif çıktEki Görüntüle 1896318 ı. Aile hekimi ve başka 2 çocuk doktoruna daha gösterdim. Çocuk doktoru göbeğin yumuşak olduğunu zamanla küçülecegini ve para sargı bezi vs. sarmama gerek olmadığını söyledi.
Fakat küçülmek yerine aksine göbek daha çok büyüdü ve bu hale geldi. Yarinda çocuk cerrahisine götüreceğim bakalım o ne diyecek .
aranızda çocuğu göbek fıtığı olup cerrahi müdahele gerekmeden kapanan oldu mu ?
Benim bebegimde 2 aylik benimkindede vardı 2haaftA ben düğme Y apistirdim actim baktim gecmemis sonra tekrar sadece bant yapistirdim doktor görünce bu birşeye yaramaz bagirsak dugumlenmesi olur dedi ben 2 gun unuttum sonra çıkardım gecmisti bant damar yoluna yapistirdikleri sert bantlardan

Back
X