Çocuk Hastalıkları 2 AYLIK BEBEĞİMDE KALÇA GELİŞİM GERİLİĞİ

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Mavi_umut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
3
0
mrb arkadaşlar kızım 2 aylıkken usg sonucu kalça gelişim geriliği çıktı 1 ay boyunca gece gündüz 24 saat boyunca pavlik bandajını kullandık ve sonuç düzelmemişti. diyarbakır da bir profesöre götürdük o da çıkık olmadığını yalnızca gelişim geriliği olduğunu söyledi 3 aydır onun tedavisini uyguluyoruz yani pavlık bandajını ve hiçbir düzelme yok eğer bu ay da düzelmezse alçı ya alacağını söyledi ne yapacağımı bilmiyorum kızım şuan 6. ayında ve çok huzursuz hareketlenmek istiyor ama bandajdan dolayı hiçbirşey yapamıyor bizimle aynı durumda olan var mı lütfen yarımcı olun ayrıca öerebileceğiniz bir doktor var mı

cnm yaa çok geçmiş olsun bebegin şimdi nasıl düzelme oldumu sonraki aşamalarda
benim de kızımda kalça çıkıgı var suan 4.5 aylıgız .pelvik bandaj kulllandık 4 hafta sonra başka bir ortaapediste göstedim bu şekilde olmaz dedi abdüksiyon cihazı verdi.1 ay sonra kontrolumuz var 6 aydan sonra ameliyat diyor doktorlar. siz bu şüreçlerden geçmişsiniz herhalde nasıl oldu anlatır mısın cnm

cnm yaa çok geçmiş olsun bebegin şimdi nasıl düzelme oldumu sonraki aşamalarda
benim de kızımda kalça çıkıgı var suan 4.5 aylıgız .pelvik bandaj kulllandık 4 hafta sonra başka bir ortaapediste göstedim bu şekilde olmaz dedi abdüksiyon cihazı verdi.1 ay sonra kontrolumuz var 6 aydan sonra ameliyat diyor doktorlar. siz bu şüreçlerden geçmişsiniz herhalde nasıl oldu anlatır mısın cnm
2009 yilinda oglum 7 ay pavlik bandaj kullandi.Her iki kalca icinde sikinti cok buyuktu Rabbimin yardimi ile dogru dr ile astik bu sureci hangi sehirdesin ist dr ismi onerebilirim bandaj takiliginda dort aylikti dogru tedavi onemli ins sagliklarina kavusur bebisler...

2009 yilinda oglum 7 ay pavlik bandaj kullandi.Her iki kalca icinde sikinti cok buyuktu Rabbimin yardimi ile dogru dr ile astik bu sureci hangi sehirdesin ist dr ismi onerebilirim bandaj takiliginda dort aylikti dogru tedavi onemli ins sagliklarina kavusur bebisler...
sadece bandaj tedavisi ile iyileşmişsiniz biz şimdi fotodaki şekilde pavlık bandaja geri döndük kayseride
prof. dr.
12039266_164831087189981_4630039905625535907_n.jpg
ali baktıra tedavi oluyoruz. bu son ayımız eger fdüzelme olmazsa alcıya alacaklar siz hangi dr. da tedavi oldunuz derstek ooldugunuz için teşekkürler.
12039266_164831087189981_4630039905625535907_n.jpg

sadece bandaj tedavisi ile iyileşmişsiniz biz şimdi fotodaki şekilde pavlık bandaja geri döndük kayseride
prof. dr.Eki Görüntüle 1683085 ali baktıra tedavi oluyoruz. bu son ayımız eger fdüzelme olmazsa alcıya alacaklar siz hangi dr. da tedavi oldunuz derstek ooldugunuz için teşekkürler.
Eki Görüntüle 1683085
Slm cnm evet bandaj bizimki ile ayni gorunce o gunlere dondum.Biz Dr.Gazi Zorer e tedavi olduk sonrasinda bir cok kisiye de tavsiye ettim mumkun ise mutlaka goster cnm Gazi Bey'e...

tedavi kaç ayda sonuçlandı acaba
Slm mesajini cok gec gordum pavlik bandaj tedaviai yedi ay surdu sonra uc sene her yil kontrol simdi uc yil sonraya uzadi kontrol aralari.Ama hicbir seyi yok yani futbol oynayan kosan yuzebilen hicbirseyi yokmus gibi kontrollerede ergenlige kadar surecek dedi dr

X