2 aylık bebeğimi kaybettim yeniden anne olmak istiyorum tecrübesi olanlar yazsın lütfen🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ben dört aylıkken kaybettim. Kan pıhtılaşmasından şüphelenildi. Sizde kan pıhtılaşması olup olmadığına mutlaka baktırın.

Çok çok teşekkür ederim eşimin testleri de benim testlerimde normal çıktı. Bu ay rahim filmi çekindim bi umut oldu içimde umarım ben ve benim gibi bekleyen, anneliği hak eden herkese rabbim anneliği nasip etsin. Bir daha ki doktor görüşmem de soracağım bunları.

Evet annelıgı hakeden herkes bu mutlulugu yasasın ınsallah Sor lutfen hıcbır zararı olacagını sanmam hucre guclendırıcı yenıleyıcı ama dozlarını doktorun belırleyebılır Ve ınsallah guzel haber alırsan bızlerlede paylas hepımıze umut olursun

Aynı durumu 3 hafta oncesi bende yaşadım. 8 haftalıkkende 7 haftalık gibi gözükürdu utrasyonda kalbi durmuş ilk Hamileliğimdi bir daha aynı sorunları yaşamayız umarım

Amin inşallah paylaşmak nasip olur. Böyle güzel dilekler almak ne kadar güzel inşallah siz de hemencik hamile kalırsınız.

Aynı durumu 3 hafta oncesi bende yaşadım. 8 haftalıkkende 7 haftalık gibi gözükürdu utrasyonda kalbi durmuş ilk Hamileliğimdi bir daha aynı sorunları yaşamayız umarım
İnşallah canım benım inşallah İlk regl donemını gecırdın mı ?

Siz yeni mi kaybettiniz meleğinizi??? Yeniden hamilelik için araştırma yaptınız mı sebep neymiş neden olmus ve en siz hemen dusunuyor musunuz ?
Bir buçuk ay oldu su anda kendi işlerimden dolayi düşünmüyoruz ama aralik gbi korunmayi birakmayi dusunuyoruz.İnsan o hevesi tatti mi bir daha yasamak istiyor ayni seyleri.Doktora sordum işte kan uyuşmazlığından veya tiroitden vs. Duser mi diye yok dedi sagliksiz gebelik olduğu için vucut atıyor dedi yani ilki boyle oldu diye dgerleride ayni sekilde olacak diye birsey yok dedi.İstersen parca alip incelettirelim ama buyuk ihtimalle birsey cikmaz dedi

İnşallah en kısa surede guzel haberler alırsın ve guzel saglıklı bır surec gecırırsın

Benim de bebegimin 3 aykikken kalbi durmuştu. Kürtaj oldum.
Üç ay sonra hamile olduğumu öğrendim.
Kalmak için de bir şey yapmadım. Rabbim ol deyince oluyor. Verince veriyor, alınca alıyor

Nasıl mutlu oldum boyle okuyunca ıcım acılıyor sımdı kacıncı ayınızdasınız ınsallah saglıkla alın kucagınıza
Benim de bebegimin 3 aykikken kalbi durmuştu. Kürtaj oldum.
Üç ay sonra hamile olduğumu öğrendim.
Kalmak için de bir şey yapmadım. Rabbim ol deyince oluyor. Verince veriyor, alınca alıyor

Allah size de hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin.
Ama kafaya takmak bu süreci yavaşlatıyor. O yüzden çok takmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…