- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
Ben dört aylıkken kaybettim. Kan pıhtılaşmasından şüphelenildi. Sizde kan pıhtılaşması olup olmadığına mutlaka baktırın.2 aylık bebeğimi 15 kasımda kaybettim. Kalbi durmustu mınıgımın. Sonuclarımı henuz almadım doktoruma 10 gun sonra gıdecegım. Bu konu hakkında tecrubesı olan var mı ? Hemen hamıle kalmak ıstıyorum ama suresı var mı bılmıyorum cook canım acıyor elım sureklı karnımda gezıyorum bılıyorum daha buyuk acı yasayanlar vardır elbette ama annelık duygusu sureye baglı degıl ınanın uyuyamıyorum yemek yıyemıyorum benı anlayan anneler yazabılır mı ???
Ne kadar oldu kaybedelı bebegınızı basınız sagolsunBen dört aylıkken kaybettim. Kan pıhtılaşmasından şüphelenildi. Sizde kan pıhtılaşması olup olmadığına mutlaka baktırın.
Çok çok teşekkür ederim eşimin testleri de benim testlerimde normal çıktı. Bu ay rahim filmi çekindim bi umut oldu içimde umarım ben ve benim gibi bekleyen, anneliği hak eden herkese rabbim anneliği nasip etsin. Bir daha ki doktor görüşmem de soracağım bunları.İnşallah en kısa surede kalırsınTum tahlıllerını yaptırıyorsan ve doktorunla duzenlı gorusuyorsan bır ıkı ılac yanı vıtamın soylıcem ama doktoruna danısmadan kullanma dozunu onlar belırlıyor ve ınsallah ıse yarar
Evet annelıgı hakeden herkes bu mutlulugu yasasın ınsallahÇok çok teşekkür ederim eşimin testleri de benim testlerimde normal çıktı. Bu ay rahim filmi çekindim bi umut oldu içimde umarım ben ve benim gibi bekleyen, anneliği hak eden herkese rabbim anneliği nasip etsin. Bir daha ki doktor görüşmem de soracağım bunları.
Amin inşallah paylaşmak nasip olur. Böyle güzel dilekler almak ne kadar güzel inşallah siz de hemencik hamile kalırsınız.Evet annelıgı hakeden herkes bu mutlulugu yasasın ınsallahSor lutfen hıcbır zararı olacagını sanmam hucre guclendırıcı yenıleyıcı ama dozlarını doktorun belırleyebılır Ve ınsallah guzel haber alırsan bızlerlede paylas hepımıze umut olursun
İnşallah canım benım inşallahAynı durumu 3 hafta oncesi bende yaşadım. 8 haftalıkkende 7 haftalık gibi gözükürdu utrasyonda kalbi durmuş ilk Hamileliğimdi bir daha aynı sorunları yaşamayız umarım
Malesef gecen hafta kanamam oldu adet kanaması degil baygınlık geçirdim hatta sonra tekrar kürtaja aldılar başa dündüm. Parça kalabiliyor kürtajdan sonraİnşallah canım benım inşallahİlk regl donemını gecırdın mı ?
Allah razı olsun bir yıl oldu. Tüp bebekti. Şimdi tekrar hamileyim, kan sulandırıcı kullanıyorum. Rabbim size de yeniden nasip etsin inşallahNe kadar oldu kaybedelı bebegınızı basınız sagolsun
İnşallah basın bile agrımadan alırsın bebegını kucagına allah onlara saglıklı huzurlu bır omur versınAllah razı olsun bir yıl oldu. Tüp bebekti. Şimdi tekrar hamileyim, kan sulandırıcı kullanıyorum. Rabbim size de yeniden nasip etsin inşallah ♥
Bir buçuk ay oldu su anda kendi işlerimden dolayi düşünmüyoruz ama aralik gbi korunmayi birakmayi dusunuyoruz.İnsan o hevesi tatti mi bir daha yasamak istiyor ayni seyleri.Doktora sordum işte kan uyuşmazlığından veya tiroitden vs. Duser mi diye yok dedi sagliksiz gebelik olduğu için vucut atıyor dedi yani ilki boyle oldu diye dgerleride ayni sekilde olacak diye birsey yok dedi.İstersen parca alip incelettirelim ama buyuk ihtimalle birsey cikmaz dediSiz yeni mi kaybettiniz meleğinizi??? Yeniden hamilelik için araştırma yaptınız mı sebep neymiş neden olmus ve en siz hemen dusunuyor musunuz ?
İnşallah en kısa surede guzel haberler alırsın ve guzel saglıklı bır surec gecırırsınBir buçuk ay oldu su anda kendi işlerimden dolayi düşünmüyoruz ama aralik gbi korunmayi birakmayi dusunuyoruz.İnsan o hevesi tatti mi bir daha yasamak istiyor ayni seyleri.Doktora sordum işte kan uyuşmazlığından veya tiroitden vs. Duser mi diye yok dedi sagliksiz gebelik olduğu için vucut atıyor dedi yani ilki boyle oldu diye dgerleride ayni sekilde olacak diye birsey yok dedi.İstersen parca alip incelettirelim ama buyuk ihtimalle birsey cikmaz dedi
Amin canim,Allah bana san,tüm isteyen herkese en guzeliyle sagliklisiyla nasip etsinİnşallah en kısa surede guzel haberler alırsın ve guzel saglıklı bır surec gecırırsın
Benim de bebegimin 3 aykikken kalbi durmuştu. Kürtaj oldum.
Üç ay sonra hamile olduğumu öğrendim.
Kalmak için de bir şey yapmadım. Rabbim ol deyince oluyor. Verince veriyor, alınca alıyor
Büyük kızım 6 yaşında küçük kızım 1 yaşındaNasıl mutlu oldum boyle okuyunca ıcım acılıyor sımdı kacıncı ayınızdasınız ınsallah saglıkla alın kucagınıza
İnşallah canım inşallahİnşallah basın bile agrımadan alırsın bebegını kucagına allah onlara saglıklı huzurlu bır omur versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?