Harika allah onlara uzun huzurlu saglıklı bır omur versın ınsallahhBüyük kızım 6 yaşında küçük kızım 1 yaşında
Evet ilk gebelıgımdı evlendıkten 15 gun sonra ogrendık. Ben dugun gunum regl olmustum bıtınce kısa surelı bı tatıle gıtmıstık donuste ogrenmıstım ruya gıbıydı ama olmayınca olmuyormusİnşallah canım inşallahsenin ilk gebeliğin miydi?
Canım hiç üzme kendini. İlk gebeliklerde çok sık rastlanan bir durummuş düşük. Maşallah sağlığın yerinde, kendiliğinden hamile kalabiliyorsun. Bu çok büyük bir nimet. Biz dört yıl boyunca tedavilerle uğraştık, ondan sonra yaşamıştım ilk gebeliğimi. Ama dediğin gibi nasip değilmiş. Her zaman senden daha zor şartlarda olanları düşünmekte fayda varEvet ilk gebelıgımdı evlendıkten 15 gun sonra ogrendık. Ben dugun gunum regl olmustum bıtınce kısa surelı bı tatıle gıtmıstık donuste ogrenmıstım ruya gıbıydı ama olmayınca olmuyormus
Evet o yuzden toparlamaya calısıyorum kendımı allah kımseyı cocugu ıle sınamasın tek dılegım buCanım hiç üzme kendini. İlk gebeliklerde çok sık rastlanan bir durummuş düşük. Maşallah sağlığın yerinde, kendiliğinden hamile kalabiliyorsun. Bu çok büyük bir nimet. Biz dört yıl boyunca tedavilerle uğraştık, ondan sonra yaşamıştım ilk gebeliğimi. Ama dediğin gibi nasip değilmiş. Her zaman senden daha zor şartlarda olanları düşünmekte fayda var
Harika allah onlara uzun huzurlu saglıklı bır omur versın ınsallahh
Bir sey yapmadim ama 7. Aya kadar asprin kullandimmO kadar sevınıyorum ki bu yazıları okudugumda bızlere umut oluyor o donemde yaptıgınız ozel bır sey varmıydı kımı sogan kuru dıyor kımı bır ılactan bahsedıyor dupbaston dıye sız kullandınız mı
Basın sag olsun rabbım sabırlar versın canım bende kaybettım kızımı temmuz 15 de 48 gun yasadı kalbı dayanmadı bazı sorunlarda vardı tabı ama kalbı dayanamadı melek oldu kuzularımız bende sının gıbıyım sezeryan oldum zorunlu ve doktora gıttım kızımı kaybettıkten uc ay sonra felan hemen kalabılırsın dedı ama ben genetık test sonucunu beklıyorum bırde folık asıde basladım oncesınde rabbım musade ederse test sonucumuz ıyı cıkarsa hersey yolunda gıderse 7 ayımda baslıcam hamıle kalmak ıcın ımsallah kollarımız bos kalmaz senın yavrunun bırtek kalpte mı sıkıntıaı vardı oekı bısı demedılermı2 aylık bebeğimi 15 kasımda kaybettim. Kalbi durmustu mınıgımın. Sonuclarımı henuz almadım doktoruma 10 gun sonra gıdecegım. Bu konu hakkında tecrubesı olan var mı ? Hemen hamıle kalmak ıstıyorum ama suresı var mı bılmıyorum cook canım acıyor elım sureklı karnımda gezıyorum bılıyorum daha buyuk acı yasayanlar vardır elbette ama annelık duygusu sureye baglı degıl ınanın uyuyamıyorum yemek yıyemıyorum benı anlayan anneler yazabılır mı ???
Rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp ettın ıımsalalh bende kaybettım kızımı 18 gunlukken sezeryanmısınız acaba bende dusunuyorum doktırum banada kalabılıraın dedı ama sezerynım bırde test sonucu beklıyırum tesekkurelrBende mayıs ayında aynı şeyi yaşadım..temmuzda tekrar hamile kaldım..çok zor maalesef yeni de olmuş olsa insan bağlanıyor...acısı pek geçmiyor ama hafifliyor..doktorum bana iki adet gör denemeye başla dedi öyle yaptım hemen hamile kaldım.
Cuma gunu oldum haftaya pazartesı doktorum gormek ıstedı bugun aradı telefonda konustuk kontrolde farkettık kalbının durdugunu buyumesı kesesı hersey o kadar guzel gıdıyordu kı bende de hıcbır sorun yoktu pazartesı benden kan alacaklar kan pıhtılasması varmı dıye bakacaklar genetıklere bakılacak sonra ılaclarım bıtmıs olur folık1 kullanıyordum zaten devam edıcem ılk hamılelıkten dolayı tuplerım azalmıstır yenıden demır ve d vıtamını ıle tuplerımı doldurcm sonrada allahım ızın verırde hamıle kalırsam cok dıkkat edıcemBasın sag olsun rabbım sabırlar versın canım bende kaybettım kızımı temmuz 15 de 48 gun yasadı kalbı dayanmadı bazı sorunlarda vardı tabı ama kalbı dayanamadı melek oldu kuzularımız bende sının gıbıyım sezeryan oldum zorunlu ve doktora gıttım kızımı kaybettıkten uc ay sonra felan hemen kalabılırsın dedı ama ben genetık test sonucunu beklıyorum bırde folık asıde basladım oncesınde rabbım musade ederse test sonucumuz ıyı cıkarsa hersey yolunda gıderse 7 ayımda baslıcam hamıle kalmak ıcın ımsallah kollarımız bos kalmaz senın yavrunun bırtek kalpte mı sıkıntıaı vardı oekı bısı demedılermı
Çok üzüldümBöyle bir sayfa arıyordum 1 haftadır yeni denk geldi . Ben bir anneyim 5 yaşında bir oğlum var ama genetik bir rahatsızlığa sahip özel bir çocuk ilik nakli olması gerekiyor 1.5 yılda 3 tüp bebek denemem oldu 80 bin lira harcadık. sağlıklı normal yoldan bebeğim olamayacaktı hasta doğma olanağı çok yüksekti doktoru ilik nakli ile rahatszligi durabilir dedi bir umudumuz vardı anlicaginiz ailelerimizin desteği ile tüp bebek denemesine basldik ilk denememde transfer edilecek embryo kalmamıştı ikincide 2 denememde 2 tane hem sağlıklı hem doku uyumlu embryo bulundu o kadar mutlu ve umutluyduk ki transfer zamni geldi aradan 12 gün geçti test sonucum beta 0.01 di. Çaresizlik umutsuzluk günden güne göz önünde eriyen yavrum herşey gözümün önünde canlandı. Derin bir nefes alıp 3 aylık bir aranın ardından tekrardan 3. Tüp bebek tedavisine başladık ve tek 1 tane sağlıklı ve doku uyumlu embryo bulundu nasıl mutluyum ama anlatamam bu sefer olacak diyorum eşime hep umudumuz gelecek diyorum ve geldi umudumuz tutundu bize abisine şifa olmak için sevincim sadece 15 gün sürdü 13 Kasım Çarşamba saat19.30da banyoda avucumun içine düştümeleğim ellerim titredi umudum hayallerim hasta oğlum eşim ailem film şeridi gibi geçti gözümün önünden nefessiz kaldım sandm allhim dedim beni bu kadar dirayetli mücadeleci umutlu bir anneye yapma kaldramaya bilirim bir süreden sonra o akşam neler yaşadım duygusal olarak ağlaya ağlaya çok yıprandım demem o ki kız kardeşlerim bacilarim saglikliysaniz şifa bekleyen bebeginz çocuğunuz yoksa bunkadr yprtmayin kndinizi rabbim benim gibi caresizlerin çaresini versin en kısa zamanda rabbim hiç hir çocuğu hastalıkla sinamasn şifasini en kısa zamanda versin insallh ailelerde büyük saburlar ihsan eylesin meleğim gitti bebeğim
Offff ıcımı yaktın canım benım bu gece tum dualarımız senın ıcın olsun ve ınsallah o guzel yavrun ıcın bır mucıze gerceklessın keske elımızden bırsey gelseBöyle bir sayfa arıyordum 1 haftadır yeni denk geldi . Ben bir anneyim 5 yaşında bir oğlum var ama genetik bir rahatsızlığa sahip özel bir çocuk ilik nakli olması gerekiyor 1.5 yılda 3 tüp bebek denemem oldu 80 bin lira harcadık. sağlıklı normal yoldan bebeğim olamayacaktı hasta doğma olanağı çok yüksekti doktoru ilik nakli ile rahatszligi durabilir dedi bir umudumuz vardı anlicaginiz ailelerimizin desteği ile tüp bebek denemesine basldik ilk denememde transfer edilecek embryo kalmamıştı ikincide 2 denememde 2 tane hem sağlıklı hem doku uyumlu embryo bulundu o kadar mutlu ve umutluyduk ki transfer zamni geldi aradan 12 gün geçti test sonucum beta 0.01 di. Çaresizlik umutsuzluk günden güne göz önünde eriyen yavrum herşey gözümün önünde canlandı. Derin bir nefes alıp 3 aylık bir aranın ardından tekrardan 3. Tüp bebek tedavisine başladık ve tek 1 tane sağlıklı ve doku uyumlu embryo bulundu nasıl mutluyum ama anlatamam bu sefer olacak diyorum eşime hep umudumuz gelecek diyorum ve geldi umudumuz tutundu bize abisine şifa olmak için sevincim sadece 15 gün sürdü 13 Kasım Çarşamba saat19.30da banyoda avucumun içine düştümeleğim ellerim titredi umudum hayallerim hasta oğlum eşim ailem film şeridi gibi geçti gözümün önünden nefessiz kaldım sandm allhim dedim beni bu kadar dirayetli mücadeleci umutlu bir anneye yapma kaldramaya bilirim bir süreden sonra o akşam neler yaşadım duygusal olarak ağlaya ağlaya çok yıprandım demem o ki kız kardeşlerim bacilarim saglikliysaniz şifa bekleyen bebeginz çocuğunuz yoksa bunkadr yprtmayin kndinizi rabbim benim gibi caresizlerin çaresini versin en kısa zamanda rabbim hiç hir çocuğu hastalıkla sinamasn şifasini en kısa zamanda versin insallh ailelerde büyük saburlar ihsan eylesin meleğim gitti bebeğim
Insallah sende en kısa surede guzel haberler verırsın bızlere her annenın haberı bızlere umut mutluluk verıyor sakın kımse cekınmesın yazdın hamıleyım dıyelı hepımıze moral olsunSelam kızlar... Biraz başlıkta yazılanları okudum. Herkese Çok geçmiş olsunben de temmuz ayında 2 aylıkken kürtaj olmak zorunda kaldım. Tedavi ile oldugu için daha zor gelmişti. Zaten baya sıkıntılı bir durum malumunuz... Her zaman her şeyin daha kötüsü var. Daha kötüsü ile teselli bulmakta çirkin olsa da şükür diyip devam etmek güzel. 3 ay ara vermem tavsiye edildi. Doldu süre ama içimde bir boşluk... inşallah isteyen herkese hayırlı bir şekilde nasip olsun en kısa sürede...
Çok geçmiş olsun Allah tez zamanda yerini doldursun. Ben iki düşük bir kürtaj geçirdim üçündede doktorum korunmana gerek yok dedi zaten rahim kendini toparlamadan hamile kalamazsın eskiden düşük yada kürtajdan sonra korunuşması söylenirdi yapılan araştırmalar bunun gereksiz olduğunu gösterdiğini söylemişti . İyilikte korunmamışım ikinci düşükten sonra üç yılda hamile kalabildim sonrasındakinide Nisan ayında kaybettim hiç korunmadım ve hala beklemedeyim . Allah tüm isteyenlere nasip etsin . En büyük düşmanımızda stres2 aylık bebeğimi 15 kasımda kaybettim. Kalbi durmustu mınıgımın. Sonuclarımı henuz almadım doktoruma 10 gun sonra gıdecegım. Bu konu hakkında tecrubesı olan var mı ? Hemen hamıle kalmak ıstıyorum ama suresı var mı bılmıyorum cook canım acıyor elım sureklı karnımda gezıyorum bılıyorum daha buyuk acı yasayanlar vardır elbette ama annelık duygusu sureye baglı degıl ınanın uyuyamıyorum yemek yıyemıyorum benı anlayan anneler yazabılır mı ???
Normal yollardan mı hamıle kalmıstın canım? Basın saolsun allah baska acı gostermesın ve ınsallah tez zamanda senınde kolların dolsunÇok geçmiş olsun Allah tez zamanda yerini doldursun. Ben iki düşük bir kürtaj geçirdim üçündede doktorum korunmana gerek yok dedi zaten rahim kendini toparlamadan hamile kalamazsın eskiden düşük yada kürtajdan sonra korunuşması söylenirdi yapılan araştırmalar bunun gereksiz olduğunu gösterdiğini söylemişti . İyilikte korunmamışım ikinci düşükten sonra üç yılda hamile kalabildim sonrasındakinide Nisan ayında kaybettim hiç korunmadım ve hala beklemedeyim . Allah tüm isteyenlere nasip etsin . En büyük düşmanımızda stres
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?