• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık bebeğimle yolculuk .

Tazeanne1818

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2022
25
4
1
26
Bebeğimle yolculuk yapıcam yol 5-6 saat sürecek kendi aracımızla gidicez bebeğim 2 ay 1 haftalık oluyor yolculuk yapabilirmiyim bi sorun teşkil edermi daha önce bebeği küçük olupta yolculuk yapan oldumu? Lütfen yardımcı olun herşeyi araştırmaktan pinpirikli birisi oldum çıktım.🥺

Bebeğimle yolculuk yapıcam yol 5-6 saat sürecek kendi aracımızla gidicez bebeğim 2 ay 1 haftalık oluyor yolculuk yapabilirmiyim bi sorun teşkil edermi daha önce bebeği küçük olupta yolculuk yapan oldumu? Lütfen yardımcı olun herşeyi araştırmaktan pinpirikli birisi oldum çıktım.🥺
4 aylikken yolculuk yaptik 8 saatlik bir yolda. Bir sorun yasamadik. Bazen pusetinde durmadi, kucagima almak zorunda kaldim, tabi bu olmamasi gereken bisey. Emdigi icin de rahat oldu. 2 aylik bebek algilari biraz daha kapali 4 aya gore, eger pusetini bebek arabasini seviyorsa cok da sorun olmaz gibi geldi. O donem daha cok kaka yapiyorlar, bi alt degisme sorun olabilir. Arabada degistim ben baska bir yolculukta, bebek bakim yerlerine girmek istemedim.

Kendi aracamız olduğu için bende araçta değiştirmeyi tercih ederim 2 aylık bebek arac pusetinde gitmes felan dediler zararlı uzun süre gidemez yatar pozisyon daha iyi diyorlar bilemedim salı günü dr.da sorucam kafam çok karıştı.

Kızzz ben çok yolculuk yaptım korkma en rahat zamanları

Kemerini bağlayınca neden tehlikeli olsun? endişe etmeyin gayet güvenli doğru pozisyonda yerleştirdiğiniz sürece, ben 3 aylık oğlumla 9 saat yolculuk yapmıştım çok çok rahattı. şimdi iki yaşında aynı yere geldik ve yolda perişan etti bizi, küçükken kolay ve rahat bence.

Back
X