2 aylık bebeğimi kaybettim yeniden anne olmak istiyorum tecrübesi olanlar yazsın lütfen🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Normal yollardan mı hamıle kalmıstın canım? Basın saolsun allah baska acı gostermesın ve ınsallah tez zamanda senınde kolların dolsun
Amin inşaallah. Evet normal yollarla hamile kaldım . Dört gebelik geçirdim ikinci gebeliğim oğlumla sonuçlandı sonra gene iki düşük . Genetik pıhtılaşma tüm testler yapıldı sorun yok . Ne eşimde nede bende doğurganlık olarakta bir sorun yok haftada üç dört birliktelikte oluyor ne var ki hemen hamile kalamıyorum Buda çok kafama takmaktan . Adetime bir hafta kala tahlillere başlıyorum ne zaman aman bu ay yumurtlamayı es geçtik dediğimde hamile kaldım bunu bilmeme rağmen elimde değil sürekli kendimi yoklayıp duruyorum

Çok şükür ki oglunu saglıkla kucagına almıssın en buyuk mucızen hazınen allah ona uzun saglıklı bır omur nasıp etsın

Çok şükür ki oglunu saglıkla kucagına almıssın en buyuk mucızen hazınen allah ona uzun saglıklı bır omur nasıp etsın
Amin. İkinci de hiç yokmuş gibi isteniyor bu arada oğlum sekiz yaşında ailecek istiyoruz ikinci bir çocuk inşaallah seninde benimde tüm isteyenlerinde hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlarımı olur

Insallah sende en kısa surede guzel haberler verırsın bızlere her annenın haberı bızlere umut mutluluk verıyor sakın kımse cekınmesın yazdın hamıleyım dıyelı hepımıze moral olsun
Amin canım inşallah. Güzel haberlerle

Gecicek bu günler..inşallah .Bende 2aylik olduğunda kaybetmiştim daha doğrusu 5.6haftada kalmış gelişimi.Kalp atışı alinamadigindan.
Ağustos 10du hemde bayram günü.Aradan 2adet sonrası şuan hamileyim.Ama sağlıklı ilerler mi bilemiyorum Allah'a dua ediyorum

Ben de 2 yılın sonunda haziranda hamile kalmıştım. Bebeğimin15 ağustosta kalbinin durduğunu öğrendim apar topar kürtaj oldum yıkılmıştım tabi ki. Hem de ben pkos hastasıydım. Zor hamile kaldığım için korku vardı içimde. 50 gün sonra adet oldum adet söktürücüyle. Sonra bir daha olmadım şuan 6 haftalık hamileyim. Doktorum hamile olduğumu öğrenir öğrenmez kan sulandırıcı iğneye başladı. Ve coraspirin kullanıyordum düştükten sonra. Hiç üzülme ben bile beklemeden hamile kaldıysam herkes kalır

Hep dua et ben artık her gece uyumadan tum anneler ve anne adayları ıcın dua edıyorum saglıkla alalım bebeklerımızı kucagımıza

Harıka bır haber o kadar sevındım kı saglıkla al kucagına ınsallah Ben bıle ne demek sen her anne kadar normalsın dusunme bıle boyle seylerı ve saglıkla al bebegını kucagına

Ben 6bucuk aylık bebeklerimi kaybettim 6 yıl oldu hala unutamıyorum sabrı veriyor Rabbim ama asla unutmuyorsunuz yada ben unutamıyorum

Evet yeniden yeniden denedim 3 kere düşük oldu artık denemiyorum akışına bıraktım Rabbim isteyen herkese hayırlı versin
Canim dusuklerin sebebi araştırılmadi mi?
Vede önlem için kan sulandirici vs kullandirmadiar mi?

Canım ilk dusuktede başlıyorlar mi kan sulandirici iğneye yada hapa.Birde sana pıhtılaşma testleri yapıldı mı sanırım iğne pahalı rapor gerekiyormuş onun için forumda öyle okumuştum.Bende şuan çok yeni hamileyim henüz doktora gitmedim..

Bana tahlil yapılmadı ama doktorum pıhtılaşmadandır muhtemelen tehlikeye atamayız dedi. Rapor da çıkardı ama rapor çıkmayınca reçeteyle 23 tlye aldık 10 günlük iğneyi. Rapor olmasa da alırdık yani doktorumuz sağolsun her şeyi bizim yerimize düşündü.

Ne güzel n eduyarli doktorun varmış.Keske herkes onun gibi düşünse 2.3kayiplara gerek kalmadan canlar yanmadan.İstanbuldamisiniz acaba eğer istanbuldaysaniz vede Avrupa yakasında yaşamış doktorunuz ismini öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…